CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på din første ordre!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Foto- og postkort lykønskningskort
Foto- og postkort lykønskningskort

Postkort med dine billeder

Vis dine kære, at du tænker på dem: Send et postkort, du selv har designet med dine egne billeder.

 • Stort udvalg af designs, som passer til mange anledninger
 • For- og bagside kan designes
 • 100 % tilfredshedsgaranti
fra 119,00 kr. *

Sæt med 10 stk.

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Formater:

 • Postkort: 14,8 x 10,5 cm
 • Postkort XL: 21 x 10,5 cm

Materiale og tryk:

 • Kraftig karton med laminering
 • Tryk på begge sider

Dette følger med leveringen:

Sæt med 10 stk.

Overblik over alle postkort

Vælg det ønskede format

Vi sender disse direkte til modtageren

Vælg mellem 2 varianter!

Postkort med dine billeder

Kortet til alle anledninger

Postkort med dine egne billeder

Lav selv personlige postkort med dine egne billeder trykt på. Det er så hyggeligt både at skrive og at modtage postkort. De fleste af os sender postkort, når vi er på ferie, og det er en rigtig god og hyggelig tradition, vi skal holde fast i, selvom mange postkort sendes elektronisk i dag. Så er der bare noget særligt ved at tømme postkassen og få øje på et blankt, farvestrålende postkort med en dejlig hilsen.

Men nogle gange kan vi ikke lige finde et motiv, vi kan lide i stativet med postkort. Der er de sædvanlige aber med solbriller og medlemmer af kongefamilien, men hvis man nu gerne vil sende et personligt postkort med et særligt billede, måske oven i købet med et af ens egne billeder, kan man mon det? Ja, det kan du her hos CEWE. Design selv dine postkort og upload dit eget billede. Voilá, så har du et postkort med det perfekte motiv, klar til at skrive en personlig hilsen på.

Udover at bruge dine feriebilleder i et postkort, er der også mange andre fotoprodukter, der vil se flot ud med dine unikke billeder på. Brug dine rejseoplevelser i alt fra puslespil over krus med billede til fotokalender.

Lav dit postkort online

Lav dine personlige postkort online direkte på vores hjemmeside. Sådan gør du:

 • Klik på Design online
 • Vælg kategori i menuen til venstre og vælg eventuelt en designskabelon
 • Upload dit billede og tilføj eventuelt tekst. Dette er det nemmeste, hvis du skal sende den samme hilsen til mange. Ellers kan du også lave et postkort uden tekst og skrive det i hånden, når du modtager det
 • Læg i varekurv og bestil

Du kan også lave dine egne invitationer. Skal du holde en stor fest som bryllup eller konfirmation, kan du lave dine bryllupsinvitationer eller invitationer til konfirmation nemt og enkelt her hos CEWE.

Send postkort til fødselsdag og andre mærkedage

Har du en god veninde, der snart har fødselsdag, og som bor langt væk? Måske har I ikke lige mulighed for at ses, så send hende et postkort i stedet for den sædvanlige sms. Det er mere personligt at få et kort, og hvis du laver et flot, sødt eller sjovt postkort med et billede du har af jer to eller et andet godt minde, I deler, vil hun virkelig blive glad og overrasket.

Du behøver faktisk ikke en særlig lejlighed til at sende et postkort. Hvornår er det ikke rart at modtage en hilsen fra en, man har kær? Har du været til en særlig begivenhed, for eksempel bryllup, hvor du har taget et flot billede til bryllupsalbummet, eller har du sjove polterabendbilleder, kan du bestille et sæt postkort med det smukkeste eller sjoveste billede derfra. Send kortet med et "Tak for sidst" eller en anden hilsen for at tilkendegive, at du nød selskabet og festen. Hvem ville ikke blive glad for det?

Du kan også lave postkort med flere billeder. Når du designer postkort i vores fotoprogram, kan du vælge, om du vil lave 10 ens postkort eller 10 forskellige. Du uploader bare det eller de billeder, du vil have trykt på postkortet og bestiller.

Se også vores foto app til postkort samt mange andre af vores spændende fotoprodukter. Med app’en kan du lave postkort uanset hvor du er henne.

Hvilke billeder kan du bruge på dine postkort?

Postkort, du selv har designet med dine egne fotos, kan blive små kunstværker, der fortjener at komme op og hænge. Du kan nærmest vælge frit fra alle hylder, når du skal vælge hvilket billede, der skal være på dit kort. Kig dine fotos på telefonen eller på dit kamera igennem og vælg et særligt motiv, der betyder noget for modtageren af kortet. Du kan også gå ud og tage billeder i byen, gå ud i naturen eller tag billeder af dig selv, familien eller veninderne alt efter, hvem der skal have kortet og i hvilken anledning. Desuden kan du vælge mellem to størrelser postkort, almindelig og XL.

Brug dine postkort med personlige billeder til invitationer til fødselsdag eller andre særlige begivenheder eller bare til en særlig hilsen til en du holder af.

God fornøjelse!