Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 80 kr. til din næste CEWE FOTOBOG!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Konfirmationskort slider

Kort og invitationer

Invitere til en fest eller send et dejligt kort med dine egne fotos!

Traditionelt, stilfuldt eller moderne

Design dine indbydelser, takke-, bord- eller menukort med personlige fotos og tekst!

Eksklusiv dekoration

Konfirmationskort med effektlak, guld- eller sølvtryk

Indbydelser til konfirmation og nonfirmation 2022

Konfirmationsindbydelser med dine egne billeder

Glem alt om de konfirmationsindbydelser, som du kan købe i forretningerne. Inviter i stedet dine venner og familie til en af de mest betydningsfulde begivenheder i dit liv, din konfirmation, med personlige konfirmationsindbydelser, designet med dine egne billeder.

Pift dine indbydelser op med et helt unikt og personligt foto evt. fra du var ganske lille, måske et babybillede, og et billede fra her og nu. Dine gæster vil ikke bare glædes over så personlig en konfirmationsindbydelse, men de får også et minde som de kan gemme, når konfirmationen er overstået.

Personlig invitation til konfirmation og nonfirmation

Uanset om I vælger at holde en nonfirmation eller konfirmation, kan du lave en fin invitation med foto og sende til hver gæst. Fordelen ved at lave personlige invitationer er, at du selv kan tilrette design, skrive teksten og vælge billederne, så de passer til lige præcis jeres kon-/nonfirmation.

Konfirmationsindbydelser til den store dag

Skal du holde konfirmation i 2022? Så er du måske i gang med i hvert fald nogle af forberedelserne. Men uden gæster bliver der ingen fest, så lav en flot og personlig indbydelse til konfirmationen med invitationer fra CEWE.

Husk at det aldrig er for tidligt at begynde forberedelserne til sådan en særlig begivenhed! Se hvilke forberedelser du også kan gøre til den store konfirmationsfest. Mangler du mere inspiration til konfirmation, så læs her om hvordan du gør konfirmationsdagen helt perfekt.

Lav selv indbydelsen til konfirmationen

Design selv dine indbydelser. Der er mange flotte, spændende, anderledes og minimalistiske skabeloner at vælge imellem, og du kan også vælge selv at lave den helt fra bunden, uden skabelon. Du kan vælge mellem mange forskellige skrifttyper og farver, baggrunde og skygger og i mange forskellige formater. Invitationer til en konfirmation må gerne være både pæne og personlige, og det kan du lave her.

Enkle konfirmationsindbydelser

Mange bliver rigtig begejstrede over vores mange forskellige designmuligheder, og det kan også være meget flot og personligt. Andre igen foretrækker at ’Keep it simple’ og lave smukke og enkle konfirmationsindbydelser. Kig i vores fotoprogram, se hvad vi tilbyder og vælg det, der passer dig.

Konfirmationsindbydelser med foto påtrykt

Invitationerne laves med dit udvalgte billede af den flotte konfirmand trykt på. Dermed bliver kortet lidt mere personligt, og det vil med garanti blive hængt op på opslagstavlen eller køleskabet hos modtageren.

Indbydelser til pigekonfirmanden

Pigen, der skal konfirmeres, har nok sin helt egen mening om, hvordan indbydelserne, og alle de andre ting, skal være. Mange piger vil rigtig gerne være med i forberedelserne og vil også gerne med ud og købe servietter og vælge farve, tema osv. Så selvfølgelig vil de da også gerne være med til at lave indbydelserne. Lav en hyggestund med din datter, hvor I kigger vores udvalg igennem og vælger det, I kan lide.

Indbydelser til drengekonfirmanden

Her vil de fleste drengeforældre nok skrive under på, at sønnen ikke går ret meget op i, hvordan konfirmationsindbydelserne ser ud. Og fred være med det, de har nok så meget andet at gå op i. Så hvis du er heldig, har du frit slag til at lave en indbydelse helt efter dit hoved.

Tekst til konfirmationsindbydelsen

Mangler du lidt inspiration til, hvad du kan skrive på kortet, når du inviterer venner og familie til konfirmation? Så fortvivl ikke, vi hjælper dig godt på vej! Læs med her om de vigtige punkter, du i hvert fald skal huske:

  • Anledning: Det er vigtigt, at det er tydeligt for folk, hvad du inviterer til. Så på forsiden af kortet kan du skrive: ’Indbydelse til konfirmation’.
  • Hvem er invitationen til? Det er meget forskelligt, om folk holder konfirmation med eller uden små børn, for eksempel. Så skriv navne på dem, indbydelsen er til, så er der ingen tvivl.
  • Tid og sted? Hvilket klokkeslæt skal dine gæster komme og hvor skal festen foregå? Husk her at skrive, om gæsterne er inviteret med i kirke og fest bagefter, eller om du inviterer til den efterfølgende fest.
  • Det er også en god ide at bede om et svar til en bestemt dato. Det er for din egen skyld, så du ved, hvor mange gæster der skal dækkes bord og bestilles mad til.
  • Ønskeseddel? Overvej om ikke det ville være en god ide at inkludere en ønskeseddel på indbydelsen. Så har gæsterne noget konkret at gå efter, og konfirmanden er sikker på at få en konfirmationsgave, der falder i god jord.

Så nemt er det at lave dine konfirmationsindbydelser selv:

  • Klik på ’Design her’, så kommer du ind i vores fotoprogram.
  • Vælg en af vores mange designskabeloner eller fortsæt uden.
  • Upload dine billeder og skriv den tekst, du vil have på kortet.
  • Åbn ’preview’ for at godkende resultatet, inden du afslutter bestillingen. Hvis der er noget, du ikke er tilfreds med, er det nemt at gå tilbage og lave det om.
  • Læg indbydelserne i varekurven og gør din bestilling færdig.

Når du selv laver dine konfirmationsinvitationer, kan du ændre og gemme lige så mange gange du vil, indtil du er tilfreds. Så prøv dig frem og lav på den måde de flotteste og mest personlige indbydelser.

Forslag til konfirmationsindbydelse

Her får du et konkret forslag til en tekst, som du kan få inspiration fra, når du selv skal i gang med at skrive indbydelser:

Kære moster Karen og onkel Bent

I anledning af min konfirmation vil jeg gerne invitere jer til at fejre dagen med mig.

Hvis I har tid og lyst til at være med fra starten, vil selve konfirmationen foregå søndag d. 1. maj 20XX kl. 10.00 i Vejlby Kirke.

Efterfølgende er der fest hos mine forældre på Lanternevej 25, 1234 Andeby.

Jeg glæder mig til at se jer!

Kærlig hilsen Frederik

Konfirmationsindbydelser med egne billeder på er en rigtig god start på den festlige begivenhed. Husk også at fortsætte den flotte stil: Lav dine egne bordkort og personlige takkekort, hvor du selvfølgelig også kan indsætte billeder af den flotte konfirmand.

Afslut hele processen med en flot CEWE FOTOBOG og alle forberedelserne, den festlige stemning og de glade mennesker vil blive husket i mange år frem.