Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Invitation og kort med egne fotos Invitation og kort med egne fotos

Kort og invitationer

Inviter til en fest eller send et dejligt kort med dine egne fotos

Se udvalget

Konfirmationskort

Design dine indbydelser, takke-, bord- eller menukort med personlige fotos og tekst!

Lav nemt og hurtigt dine konfirmationsinvitationer

Find din favorit og sæt dit billede og tekst i kortene

#1 Sæt med 10 stk. inkl. hvide kuverter

278,00 kr.*

#2 Sæt med 10 stk. inkl. hvide kuverter

239,00 kr.*

#3 Sæt med 10 stk. inkl. hvide kuverter

278,00 kr.*

#4 Sæt med 10 stk. inkl. hvide kuverter

238,00 kr.*

#5 Sæt med 10 stk. inkl. hvide kuverter

298,00 kr.*

Lav en flot effekt på kortene

Konfirmationskort med effektlak i guld, sølv eller blank effektlak.

Så nemt er det at lave dine konfirmationsindbydelser selv

Når du selv laver dine konfirmationsinvitationer, kan du ændre og gemme lige så mange gange du vil, indtil du er tilfreds. Så prøv dig frem og lav på den måde de flotteste og mest personlige indbydelser.

Sådan gør du

 • Klik på ’Design her’, så kommer du ind i vores fotoprogram.
 • Vælg en af vores mange designskabeloner eller fortsæt uden.
 • Upload dine billeder og skriv den tekst, du vil have på kortet.
 • Åbn ’preview’ for at godkende resultatet, inden du afslutter bestillingen. Hvis der er noget, du ikke er tilfreds med, er det nemt at gå tilbage og lave det om.
 • Læg indbydelserne i varekurven og gør din bestilling færdig.
Design her

Hvad skal der stå i en konfirmationsinvitation?

Har du brug for inspiration til, hvad du skal skrive på kortet, når du skal invitere familie og venner til konfirmationen? Fortvivl ikke, vi hjælper dig på vej! Læs mere her om, hvilke punkter som er vigtige at huske:

Det er vigtigt, at det er tydeligt for gæsterne, hvad de er inviteret til. På forsiden kan du skrive: "Indbydelse til konfirmation".

Hvilket klokkeslet skal gæsterne komme, og hvor er det, festen skal holdes? Husk også at skrive, om gæsterne er inviteret til både fest og kirke, eller bare festen bagefter. Det er nemlig langt fra alle steder, at du kan have alle gæsterne med til ceremonien.

Vurder om det måske er en god idé at inkludere en ønskeseddel på invitationen. Så har gæsterne noget konkret at forholde sig til, og konfirmanden er sikker på at få en konfirmationsgave, som falder i god jord.

Det kan være forskelligt, om folk har alle børnene med til konfirmationen, eventuelle bonusbørn og hvem i familien, som egentlig bliver inviteret med. Skrive alle navnene i invitationen, så der ikke er nogen tvivl.

S.U. - Det er også en god idé at bede gæsterne om senest at melde tilbage inden en hvis dato, om de kan komme. Vær opmærksom på, hvornår du senest skal bestille mad. Og det er desuden rart at vide i god tid, hvor mange du skal dække op til.

Her er et konkret forslag til en tekst, som du kan hente inspiration fra, når du selv skal skrive en indbydelse:

Kære tante Lone og onkel Birger

I andledning af min konfirmation vil jeg gerne invitere jer til at fejre dagen sammen med mig.

Selve konfirmationen foregår søndag den 1. maj 20xx kl. 10.00 i Lærkeby Kirke.

Efterfølgende vil der være fest hos mine forældre på Lanternevej 24, 1234 Lærkeby.

Jeg glæder mig til at se jer!

Mange hilsner Frederik

Indbydelser - konfirmation og nonfirmation 2024

Bestil personlige invitationer med fuld tilfredshedsgaranti og hurtig levering!

Konfirmationsindbydelser med dine egne billeder

Glem alt om de konfirmationsindbydelser, som du kan købe i forretningerne. Inviter i stedet dine venner og familie til en af de mest betydningsfulde begivenheder i dit liv, din konfirmation, med personlige konfirmationsindbydelser, designet med dine egne billeder.

Pift dine indbydelser op med et helt unikt og personligt foto evt. fra du var ganske lille, måske et babybillede, og et billede fra her og nu. Dine gæster vil ikke bare glædes over så personlig en konfirmationsindbydelse, men de får også et minde som de kan gemme, når konfirmationen er overstået.

Personlig invitation til konfirmation og nonfirmation

Uanset om I vælger at holde en nonfirmation eller konfirmation, kan du lave en fin invitation med foto og sende til hver gæst. Fordelen ved at lave personlige invitationer er, at du selv kan tilrette design, skrive teksten og vælge billederne, så de passer til lige præcis jeres kon-/nonfirmation.

Konfirmationsindbydelser til den store dag

Skal du holde konfirmation i 2024? Så er du måske i gang med i hvert fald nogle af forberedelserne. Men uden gæster bliver der ingen fest, så lav en flot og personlig indbydelse til konfirmationen med invitationer fra CEWE.

