Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Julekort med dit eget foto på Julekort med dit eget foto på

Julekort

Send en kærlig hilsen til familie og venner!

Bestil her

Top 5: Disse julekortdesigns er kundefavoritter

Find din favorit og lav fine julekort med dine egne billeder og tekst

#1 Sæt med 10 stk. inkl. hvide kuverter

278,00 kr.*

#2 Sæt med 10 stk. inkl. hvide kuverter

278,00 kr.*

#3 Sæt med 10 stk. inkl. hvide kuverter

278,00 kr.*

#4 Sæt med 10 stk. inkl. hvide kuverter

278,00 kr.*

#5 Sæt med 10 stk. inkl. hvide kuverter

278,00 kr.*

Lav personlige julekort

Hjemmelavede julekort med et personligt foto og en kærlig julehilsen gør et særligt indtryk, der varer helt ind i det nye år. Lav dine egne julekort som foldekort eller kort og køb et sæt med 10 stk.

Ekspreskort

Lav fine og personlige kort hurtigt på CEWE Fotostation

Hvor vil du lave dine kort eller invitationer?

Se hvad forskellen er mellem at bestille i appen, online eller i fotoprogrammet

CEWE-app

 • Bestil nemt og hurtigt
 • Design dine kort når og hvor du vil
 • Send et fysisk postkort direkte fra appen
Vi anbefaler

Design kort online

 • Find din favorit blandt alle vores materialer
 • Vælg mellem masser af designs og layouts
 • Arbejd på dine kort fra forskellige enheder

CEWE Fotoprogram

 • Lav dit eget design
 • Stort produkt- og materialeudvalg
 • Vælg mellem masser af designs og layouts

Spørgsmål omkring julekort

Mange stiller disse spørgsmål omkring julekort. Måske interesserer det også dig?

Teksten i julekortet er selvfølgelig vigtig. Hvor meget plads der er til tekst afhænger af, hvilken skabelon du har valgt. Når du skal til at skrive dine julekort, er der et par ting, du skal tage stilling til:

 • Skal det være en lille hilsen for bare at ønske en glædelig jul? Så er det jo ganske ligetil.
 • Eller skal det være lidt mere uddybende, hvor du fortæller om årets gang i familien? Så kan du enten vælge at skrive kronologisk om, hvad I har lavet i løbet af året, og hvor I er nu. Du kan også vælge at skrive om ét familiemedlem ad gangen. Fortæl lidt om, hvordan det går på de store børns uddannelser, med ægtefællens hobby og med dit nye arbejde. Skriv til sidst om omlægningen af haven eller den nye kattekilling.
 • Afslutningsvis skal der selvfølgelig stå, at du ønsker hele familien en dejlig jul og et rigtig godt nytår. Slut eventuelt din julehilsen af med et ønske om, at det må gå dem godt i det nye år, og at I håber, I snart kan ses.

Mange firmaer benytter også julen til at give deres kunder en julehilsen for at styrke samarbejdet og relationen. Her hos CEWE kan du også lave flotte og professionelle julekort med jeres logo og for eksempel et billede af alle medarbejderne, firmabygning eller måske et særligt produkt, I laver.

Teksten i et julekort til kunder er typisk relativt kort, med mindre I har et særligt tæt forhold til den pågældende kunde. Det kunne være: ”Vi takker for et godt samarbejde i 2023 og ser frem til at fortsætte arbejdet i 2024.”

Eller: ”Vi vil benytte lejligheden til at ønske en rigtig glædelig jul og godt nytår. Vi vil samtidig takke for samarbejdet i det forgangne år og ser frem til næste års fortsatte samarbejde.” Du kan vælge at skrive ”Vi takker for samarbejdet” i den trykte tekst på forsiden af julekort og derudover skrive en lille hilsen i hånden med jeres navne på indersiden.

Kære mor og far, mormor og morfar

Vi ønsker jer en glædelig jul og et godt nytår. Vi glæder os til at holde jul med jer og ser frem til flere dejlige stunder i det nye år!

Kærlig hilsen,

Familien Skovgaard, Asta, Emilie, Louise og Michael

At sende fortrykte julekort er en over 100 år gammel tradition, som oprindeligt stammer fra England. Man gyndte at sende julekort i 1882 i Danmark.

Som mange andre traditioner fra udlandet har danskerne taget den til sig, og i dag sender man dobbelt så mange kort og breve 14 dage før jul som på andre tider af året. Der findes også et utal af elektroniske, sjove julekort, der er dog har den hage, at alt efter hvilken side, du finder dem på, kan der være risiko for, at de indeholder virus, som kan skade din computer. Desuden forsvinder de lidt i mængden af alle de mails, man modtager i juletiden. Og helt ærligt, er det ikke bare hyggeligt at modtage et fysisk, personligt julekort? Så kan man også stille det frem på hylden eller hænge det op, som mange har tradition for.

