Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Indbydelser med egne billeder på til forskellige anledninger Indbydelser med egne billeder på til forskellige anledninger

Personlige indbydelser

Lav fine invitationer online med egne fotos

Indbydelser med foto til alle anledninger

Skal du holde bryllup, konfirmation, barnedåb eller fødselsdag? Så design selv invitationer med dine fotos hos os.

Den fineste dekoration til dine invitationer

Giv dine indbydelser det allersidste finish med vores flotte effektlak

Overblik over papirtyperne

Vælg mellem fire forskellige papirer!
standardpapir lykønskningskort standardpapir lykønskningskort Mat papir

Digitaltryk af høj kvalitet med en mat overflade. Papirets gramvægt: 300 g/m².

Naturpapir (100% genbrug)

Digitaltryk af høj kvalitet på genbrugspapir. Papirets gramvægt: 300 g/m2

luksuspapir lykønskningskort luksuspapir lykønskningskort Strukturpapir

Strukturpapir giver dine kort et elegant look og har en gramvægt på 300 g/m².

lykønskningskort med blank overflade Lykønskningskort med blank overflade Blankt papir

Flot blankt papir med en blank overflade og en gramvægt på 300 g/m².

  • UV-lakering i høj kvalitet af ydersiderne
  • Strålende farver
  • Beskyttet mod snavs og fugt

Lav indbydelser med eget billede på

Du kan enten benytte dig af vores populære bestillingssoftware eller designe din invitation eller julekort direkte her på siden. Vi tilbyder et stort udvalg af formater og designs, så du får en indbydelse, der passer præcist til din anledning og fest.

Lav din egen invitation som enkeltkort, foldekort eller i postkort-format. Uanset hvilken type fest din indbydelse inviterer til, så har vi hundredvis af forskellige designs at vælge mellem. Her kan du få overblik over vores mange korttyper og formater.

Design invitationer til festen og til andre glædelige begivenheder

Skal du holde fest? Måske skal kærligheden fejres og du skal lave bryllupsinvitationer. Det kan også være, at 2 er blevet til 3, og I skal lave indbydelser til barnedåb. Eller er der en rund dag med en 30, 40 eller måske 60-års fødselsdag om hjørnet, der skal inviteres til? Uanset hvad lejligheden er, kan du finde flotte indbydelser, som du selv kan lave med dine egne fotos på.

Lav indbydelser med dine fotos og vores gratis skabeloner

Vi stiller vores gratis software til din rådighed, så du online kan lave flotte og personlige invitationer, lige som du gerne vil have dem. Softwaren indeholder mange skabeloner og designs, du kan bruge ganske gratis.

Lav invitationer online

Der er meget at se til, når man har inviteret til fest, og der er mange praktiske ting at holde styr på. Derfor er det en fordel, at du nemt kan lave invitationerne online på vores hjemmeside eller ved at downloade vores designsoftware. Du behøver ikke gå i forskellige butikker for at finde de flotteste invitationer. Det eneste, du skal have styr på, er de praktiske oplysninger, tid og sted for brylluppet eller fødselsdagen osv., samt et godt billede, du gerne vil have trykt på indbydelsen. Så er du klar til selv at designe din invitation nemt og hurtigt og med få dages leveringstid.

Invitationer med billede på

Lav invitationer til festen med billede på og få en personlig og flot indbydelse, der nok skal blive lagt mærke til. Du kan designe din invitation nærmest ned til mindste detalje. Se her hvad du kan vælge:

  • Sæt dit eget billede på

  • Forskellige korttyper og formater

  • Diverse designs

  • Forskellige skrifttyper til de praktiske informationer

  • Mange farver og cliparts til at pynte med

Indbydelserne bliver leveret i pakker a 10 stk., og kuverter er inkluderet.

Invitér i god tid og andre tips

Et godt råd er at gå i gang i ordentlig tid. Det gælder både, når du skal til at lave indbydelserne, men du skal også i god tid tage stilling til, hvem der skal inviteres. Skal du lave indbydelser til konfirmation, kan det være, at konfirmanden gerne vil have en kammerat eller en nabo med, og det skal I måske lige have en snak om. Skal du holde bryllup, er der også en del at tale om med hensyn til, hvem der skal med. Er det hele familien på brudens og gommens side? Alle onkler og tanter, fætre og kusiner? Eller er det venner og nærmeste familiemedlemmer? Tag snakken i god tid, så I ikke står 2 dage før invitationerne skal sendes ud og diskuterer, hvem der skal med.

Når du har lavet dine invitationer og de er blevet præcis, som du gerne vil have dem, er det tid til at frankere og poste. Lav en liste med adressen på de gæster, der skal med til festen, så er du fri for at sidde og slå dem op samtidig med, at du skriver på kuverterne. Sæt frimærker på og få postet indbydelserne i god tid. Særligt til foråret er der rift om folks tid, så det er med at være ude i god tid, hvis du gerne vil sikre dig, at gæsterne kommer til din fest. En god tommelfinderregel er, at man sender invitationerne ud ca. 2 måneder før arrangementet og beder om svar ca. 14 dage før. Så skulle det være på plads, og du kan 14 dage før selve festen gå i gang med lave bordplan og beregne mad og drikke til det antal gæster, der kommer.

Lav også bordkort og takkekort med dine egne billeder

Gå hele vejen og lav også bordkort med billede af brudeparret eller dåbsbarnet trykt på. Du kan holde designet i samme stil som invitationerne, det giver et flot helhedsindtryk.

Har du gjort dig tanker om takkekort? Hvis du ikke har tænkt over det endnu, så kommer det nok til dig, når festen er overstået, og du får lidt mere tid. Vi trykker og leverer dine invitationer, bordkort og takkekort, så du kan koncentrere dig om alle de andre ting, man skal have styr på til den store fest.

Lav invitationerne på vores app

Vil du gerne lave indbydelserne hurtigere og med de billeder, du har liggende på din telefon? Brug vores foto app CEWE FOTOVERDEN. Her kan du både lave kort og invitationer samt de flotte og populære fotobøger med plads til tekst, fotokalendere og andre fotoprodukter med dine egne billeder.

Lav fotoprodukter med billeder fra festen

Når festen er forbi og det bliver hverdag igen, har du sikkert en masse billeder liggende. Dem kan du bruge til at lave store billeder af festens højdepunkt, af pletskuddet af de lykkelige nygifte eller store, flotte vægbilleder til hjemmet. Find ud af hvordan du bruger konfirmationsbilleder som pynt på væggen.

Du kan også lave en dekorativ fotocollage, så er du fri for at nøjes med et enkelt flot foto, men du kan udvælge flere og sætte dem sammen for eksempel efter farvenuancer.

Tilfredshedsgaranti og dedikeret kundeservice

Vi vil gerne have, at du er tilfreds med de indbydelser og kort, du laver hos os. Derfor giver vi dig tilfredshedsgaranti, så vi sammen kan finde en løsning, hvis tingene ikke er, som de skal være.

Kontakt også vores dygtige kundeservice. De er parat til at hjælpe dig på mail eller i telefonen, hvis du er i tvivl om noget, har spørgsmål til leveringen, eller hvis der er andet, der driller undervejs.

God fornøjelse – og god fest!