Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Babykort slider Babykort slider

Barnedåb

Personlige dåbsinvitationer - Design nemt med dine egne billeder

Til produktoversigt

Til fødslen, dåben, navngivningsfest og 1-års fødselsdag

Lav dine egne kort med billeder af den lille guldklump

Den sødeste dekoration til dine babykort

Sæt prikken over i'et på dine babykort med effektlak i guld, sølv eller blank effektlak.

Hvor vil du lave dine kort eller invitationer?

Se hvad forskellen er mellem at bestille i appen, online eller i fotoprogrammet

CEWE-app

 • Bestil nemt og hurtigt
 • Design dine kort når og hvor du vil
 • Send et fysisk postkort direkte fra appen
Vi anbefaler

Design kort online

 • Find din favorit blandt alle vores materialer
 • Vælg mellem masser af designs og layouts
 • Arbejd på dine kort fra forskellige enheder

CEWE Fotoprogram

 • Lav dit eget design
 • Stort produkt- og materialeudvalg
 • Vælg mellem masser af designs og layouts

Dåbsinvitationer - Lav flotte invitationer til dåb

Dåbsinvitationer - lav personlige og smukke invitationer til barnedåben

Tillykke med den lille baby! Det er et vidunder, hver gang et barn kommer til verden, og man overvældes af følelser for den lille ny.

Er I ved at komme ind i jeres nye roller og ved at lære hinanden at kende? Så begynder de praktiske ting sikkert at dukke op i tankerne, blandt andet om barnedåben. For mange er det en tradition at fejre det lille barn med en barnedåb eller navngivningsfest. Det er en dejlig og glædelig begivenhed, og jeres familie og venner skal selvfølgelig inviteres med til at fejre denne store dag med jer. Invitér til barnedåb med flotte og personlige invitationer med et billede af den lille og i dit eget design.

Mange foretrækker stadig at sende ’rigtige’ invitationer til barnedåb ud med post i stedet for en mail. Du kan vælge at købe de hvide, helt almindelige og lidt upersonlige kort, som mange butikker sælger, eller du kan vælge en smuk og stemningsfuld dåbsinvitation fra CEWE. Designer du dine egne invitationer til dåben, kan du gøre barnedåbsindbydelserne helt unikke med ét eller flere billeder af jeres lille barn.

Når du laver dine egne invitationer, gør du jeres barns dåb helt unik og mindeværdig – tilpasset jer, jeres familiekultur og traditioner.

Mangler du inspiration til dåbsinvitationen? Læs med her

Savner du inspiration til designet af barnedåbsindbydelserne? Når du bestiller her, kan du vælge at designe hele indbydelsen selv, eller gøre brug af et af vores mange eksisterende designs. Vi har et stort udvalg af forskellige designskabeloner og layout-muligheder, som kan være med til at danne rammen om jeres dåbsfest. Du indsætter dit eget billede af dåbsbarnet, og skriver din egen tekst, som kan stå uden på kortet, inden i eller bag på alt afhængig af, hvilken kort-type, du har valgt. Prøv dig frem med de forskellige skrifttyper, størrelser og farver, og prøv også med et par forskellige babybilleder. På den måde skaber du dit helt eget design til de smukkeste barnedåbsinvitationer.

Du kan også selv bestemme, om du vil designe både yderside og inderside, eller kun én af dem. Yderligere vælger du, om du vil lave fotokort som kort, foldekort eller indbydelser i postkort-format. Når du laver jeres barnedåbsinvitationer, kan du redigere i dem, indtil de ser ud, som du gerne vil have det. Prøv dig frem og skab flotte, kreative og personlige indbydelser til barnedåben. Alle kan designe invitationer her, det kræver ingen særlige forudsætninger, og vi guider dig gennem hele design- og bestillingsprocessen.

Se her, hvordan du gør:

 • Klik på ’Vælg korttype’.

 • Vælg det design du synes bedst om i baby- eller barnedåbskategorien eller fortsæt uden designskabelon.

 • Indsæt billedet af det lille dåbsbarn, som dermed bliver trykt direkte på kortet.

 • Læg kortene i varekurven, når du er tilfreds med designet.

 • Gør bestillingen færdig.

Du modtager indbydelserne inden for 3-5 arbejdsdage.

Nemmere bliver det ikke at bestille dine helt egne, specialdesignede barnedåbsinvitationer med foto og husk, at der er tilfredshedsgaranti på vores kort og invitationer.

Når invitationerne til barnedåben er sendt afsted, er det tid til at tænke på de andre elementer af festen. Gør dig nogle tanker om, hvorvidt festen skal have et bestemt tema, eller om en bestemt farve skal gå igen i pynten og på kortene. Det kan du eksempelvis gøre ved også at lave bord- og menukort i samme design og farver som indbydelserne.