Du kan få standard julekort i mange boghandlere og supermarkeder. Personlige julekort med foto kan du bestille her hos CEWE. Du laver dem nemt online, i vores foto-app eller i softwaren. Julekortene er hurtigst at bestille online eller i appen, da de er meget enkle at lave.

Du har ydermere mulighed for at lave dem på en af vores CEWE FOTOSTATIONER, som står hos udvalgte partnere. Her kan du få dem med det samme, hvilket kan være en fordel, hvis du er lidt sent ude.

Kære Marie

Glædelig jul skal det lyde fra mig til dig!

Året er gået stærkt. Jeg kan ikke forstå, at det allerede dufter af pebernødder, og at små nisser dukker op alle vegne. På mit arbejde har jeg i år haft 10-års jubilæum, og jeg er stadig glad for at møde på kontoret. Børnene er blevet så store, at de bruger det meste af tiden sammen med deres venner. Martin er blevet konfirmeret, hvilket vi fejrede med en stor fest. Han og vi havde en dejlig dag, selvom det regnede en del – men vejret er jo meget omskifteligt! Anna er begyndt til spejder, så hun er glad og træt, når hun kommer hjem efter at have lavet snobrød over bål. I år er jeg begyndt at lære at lave keramik, hvilket er både udfordrende og meget spændende. Måske lander der nogle skæve vaser under juletræet i år. Vi har i øvrigt købt en campingvogn, som vi kørte til Ærø i. Her holdt vi en dejlig sommerferie med blå bølger og lange, lyse nætter.

Jeg håber også, at du har haft et godt år og ikke mindst, at du får en dejlig juletid! Godt nytår og på gensyn i det nye år.

Kærlige julehilsner, Din veninde Pernille

3 forskellige unikke hjemmelavede julekort med foto og en blyant ved siden af

Unikke hjemmelavede julekort

Der er mange ting at holde styr på op til jul: Du skal finde på gode ideer til julegaver og købe gaverne, planlægge julemiddagen og allerede i november skal du finde årets julekalender, så den er klar til 1. december… Derfor gør det ikke noget, hvis det er nemt at sende årets julekort. Hos CEWE kan du nemt lave dine egne julekort, som samtidig er flotte og meget personlige. Dine hjemmelavede julekort laver du med dit bedste foto og i et design, du synes om. Vi har mange designskabeloner, du kan bruge i dit kort, så det er nemt for dig at bestille et smukt julekort. Snart er du klar til at skrive din julehilsen og sende den afsted til dem, du holder af. Derfor skal du lave julekort her hos CEWE:

 • Send hjemmelavede julekort til glæde for både afsender og modtager
 • Vælg mellem mange forskellige designskabeloner
 • Leveres i sæt á 10 stk. inkl. flotte kuverter
Julekort med vinterbillede lavet online

Design dine julekort online

Julen nærmer sig med hastige skridt, og pludselig er det tid til at sende julekort til familie og venner. Har du også prøvet at haste ned i supermarkedet og snuppe en pakke færdiglavede julekort i forbifarten? For så at komme hjem og sidde i fred og ro og skal til at skrive julekortene, og tja, så synes du egentlig, at de er lidt kedelige? Og ser de ikke ud, nøjagtig som dem du sendte sidste år? Det kan du slippe for i år - lav dine egne julekort online her hos CEWE eller i vores foto app. Husk at du også kan lave invitationer, kort og indbydelser til resten af årets højtider og fester!

Julekort med foto lavet med efektlak ligger ved siden af en julegave

Lav selv personlige julekort med foto

Det er heldigvis nemt at undgå supermarkedernes præfabrikerede julekort. Lav i stedet personlige julekort med dine egne, udvalgte billeder på her hos CEWE. Vores prisbelønnede fotoprogram har mange skabeloner til julekort, så du kan gøre din julehilsen så flot og personlig som mulig.

De fleste får taget nye fotos til at bruge på deres julekort. Andre tænker lidt utraditionelt og bruger et af de billeder, man har i forvejen. Hvad siger du for eksempel til et sjovt julekort med billede af hele familien på solskinsferie i sommer? Du kan pynte med lidt julesne og nissehuer i vores fotoprogram, så er tonen slået an. Ellers er de fleste ret gode til selv at tage billeder i dag, så saml familien og hør deres ideer og tag nogle søde og sjove billeder til årets hjemmelavede julekort.

Bestil det smukkeste julekort med dine egne billeder

Lav årets julekort her og send en personlig julehilsen til venner og familie. Udvælg et flot billede og et design, du kan lide. Inden længe har du bestilt et julekort, der vil se flot ud på opslagstavlen!

