Invitationer med foto til alle anledninger i 2020

Skal du holde bryllup, konfirmation, barnedåb eller fødselsdag? Så design invitationer med dine fotos hos os.

Du kan enten benytte dig af vores populære bestillings- og udviklingssoftware eller designe din invitation eller julekort direkte her på siden. Vi tilbyder et stort udvalg af formater og designs, så du får en indbydelse, der passer præcist til din anledning og fest.

Du kan vælge at lave din invitation som enkeltkort, foldekort eller i postkortformat. Uanset hvilken type fest din indbydelse inviterer til, så har vi hundredvis af forskellige designs at vælge mellem. Her kan du få overblik over vores mange korttyper og formater.
BRYLLUPSINVITATIONER

BRYLLUPSINVITATIONER

Design personlige bryllupsinvitationer

Send smukke og romantiske bryllupsinvitationer til familie, venner og bekendte.


fra 49,00 kr*
KONFIRMATIONSINDBYDELSER

KONFIRMATIONSINDBYDELSER

Design personlige konfirmationsindbydelser

Design flotte og unikke indbydelser med foto til din konfirmation.


fra 49,00 kr*
BARNEDÅBSINVITATIONER

BARNEDÅBSINVITATIONER

Design personlige barnedåbsinvitationer

Inviter familie og venner til barnedåb med yndige invitationer. 


fra 49,00 kr*
FØDSELSDAGSINVITATIONER

FØDSELSDAGSINVITATIONER

Design personlige fødselsdagsinvitationer

Brug personlige invitationer til din fødselsdag.


fra 49,00 kr*
INVITATIONER TIL BØRNEFØDSELSDAG

INVITATIONER TIL BØRNEFØDSELSDAG

Design personlige børnefødselsdagsinvitationer

Lav festlige børnefødselsdagsinvitationer. Indsæt nemt dit eget foto og din egen tekst.


fra 49,00 kr*
INVITATIONER TIL RUND FØDSELSDAG

INVITATIONER TIL RUND FØDSELSDAG

Design invitationer til runde fødselsdage

Lav invitationer med dine egne billeder.


fra 49,00 kr*
STUDENTERFESTINVITATIONER

STUDENTERFESTINVITATIONER

Design personlige studenterfestinvitationer

Invitér til studenterfest med personlige invitationer med dit eget foto og din egen tekst.


fra 49,00 kr*
SØLVBRYLLUPSINVITATIONER

SØLVBRYLLUPSINVITATIONER

Design personlige sølvbryllupsinvitationer

Invitér til studenterfest med personlige invitationer med dit eget foto og din egen tekst.


fra 49,00 kr*
SJOVE INVITATIONER

SJOVE INVITATIONER

Design personlige sølvbryllupsinvitationer

fra 49,00 kr*
TAKKEKORT

TAKKEKORT

Design personlige takkekort

Sig tak for sidst med personlige takkekort.


fra 49,00 kr*

Design invitationer til festen og til andre glædelige begivenheder


Skal du holde fest? Måske skal kærligheden fejres og du skal lave bryllupsinvitationer. Det kan også være, at 2 er blevet til 3, og I skal lave indbydelser til barnedåb. Eller er der en rund dag med en 30, 40 eller måske 60-års fødselsdag om hjørnet, der skal inviteres til? Uanset hvad lejligheden er, kan du finde flotte indbydelser, som du selv kan lave med dine egne fotos på.


Lav indbydelser med dine fotos og vores gratis skabeloner


Vi stiller vores gratis software til din rådighed, så du online kan lave flotte og personlige invitationer, lige som du gerne vil have dem. Softwaren indeholder mange skabeloner og designs, du kan bruge ganske gratis.


Lav invitationerne online


Der er meget at se til, når man har inviteret til fest, og der er mange praktiske ting at holde styr på. Derfor er det en fordel, at du nemt kan lave invitationerne online på vores hjemmeside eller ved at downloade vores designsoftware. Du behøver ikke gå i forskellige butikker for at finde de flotteste invitationer. Det eneste, du skal have styr på, er de praktiske oplysninger, tid og sted for brylluppet eller fødselsdagen osv., samt et godt billede, du gerne vil have trykt på indbydelsen. Så er du klar til selv at designe din invitation nemt og hurtigt og med få dages leveringstid.