Barnedåbsinvitationer – et lille kort til en stor dag

Det kan godt være, at det at få et barn er det største i verden. Men barnedåben er også en stor begivenhed, der bringer nogle følelser frem i os, og det er en smuk handling, at den lille får sit navn. Dåben er en særlig fest, og derfor vil vi som forældre også gerne gøre noget ud af det.

Invitationerne, der skal sendes ud til dåben, er første vidnesbyrd om, hvad der skal ske, og det skal gøres i god tid, så gæsterne får sat et kryds i deres kalender. Mange hænger deres invitationer op på køleskabet eller opslagstavlen derhjemme, og mon ikke også dit dåbskort ender der? Så skal det i hvert fald også være en flot indbydelse, og du har her fået lidt inspiration til, hvordan man laver flotte og personlige barnedåbsinvitationer. Læs med her og få idéer til hvad du så kan skrive i dåbskortet og hvad du kan gøre, hvis du skal holde navngivningsfest i stedet for barnedåb.

Hvad skriver man i en barnedåbsinvitation?

Har du ikke prøvet at holde barnedåb før? Så kan det måske være lidt svært at finde ud af, hvad der skal stå i invitationen. Men tag det roligt, vi har lavet en lille huskeliste til dig her med de helt basale oplysninger, der skal på kortet til dåben:

 • Som med alle andre invitationer skal der også i barnedåbsinvitationen stå, hvor og hvornår dåben foregår. Skriv dato, klokkeslæt og sted, altså kirken, hvor dåben skal foregå. Det er en god ide at skrive hele adressen på kirke og ikke bare Åby kirke. Så gør du dine gæster en tjeneste.
 • Desuden skal der stå, hvad der skal foregå efter selve dåben i kirke. Her inviterer de fleste til middag, så I skal også skrive i dåbsinvitationen, hvor middagen skal foregå. Også her bør I skrive adressen, og ikke bare Åby Kro og forsamlingshus eller lignende.
 • Til sidst skal der selvfølgelig stå, hvem invitationen er fra samt en dato, hvor I senest ønsker svar og ikke mindst hvordan I gerne vil have svar. Skal det være i telefonen, på sms eller mail?

I teksten i invitationen til barnedåben kan I også skrive, om der er ønsker til det lille barn. Mange dåbsbørn får eventyrbøger, børnebestik og lækkert tøj i dåbsgave, men en sød gaveidé til barnedåben kunne også være en bamse med foto af den lille baby på sin t-shirt eller andre bløde krammedyr.

Skal du ikke lave invitationer til barnedåb men til navngivningsfest?

Hvis I ikke har tænkt jer at holde en barnedåb og sende dåbsinvitationer ud, kan I holde en navngivningsfest for den lille. Her er rammerne noget mere frie, når I skal holde fest, og I kan gøre det på den måde, I synes er bedst. Også til denne fest skal familie og venner have invitationer. Ikke dåbsinvitationer, men invitationer til navngivningsfest. Dem laver du på nøjagtig samme måde, som du laver barnedåbsinvitationer, og så skriver du selvfølgelig bare, at I inviterer til navngivningsfest i stedet for barnedåb.

Barnedåb og konfirmation

Husk på at hvis du vælger at invitere til navngivningsfest i stedet for at sende barnedåbsinvitationer ud, så skal barnet døbes, hvis han eller hun senere ønsker at blive konfirmeret. Flere af de unge mennesker, der bliver konfirmeret i dag, er ikke døbt, og de skal derfor døbes, inden konfirmationen kan foregå. Som regel foregår dåben af unge mennesker eller voksne i forbindelse med en gudstjeneste, hvor den unge kommer op og bliver døbt. Nogle fejrer det bagefter med en lille komsammen, mens det for andre ikke betyder så meget, men er noget, der skal gøres, før man kan blive konfirmeret.

Når så tiden kommer om mange, mange år, hvor det lille dåbsbarn er blevet en stor og fræk teenager, er det tid til at lave konfirmationsindbydelser og holde konfirmationsfest. Dem laver du selvfølgelig også her hos os på samme måde, som du lavede dåbsinvitationerne.

Husk at tage en masse billeder til dåben

Du husker nok at tage en masse billeder af det lille dåbsbarn. Hvis du også tager fotos af gæsterne, det smukt dækkede bord, den lækre menu og gavebordet, så har du til en hel fotobog fra den store dag. Det bliver sjovt for barnet, når han eller hun bliver større at sidde med bogen og se billeder af hans familie fra den dag, barnet blev døbt. På en måde laver du din helt egen barnets bog med tekst og billeder trykt direkte på siderne.

De flotte billeder kan du også bruge til takkekort til venner og familie, der var med til at fejre den store dag, eller du kan få lavet et par flotte vægbilleder eller søde fotogaver til bedsteforældrene med de sødeste babybilleder på.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til din bestilling af barnedåbsinvitationer eller til andre af vores fotoprodukter, så kontakt vores dygtige kundeservice på telefon eller mail.

Rigtig god fornøjelse med at designe jeres egne indbydelser til barnedåb og rigtig god barnedåb!