Ideer til dine julekort med billede

Find de bedste billeder og upload dem på vores hjemmeside eller overfør billederne fra mobil til PC via CEWE myPhotos. Alt efter hvilken skabelon, du vælger, har du mulighed for at pynte dine kort med forskellige cliparts:

 • Pynt dine julekort med rammer og skygger
 • Tilføj farver
 • Indsæt tekst

Der er mange designmuligheder, men prøv at ’keep it simple’. Få farverne til at passe sammen, det ser flot ud. Grøn, lilla og rød er jo traditionelle julefarver, men også hvid og sølv/blank hvid ser elegant ud. Prøv desuden også vores prisvindende designeffekt, hvor du kan dekorere dine julekort med guld, sølv eller strukturlak. Ved at fremhæve for eksempel "Glædelig jul" med denne effekt, får du et elegant og anderledes udtryk på dit kort. Dermed kan du være sikker på, at dit hjemmelavede julekort med foto vil få en fremtrædende plads på kaminhylden eller på reolen i julemåneden.

Du kan vælge mellem flere forskellige typer kort, når du laver julekort. Både enkelte fotokort som kort og foldekort kan bruges til din julehilsen 2023, så vælg det, der passer dig.

Hvem skal du glæde med et flot, hjemmelavet julekort i 2023?

Skal 2023 være året, hvor du sender personlige julekort med foto? De fleste har tradition for at sende et hjemmelavet julekort til venner og de familiemedlemmer, man ikke har mulighed for at se i julen. I kortet skriver man en hyggelig julehilsen om, hvordan det går, og hvad der er sket i løbet af året, og afslutningsvis ønsker man en rigtig glædelig jul.

Men husk på, at også firmaer sender julekort. Har du et firma og ønsker du at sende en julehilsen med tak for det gode samarbejde, I har haft i årets løb? Send et firmajulekort. Det får din virksomhed til at fremstå positivt, og dine samarbejdspartnere og forretningsforbindelser vi sætte pris på at blive værdsat.

Desuden er det også ved juletid, vi nogle gange tænker på dem, vi ikke har set eller haft kontakt med længe. Ude af øje betyder ikke nødvendigvis ude af sind, så måske tænker du ind imellem på en gammel ven eller bekendt og spekulerer på, hvor han er blevet af eller om hun har det godt? Send et hjemmelavet julekort med dit eget foto på og en sød julehilsen - det kan man da kun blive glad for at modtage fra en gammel ven.

Julehilsen – lang eller kort hilsen?

En julehilsen kan tage lang tid at skrive eller meget kort tid at skrive. Har du mange julekort at sende ud, har du måske ikke tid til at skrive en lang, detaljeret julehilsen til hver modtager. Skal du sende få julekort afsted, har du måske bedre tid til at skrive en spændende hilsen på dit julekort. Vores anbefaling er, at vil du lave hjemmelavede julekort, så tag dig god tid til at skrive en julehilsen, der indeholder vigtige begivenheder og sjove oplevelser fra året, der gik. Det giver oftest modtageren den bedste oplevelse med at læse teksten i julekortet. Og ved at tage dig tid til at skrive en velovervejet julehilsen, får du også mest muligt ud af at se tilbage på årets begivenheder. Det kan faktisk være rigtig hyggeligt at skrive julehilsner, der indeholder mere end ”Glædelig jul”! Selvfølgelig skal teksten i dit julekort ikke være så lang, at den ikke kan være på kortet, så tænk over hvilke begivenheder, du vil skrive om, inden du sætter pennen til papiret.

Juleinspiration

Mens du skriver årets foto julekort, vil du måske også have glæde af at tage et kig på andre af vores juleinspirerede sider. Du kan for eksempel få idéer til:

Se også CEWEs idéer til julegaver med designtips til at lave de fineste og mest personlige julegaver.

Lav en årbog over det forgangne år

Juletid er også tiden, hvor man kan samle årets minder i en årbog. Lav din egen fotobog over årets store og små betydningsfulde begivenheder i familien. Det kan være nye familiemedlemmer, der er kommet til, en flytning eller tilbygning på huset, eller måske er der sket noget spændende på jobfronten. Desuden er børnenes milepæle også selvskreven til familiens årbog. Har Clara tabt sin første tand? Er Frederik begyndt i skole, eller er Mille blevet konfirmeret? Saml minderne i en flot og personlig CEWE FOTOBOG med plads til tekst, så du kan fortælle lidt om de vigtige begivenheder i familien liv.

Kundeservice hjælper dig med dine julekort

Vi har en superdygtig kundeservice, der sidder parat ved telefonen og på mailen for at hjælpe dig. Ring eller skriv hvis du har spørgsmål til udformningen og designet af dine julekort med foto eller der er andre ting, du søger svar på.

CEWE ønsker dig og dine kære en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår! Husk at forevige de gode stunder ved at tage en masse billeder, som du kan bruge, når du skal lave fotobøger, fotogaver og andre af vores spændende produkter. Du kan få mange gaveidéer, også til julegaverne, her hos CEWE.

Mere inspiration til julen og dine billeder

Herunder kan du få mere inspiration til dine julekort - samt andet du kan bruge dine egne billeder til her hos CEWE