Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 80 kr. til din næste CEWE FOTOBOG!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Julekort med dit eget foto på

Personlige julekort

Send julestemning til venner og familie med personlige julekort

Bestil online

Julekort med effekttryk

Lad dine julekort skinne om kap med julelysene med enten guld- eller sølvtryk.

Læs mere
Julekort med billede og eget design

Forskellige juledesign

Glæd din familie, dine venner, dine kollegaer, jeres forretningsforbindelser eller andre bekendte med en kærlig tanke til jul.

Se mere

Julekort

Klassisk, kreativt eller moderne?

Vælg din favorit blandt de mange julede designskabeloner

Glæd familie og venner - lav flotte og personlige julekort

Design dine kort lige så unikke som dit budskab!

Effektlak, guld- og sølvtryk gør dine julehilsener til noget særligt

Hvordan skal dine kort bestilles?

Du kan vælge mellem følgende muligheder
Vi anbefaler

CEWE Fotoprogram

 • Mange designmuligheder
 • Enkel installation på din PC eller MAC
 • Gem projekter lokalt på PC'en

CEWE Fotoverden app

 • Design og bestil, når du er på farten
 • Enkle designmuligheder
 • Gem dine projekter i appen

Design online

 • Nem og hurtig bestilling
 • Ingen installation nødvendig
 • Virker på alle enheder

Lav dine egne julekort med billeder

Send en personlig julehilsen til venner og familie

Unikke hjemmelavede julekort

 • Send hjemmelavede julekort til glæde for både afsender og modtager
 • Vælg mellem mange forskellige designskabeloner
 • Leveres i sæt á 10 stk. inkl. flotte kuverter

Julen nærmer sig med hastige skridt, og pludselig er det tid til at sende julekort til familie og venner. Har du også prøvet at haste ned i supermarkedet og snuppe en pakke færdiglavede julekort i forbifarten? For så at komme hjem og sidde i fred og ro og skal til at skrive julekortene, og tja, så synes du egentlig, at de er lidt kedelige? Og ser de ikke ud, nøjagtig som dem du sendte sidste år? Det kan du slippe for i år - lav dine egne julekort online her hos CEWE eller i vores foto-app.

Lav selv personlige julekort med foto

Det er heldigvis nemt at undgå supermarkedernes præfabrikerede julekort. Lav i stedet personlige julekort med dine egne, udvalgte billeder på her hos CEWE. Vores prisbelønnede designsoftware har mange skabeloner til julekort, så du kan gøre din julehilsen så flot og personlig som mulig.

De fleste får taget nye fotos til at bruge på deres julekort. Andre tænker lidt utraditionelt og bruger et af de billeder, man har i forvejen. Hvad siger du for eksempel til et sjovt julekort med billede af hele familien på solskinsferie i sommer? Du kan pynte med lidt julesne og nissehuer i vores designsoftware, så er tonen slået an. Ellers er de fleste ret gode til selv at tage billeder i dag, så saml familien og hør deres ideer og tag nogle søde og sjove billeder til årets hjemmelavede julekort.

Ideer til dine julekort med billede

Find de bedste billeder og upload dem på vores hjemmeside og alt efter hvilken skabelon, du vælger, har du mulighed for at pynte dine kort med forskellige cliparts:

 • Pynt dine julekort med rammer og skygger
 • Tilføj farver
 • Indsæt tekst

Der er mange designmuligheder, men prøv at ’keep it simple’. Få farverne til at passe sammen, det ser flot ud. Grøn, lilla og rød er jo traditionelle julefarver, men også hvid og sølv/ blank hvid ser elegant ud. Prøv desuden også vores prisvindende designeffekt, hvor du kan dekorere dine julekort med guld, sølv eller strukturlak. Ved at fremhæve for eksempel "Glædelig jul" med denne effekt, får du et elegant og anderledes udtryk på dit kort. Dermed kan du være sikker på, at dit hjemmelavede julekort med foto vil få en fremtrædende plads på kaminhylden eller på reolen i julemåneden.

Du kan vælge mellem flere forskellige typer kort, når du laver julekort. Både enkelte fotokort og foldekort kan bruges som julekort, så vælg det, der passer dig.

