Værtindegave – Lav nemt en CEWE FOTOBOG Pure fra mobilen

CEWE FOTOBOG

Gratis bestillingssoftware til pc og bærbar

Download her

fås også til smartphone og tablet

Hent via Google Play Hent via App Store

Har du brug for en værtindegave? Lav en fotobog

Det er kutyme at komme med en lille gave til værtinden som tak for, at hun har inviteret. Det behøver ikke være en stor og dyr ting, men en lille tilkendegivelse af, at man er glad for at komme på besøg og som tak for, at hun har stillet an.


Ofte får værtinden en gave i form af en blomst eller lidt chokolade, og det sætter hun sikkert også stor pris på. Men kunne det ikke være rart med nye værtindegave-idéer, så man for en gangs skyld kunne komme med noget andet? Tænk hvis man kunne finde en gave til værtinden, der vækker glæde og gode minder? Og som tilmed er en overraskelse, som sætter gang i samtalen og måske også i grinemusklerne?


Lav en fotobog til værtinden eller værtsparret næste gang du er inviteret i byen. Vores nyeste skud på fotobog-stammen er den stilfulde, lille Pure, som laves med vores app CEWE FOTOBOG Pure. Med den får du en fotobog i et smart, lille format, og med et forudbestemt design, så det eneste, du skal bruge tid på, er at sætte billeder ind. Med Pure som værtindegave går du bogstaveligt talt aldrig galt i byen!


Det ligger lige til højrebenet at lave en CEWE FOTOBOG Pure efter en særlig lejlighed. Det er nemt, hurtigt og helt ligetil, du skal bare have en smartphone eller tablet.


  • - Download appen.

  • - Vælg de 22 billeder du vil have med i dit fotoalbum.

  • - Værsgo, din Pure fotobog er klar.


Flere idéer – andre fotogaver til værtinden lavet med din iPhone

Vil du gerne have andre gave idéer og muligheder for at lave andre fotoprodukter, og har du brug for flere design- og valgmuligheder? Skal din fotobog være den flotteste og dine fotoprodukter de bedste, så download vores foto-app CEWE FOTOVERDEN.


Ligesom med Pure-appen kan du lave produkterne direkte på mobilen eller din tablet, hvor du har billederne lige ved hånden. Med vores app er designet ikke fastlagt på forhånd, men du kan selv være kreativ. Fremkald billeder for eksempel og skab fotoprodukter såsom fotocollager med egne billeder, årbøger og kunst til dine vægge, for eksempel sort-hvid vægbilleder. Alt sammen laves med dine egne billeder og i det design, du har valgt. Billeder taler ofte deres eget sprog, men har du lyst til at fortælle en lille historie til, kan du lave en fotobog med plads til tekst. En værtindegave kunne jo også være et andet sødt og personligt fotoprodukt. Du kan se alle vores fotogaver her hos CEWE.Hvornår har du brug for værtindegaver?

  • - Når veninden inviterer til pigeaften, og I skal hygge med god mad og gode samtaler.

  • - Skal I til par-middag? Måske er I nogle stykker, der mødes en gang om måneden eller lignende. Så skal du også bruge en værtindegave til par, og det kan godt være lidt svært. Lav en lille fotobog over sidste par-middag med billeder af den lækre mad og sjove fotos fra senere på aftenen, da stemningen måske blev lidt mere løssluppen.

  • - Til julefrokosterne og til selve juleaften. Her kan man være ret sikker på, at værten og værtinden har haft travlt, der er jo meget, man skal nå i julemåneden. Værtindegaven skal selvfølgelig ikke være i stedet for en julegave, men den skal være en lille påskønnelse af alt hendes arbejde med at stable middagen eller frokosten på benene. Og i stedet for endnu en julestjerne vil hun nok sætte pris på en anderledes, sød og personlig fotogave.

God fornøjelse!

CEWE.dk - Det siger kunderne om os:

Kontakt kundeservice:

Har du brug for hjælp? Kontakt vores kundeservice.

Mandag til fredag: 08:30 - 18:00**
Søn: 15:00 - 21:00**

Telefon:

78 79 78 03