Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Indlæser...

Lav fine påskekort med dine egne billeder

Send en påskehilsen til venner og familie med fine påskekort du selv har lavet

At sende et påskekort er at sende en hyggelig lille hilsen til én, du holder af. Her hos Cewe kan du lave flotte påskekort i mange forskellige udformninger, alle med dit eget billede trykt på. Når du laver påskekort på den måde, får du personlige og individuelt lavede kort til dem, du gerne vil sende en påskehilsen. Og hvem vil ikke gerne have et personligt kort i stedet for et fortrykt kort fra supermarkedet? Lad dine kære vide, at du tænker på dem – send dem et sødt, personligt påskekort med billede.

Påskekort med dine egne billeder – så nemt laver du dem

Det er faktisk ganske ligetil selv at lave påskekort med dine egne billeder. Du kan lave dem direkte på vores hjemmeside eller i vores gratis fotoprogram. Her kan du også lave flotte konfirmationsindbydelser og bryllupsinvitationer, dåbskort, takkekort mv. Der er forskellige måder at lave dine påskekort på, her får du én af dem:

• Start med at have det eller de billeder klar, du vil bruge til dit påskekort

• Gå ind på vores side med deko print, her kan du nemlig designe enkelte kort

• Vælg om du vil lave påskekortet i vores fotoprogram eller direkte på siden

• Skriv din hilsen på påskekortet og indsæt dit billede

Voilá – så nemt er det. Du kan også bestille kort med 10 stk. hvis du skal sende flere påskehilsner eller invitationer til påskefrokost. Der er forskellige størrelser og formater at vælge imellem samt diverse søde og flotte skabeloner.

Hvem kan du sende påskekort til

Lad børnene være med til at lave påskekort og send et til bedsteforældrene eller til en legekammerat Har du en god veninde, du ikke ser så tit? Send hende en personlig hilsen i form af et påskekort. Måske har du et par sjove billeder af hende i gemmerne på telefonen, eller måske har du et sødt eller sjovt billede af jer to sammen, som du kan sætte på kortet. Tjek hvem du er på julekort med. Måske skal I lave en ny tradition med at sende påskekort til hinanden? Du begynder!

Send et påskekort – som postkort

Du kan også vælge at sende et postkort som påskekort med direkte forsendelse til modtageren. Vælg et påskemotiv eller pynt kortet med gule farver og påskeblomster, små lam eller hvad der ellers minder dig om påsken. Skriv din påskehilsen og lad os om at få sendt kortet til afsenderen.

Påskekort idéer

Du kan selvfølgelig også lave helt traditionelle påskekort, hvor du klippeklistre påskeæg, harer og kyllinger og sammensætter dit helt eget fine påskekort af pap og andre materialer. Mange voksne synes, det er hyggeligt og afslappende at sidde og nørkle med papirklip, ellers er det en oplagt aktivitet med børnene.

Vores påskekort er anderledes da, du kan få et af dine gode billeder trykt direkte på kortet. Men du kan også, som med de traditionelle påskekort, lege med farver, pynt osv. Her er det bare på pc’en i stedet for med saks og limstift, men vi har også mange forskellige skabeloner og clip arts, så der er kort, der passer til alle lejligheder. Se også de mange andre kort, du kan lave med dine egne billeder, for eksempel:

Save the date kort

• Invitationer til konfirmation, bryllup mv.

• Fødselsdagskort

Kort til mors dag

Og meget andet.

Ellers kan du bruge påskehilsnen på samme måde, som du bruger julekort: Send en hilsen til en, du holder af. Fortæl lidt om, hvordan det går, spørg eventuelt om I snart skal ses og ønsk så en dejlig påske med afslapning og familiebesøg til den store påskefrokost.