At sende julekort er en tradition

At sende fortrykte julekort er en over 100 år gammel tradition, som oprindeligt stammer fra England. Som mange andre traditioner fra udlandet har danskerne taget den til sig, og i dag sender man dobbelt så mange kort og breve 14 dage før jul som på andre tider af året. Der findes også et utal af elektroniske, sjove julekort, der er dog har den hage, at alt efter hvilken side, du finder dem på, kan der være risiko for, at de indeholder virus, som kan skade din computer. Desuden forsvinder de lidt i mængden af alle de mails, man modtager i juletiden. Og helt ærligt, er det ikke bare hyggeligt at modtage et fysisk, personligt julekort? Så kan man også stille det frem på hylden eller hænge det op, som mange har tradition for.

Hvem skal du glæde med et flot, hjemmelavet julekort i 2022?

Skal 2022 være året, hvor du sender personlige julekort med foto? De fleste har tradition for at sende et hjemmelavet julekort til venner og de familiemedlemmer, man ikke har mulighed for at se i julen. Heri skriver man, hvordan det går, og hvad der er sket i løbet af året, og afslutningsvis ønsker man en rigtig glædelig jul.

Men husk på, at også firmaer sender julekort. Har du et firma og ønsker du at sende en julehilsen med tak for det gode samarbejde, I har haft i årets løb? Send et firmajulekort. Det får din virksomhed til at fremstå positivt, og dine samarbejdspartnere og forretningsforbindelser vi sætte pris på at blive værdsat.

Desuden er det også ved juletid, vi nogle gange tænker på dem, vi ikke har set eller haft kontakt med længe. Ude af øje betyder ikke nødvendigvis ude af sind, så måske tænker du ind imellem på en gammel ven eller bekendt, og spekulerer, på, hvor han er blevet af eller om hun har det godt? Send en julehilsen, det kan man da kun blive glad for at modtage fra en gammel ven.

Hvad skal du skrive i julekortet?

Teksten i julekortet er selvfølgelig vigtigt. Hvor meget plads der er til tekst afhænger af, hvilken skabelon du har valgt. Når du skal til at skrive dine julekort, er der et par ting, du skal tage stilling til:

 • Skal det være en lille hilsen for bare at ønske en glædelig jul? Så er det jo ganske ligetil
 • Eller skal det være lidt mere uddybende, hvor du fortæller om årets gang i familien? Så kan du enten vælge at skrive kronologisk om, hvad I har lavet i løbet af året, og hvor I er nu. Du kan også vælge at skrive om ét familiemedlem ad gangen. Fortæl lidt om, hvordan det går på de store børns uddannelser, med ægtefællens hobby og med dit nye arbejde. Skriv til sidst om omlægningen af haven eller den nye kattekilling
 • Afslutningsvis skal der selvfølgelig stå, at du ønsker hele familien en dejlig jul og et rigtig godt nytår. Slut eventuelt af med et ønske om, at det må gå dem godt i det nye år og at I håber, I snart kan ses

Juleinspiration

Mens du skriver årets foto julekort, vil du måske også have glæde af at tage et kig på andre af vores juleinspirerede sider. Du kan for eksempel få idéer til:

Se også CEWEs juleinspiration med designtips til at lave de fineste og mest personlige julegaver.

Lav en årbog over det forgangne år

Juletid er også tiden, hvor man kan samle årets minder i en årbog. Lav en fotobog over årets store og små betydningsfulde begivenheder i familien, Det kan være nye familiemedlemmer, der er kommet til, en flytning eller tilbygning på huset, eller måske er der sket noget spændende på jobfronten. Desuden er børnenes milepæle også selvskreven til familiens årbog. Har Clara tabt sin første tand? Er Frederik begyndt i skole, eller er Mille blevet konfirmeret? Saml minderne i en flot og personlige CEWE FOTOBOG med plads til tekst, så du kan fortælle lidt om de vigtige begivenheder i familien liv.

Kundeservice

Vi har en superdygtig kundeservice, der sidder parat ved telefonen og på mailen for at hjælpe dig. Ring eller skriv hvis du har spørgsmål til udformningen og designet af dine julekort med foto eller der er andre ting, du søger svar på.

CEWE ønsker dig og dine kære en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår! Husk at forevige de gode stunder ved at tage en masse billeder, som du kan bruge, når du skal lave fotobøger, fotogaver og andre af vores spændende produkter. Du kan få mange gaveidéer, også til julegaverne, her hos CEWE.