Husk at det aldrig er for tidligt at begynde forberedelserne til sådan en særlig begivenhed! Se hvilke forberedelser du også kan gøre til den store konfirmationsfest. Mangler du mere inspiration til konfirmation, så læs her om hvordan du gør konfirmationsdagen helt perfekt.

Lav selv indbydelsen til konfirmationen

Design selv dine indbydelser. Der er mange flotte, spændende, anderledes og minimalistiske skabeloner at vælge imellem, og du kan også vælge selv at lave den helt fra bunden, uden skabelon. Du kan vælge mellem mange forskellige skrifttyper og farver, baggrunde og skygger og i mange forskellige formater. Invitationer til en konfirmation må gerne være både pæne og personlige, og det kan du lave her.

Enkle konfirmationsindbydelser

Mange bliver rigtig begejstrede over vores mange forskellige designmuligheder, og det kan også være meget flot og personligt. Andre igen foretrækker at ’Keep it simple’ og lave smukke og enkle konfirmationsindbydelser. Kig i vores fotoprogram, se hvad vi tilbyder og vælg det, der passer dig.

Konfirmationsinvitationer med foto påtrykt

Invitationerne laves med dit udvalgte billede af den flotte konfirmand trykt på. Dermed bliver kortet lidt mere personligt, og det vil med garanti blive hængt op på opslagstavlen eller køleskabet hos modtageren.

Indbydelser til pige- og drengekonfirmanden

Konfirmanden har nok sin helt egen mening om, hvordan indbydelserne, og alle de andre ting, skal være. Måske piger mere end drenge, men det kommer selvfølgelig an på den enkelte. Mange piger vil rigtig gerne være med i forberedelserne og vil også gerne med ud og købe servietter og vælge farve, tema osv. Så selvfølgelig vil de da også gerne være med til at lave indbydelserne. Lav en hyggestund med din datter, hvor I kigger vores udvalg igennem og vælger det, I kan lide.

Drenge går nogle gange ikke helt så meget op i, hvordan konfirmationsindbydelserne ser ud. Så måske har du frit slag til at lave en indbydelse helt efter dit hoved - og ellers er det selvfølgelig hyggeligt at lave sammen.

Tekst til konfirmationsindbydelsen

Mangler du lidt inspiration til, hvad du kan skrive på kortet, når du inviterer venner og familie til konfirmation? Så fortvivl ikke, vi hjælper dig godt på vej! Læs med her om de vigtige punkter, du i hvert fald skal huske:

 • Anledning: Det er vigtigt, at det er tydeligt for folk, hvad du inviterer til. Så på forsiden af kortet kan du skrive: ’Indbydelse til konfirmation’.
 • Hvem er invitationen til? Det er meget forskelligt, om folk holder konfirmation med eller uden små børn, for eksempel. Så skriv navne på dem, indbydelsen er til, så er der ingen tvivl.
 • Tid og sted? Hvilket klokkeslæt skal dine gæster komme og hvor skal festen foregå? Husk her at skrive, om gæsterne er inviteret med i kirke og fest bagefter, eller om du inviterer til den efterfølgende fest.
 • Det er også en god ide at bede om et svar til en bestemt dato. Det er for din egen skyld, så du ved, hvor mange gæster der skal dækkes bord og bestilles mad til.
 • Ønskeseddel? Overvej om ikke det ville være en god ide at inkludere en ønskeseddel på indbydelsen. Så har gæsterne noget konkret at gå efter, og konfirmanden er sikker på at få en konfirmationsbog, der falder i god jord.

Så nemt er det at lave dine konfirmationsindbydelser selv:

 • Klik på ’Design her’, så kommer du ind i vores fotoprogram.
 • Vælg en af vores mange designskabeloner eller fortsæt uden.
 • Upload dine billeder og skriv den tekst, du vil have på kortet.
 • Åbn ’preview’ for at godkende resultatet, inden du afslutter bestillingen. Hvis der er noget, du ikke er tilfreds med, er det nemt at gå tilbage og lave det om.
 • Læg indbydelserne i varekurven og gør din bestilling færdig.

Når du selv laver dine konfirmationsinvitationer, kan du ændre og gemme lige så mange gange du vil, indtil du er tilfreds. Så prøv dig frem og lav på den måde de flotteste og mest personlige indbydelser.

Forslag til konfirmationsindbydelsens tekst

Her får du et konkret forslag til en tekst, som du kan få inspiration fra, når du selv skal i gang med at skrive indbydelser:

Kære moster Karen og onkel Bent

I anledning af min konfirmation vil jeg gerne invitere jer til at fejre dagen med mig.

Selve konfirmationen foregår søndag d. 1. maj 20XX kl. 10.00 i Vejlby Kirke.

Efterfølgende er der fest hos mine forældre på Lanternevej 25, 1234 Hjemby, hvor jeg håber, I vil fejre dagen med mig.

Jeg glæder mig til at se jer.

Kærlig hilsen Frederik

Konfirmationsindbydelser med egne billeder på er en rigtig god start på den festlige begivenhed. Husk også at fortsætte den flotte stil: Lav dine egne bordkort og personlige takkekort, hvor du selvfølgelig også kan indsætte billeder af den flotte konfirmand.

Afslut hele processen med en flot CEWE FOTOBOG og alle forberedelserne, den festlige stemning og de glade mennesker vil blive husket i mange år frem.