Invitationer med billede på


Lav invitationer til festen med billede på og få en personlig og flot indbydelse, der nok skal blive lagt mærke til. Du kan designe din invitation nærmest ned til mindste detalje. Se her hvad du kan vælge:

  • • Sæt dit eget billede på
  • • Forskellige korttyper og formater
  • • Diverse designs
  • • Forskellige skrifttyper til de praktiske informationer
  • • Mange farver og cliparts til at pynte med

Indbydelserne bliver leveret i pakker a 10 stk., og kuverter er inkluderet.


Invitér i god tid og andre tips


Et godt råd er at gå i gang i ordentlig tid. Det gælder både, når du skal til at lave indbydelserne, men du skal også i god tid tage stilling til, hvem der skal inviteres. Skal du invitere til konfirmation, kan det være, at konfirmanden gerne vil have en kammerat eller en nabo med, og det skal I måske lige have en snak om. Skal du holde bryllup, er der også en del at tale om med hensyn til, hvem der skal med. Er det hele familien på brudens og gommens side? Alle onkler og tanter, fætre og kusiner? Eller er det venner og nærmeste familiemedlemmer? Tag snakken i god tid, så I ikke står 2 dage før invitationerne skal sendes ud og diskuterer, hvem der skal med.

Når du har lavet dine invitationer og de er blevet præcis, som du gerne vil have dem, er det tid til at frankere og poste. Lav en liste med adressen på de gæster, der skal med til festen, så er du fri for at sidde og slå dem op samtidig med, at du skriver på kuverterne. Sæt frimærker på og få postet indbydelserne i god tid. Særligt til foråret er der rift om folks tid, så det er med at være ude i god tid, hvis du gerne vil sikre dig, at gæsterne kommer til din fest. En god tommelfinderregel er, at man sender invitationerne ud ca. 2 måneder før arrangementet og beder om svar ca. 14 dage før. Så skulle det være på plads, og du kan 14 dage før selve festen gå i gang med lave bordplan og beregne mad og drikke til det antal gæster, der kommer.


Lav også bordkort og takkekort med dine egne billeder


Gå hele vejen og lav også bordkort med billede af brudeparret eller dåbsbarnet trykt på. Du kan holde designet i samme stil som invitationerne, det giver et flot helhedsindtryk.

Har du gjort dig tanker om takkekort? Hvis du ikke har tænkt over det endnu, så kommer det nok til dig, når festen er overstået, og du får lidt mere tid. Vi trykker og leverer dine invitationer, bordkort og takkekort, så du kan koncentrere dig om alle de andre ting, man skal have styr på til den store fest.


Lav invitationerne på vores app


Vil du gerne lave indbydelserne hurtigere og med de billeder, du har liggende på din telefon? Brug vores foto app CEWE FOTOVERDEN. Her kan du både lave kort og invitationer samt de flotte og populære fotobøger med plads til tekst, fotokalendere og andre fotoprodukter med dine egne billeder.


Lav fotoprodukter med billeder fra festen


Når festen er forbi og det bliver hverdag igen, har du sikkert en masse billeder liggende. Dem kan du bruge til at lave store billeder af festens højdepunkt, af pletskuddet af de lykkelige nygifte eller flotte, store vægbilleder til hjemmet.

Du kan også lave en dekorativ fotocollage, så er du fri for at nøjes med et enkelt flot foto, men du kan udvælge flere og sætte dem sammen for eksempel efter farvenuancer.


Tilfredshedsgaranti og dedikeret kundeservice


Vi vil gerne have, at du er tilfreds med de indbydelser og kort, du laver hos os. Derfor giver vi dig 100% tilfredshedsgaranti, så vi sammen kan finde en løsning, hvis tingene ikke er, som de skal være.

Kontakt også vores dygtige kundeservice. De er parat til at hjælpe dig på mail eller i telefonen, hvis du er i tvivl om noget, har spørgsmål til leveringen, eller hvis der er andet, der driller undervejs.

God fornøjelse – og god fest!
Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.