Student i 2019 - Studenterfestinvitationer til sommerens studentergilde

   Personlige studenterfestinvitationer

   Personlige studenterfestinvitationer

   Nemme at designe med dine egne billeder

   fra 49,00 kr*

   • Kort fås i sæt med 10 stk. inkl. konvolutter
   • Benyt dig af utallige designskabeloner
   • 100 % tilfredshedsgaranti

   Læs mere

   Del med andre:

   Kontakt:

   Betal med

   Leveringsoplysninger:

   Postforsendelse: Leveringstid 3-5 hverdage

   Forsendelsesomkostninger ifølge Prisliste

    

   Lav personlige invitationer til studenterfest


   Eksaminerne nærmer sig sin afslutning og sommeren er på vej. Det skal fejres med en studenterfest for venner og familie, hvor I sammen kan fejre, at du er blevet færdig. Gør noget særligt ud af din studenterfest og design dine helt egne studenterfestinvitationer med foto hos Cewe.dk.

   Når du laver studenterfestinvitationer hos os, kan du sætte et personligt præg på invitationerne ved at indsætte dine egne billeder og skrive en personlig tekst. Det er både nemt og hurtigt


   Nem og hurtig bestilling


   Vi råder over et bredt udvalg af flotte designskabeloner, men du kan også vælge at lave dine studenterfestinvitationer uden skabelon – kun din fantasi sætter grænser. På den måde kan du på din helt egen personlige og unikke måde vise med dine invitationer, at du bliver student og holder studenterfest.


   Følg disse få trin og lav nemt invitationer til din studenterfest:

   1. 1.) Klik på ”design her”
   2. 2.) Vælg en af de flotte designskabeloner eller fortsæt uden
   3. 3.) Indsæt dine fotos samt en personlig tekst
   4. 4.) Når du er tilfreds, klikker du på ”Læg i varekurv”
   5. 5.) Gennemfør din bestilling. Efter afsendt bestilling går der 5-7 hverdage før du modtager dine studenterfestinvitationer

   Du kan redigere og gemme alle de gange, du vil. Så hvis du ikke bliver færdig med det samme, kan du gemme dit layout og komme tilbage og færdiggøre invitationerne til dine studenterfest senere.


   Mangler du gaveidéer?


   Foruden studenterfestinvitationer kan du også lave et væld af andre fotoprodukter hos CEWE!

   Måske du selv skal til et par studenterfester i løbet af sommeren og mangler nogle personlige og unikke gaveidéer? En oplagt mulighed er at lave en personlig fotoplakat til studenten, hvor du f.eks. indsætter billeder fra studietiden. Eller hvad med at lave et personligt fotoalbum? Hvis du er forælder, kan du lave et fotoalbum med billeder fra din søn/datters barndom indtil de er blevet student. Hvis du i stedet skal give en gave til en af dine venner eller veninder, kan du vælge at lave et album med billeder fra jeres gymnasietid.

   Hos os kan du lave utallige fotoprodukter, hvor du bruger dine egne billeder og tekster. Tag et kig rundt på siden og få inspiration til masser af personlige gaver.


   100 % tilfredshedsgaranti på dine studenterfestinvitationer


   Vi tilbyder 100 % tilfredshedsgaranti på flere af vores produkter, herunder alle vores kort og invitationer. Herunder også konfirmations- og bryllupsinvitationer, samt takkekort.

   Det betyder, at skulle du mod forventning ikke være tilfreds med dine studenterfestinvitationer efter levering, så kan du inden for to uger skrive til vores kundeservice på support@cewe.dk, så finder vi sammen en løsning.

   CEWE ønsker dig et stort tillykke med huen og rigtig god studenterfest!

    

   Jeg accepterer
   Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.