CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Dåbskort

Design dit eget kort til dåbsbarnet

  • Bestil enkeltvis
  • Mange moderen designs
  • Eksklusivt Fine Art mat-papir
fra 59,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Formater:

  • 13 x 18 cm
  • 20 x 20 cm
  • 20 x 30 cm

Materiale:

305 g/m² Fine Art mat papir (ekstra mat, minder om akvarelpapir, ingen genskin)

Lav søde dåbskort med eget foto på

Er du ude efter søde og personlige dåbskort til barnedåben? Se her hvordan du laver fine dåbskort med billeder du selv har taget af dåbsbarnet.

Når et lille nyt familiemedlem får sit navn, skal det selvfølgelig fejres. Hvordan man vælger at fejre det, er lidt forskelligt, men de fleste nybagte forældre vælger enten at sende barnedåbsinvitationer ud eller at holde navngivningsfest for deres lille barn.

Det er forskelligt, hvordan man holder barnedåb, men én ting står dog fast: Det lille barn skal fejres med gaver, og på gaven skal der være et dåbskort. Mange synes, det er lidt kedeligt med de fortrykte, små kort til en så stor ting som en barnedåb. Det har vi løsningen på her, læs bare med.

Hjemmelavede dåbskort

En sød dåbsgave skal selvfølgelig også have et sødt dåbskort vedhæftet. På den måde kan forældrene huske, hvem gaven var fra, og den lille kan læse alle de søde hilsner, hun eller han har fået på dåbskortene, når barnet bliver lidt større. Dåbskort er søde minder fra en stor dag for et lille barn og de stolte forældre.

Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af dåbskortet, så lav det på en af vores CEWE fotostationer, som du finder hos flere af Elgigantens butikker. Her kan du vælge imellem flere designskabeloner, og ja, der er også søde og nuttede kort, der passer til en barnedåb. Du kan få dit eget billede trykt på kortet og selv formulere den tekst, der skal være trykt derpå. Det bliver et rigtig sødt, hjemmelavet dåbskort, der ikke ser ud som de andre, og som helt sikkert vil blive gemt og vist til den lille, når hun eller han er blevet lidt større.

Dåbskortet printes ud med det samme

Hvis du har et sødt foto af den lille på din telefon, kobler du blot telefonen til fotostationen og følger vejledningen på skærmen. Maskinen printer dåbskortet ud, når du har designet det færdigt og indsat dit billede. Der bliver også printet en kvittering ud, den skal du tage med op til kassen og betale for dit kort der.

Husk på at kort og invitationer, du printer fra vores fotostationer, er af samme høje kvalitet som fotos, der fremstilles på vores supermoderne fotolaboratorium.

Tekst til dåbskortet

Hvad kan man så skrive på dåbskortet? Der er den altid sikre hilsen: Til Victoria fra faster. Slut prut, ikke så meget pjat, og der er absolut ingenting at være i tvivl om. Den hilsen kan du vælge til dit dåbskort, hvis du er til den til. Andre vil måske synes, at det er lidt for kort og måske også en lille smule upersonligt. Så kan man fylde lidt mere tekst på og for eksempel skrive noget i den her stil:

Hej Victoria

Faster og Carsten ønsker dig tillykke med din barnedåb, og vi ønsker dig alt godt i fremtiden.

Kærlige hilsner fra familien i Kastrup

Eksempel på tekst i dåbskort

Se, der var lidt mere tekst på. Nogle er helt i den anden grøft og vil gerne skrive en lidt længere hilsen på dåbskortet, som så forhåbentlig bliver gemt, så barnet kan læse det, når det er blevet større. Så kan man for eksempel skrive noget i denne stil:

Kære Victoria

Tillykke med denne store dag, din barnedåb, hvor du får dit smukke navn. Du er nok selv ligeglad og ligger i din barnevogn og sover sødt, helt uvidende om den store fest, der bliver holdt for dig. Vi er dog alligevel glade for, at vi har fået lov til at fejre dig sammen med dine skønne forældre, og vi ønsker dig alt det bedste gennem hele livet.

Mange kærlige hilsener fra Moster og Poul

Vælg den stil du synes bedst om og som mest repræsenterer det, du står for.

Det var dåbskortet. Hvad så med gaven til barnedåben, har du styr på den? Ellers har vi et par gode forslag, så læs med her.

Forslag til gaver til barnedåben

Hvilket lille barn er ikke glad for bamser og bløde tøjdyr? Desværre drukner de nok hurtigt i mængden. Men det vil denne søde og bløde bamse med en T-shirt med foto med garanti ikke! Find et rigtig godt babybillede af det lille dåbsbarn og få det trykt på bamses T-shirt, så er der næsten garanti for, at yndlingsbamsen er i hus.

En anden populær dåbsgave er en pude med billede eller et flot foto i glas eller et krystalfoto, selvfølgelig med et fint billede af dåbsbarnet.

Der er også mange, der vælger at give gaver, der kan bruges, når barnet bliver lidt større. Her kan du tage et kig på vores vendespil med egne billeder. Det er altid populært, og børnene elsker, at billederne på kortene er af dem selv som baby, mor og far, Fido, Misser og resten af rødderne.

Hvis du er en rigtig god gæst, laver du en fotobog til de trætte forældre, når alle festlighederne er slut. Heri kan du sætte billeder ind fra selve dåben og fra middagen bagefter af gæsterne, gavebordet og selvfølgelig af det lille dåbsbarn.

God fornøjelse!