CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Lav en fotobog til værtinden
Værtindegave

Værtindegave

Lav en fotobog til værtinden

  • Find billeder fra jeres fælles oplevelser
  • Sæt dem i en CEWE FOTOBOG
  • Giv en gave fra hjertet og som glæder i årevis

Få idéer til din fotobog her på siden – eller begynd med det samme.

fra 79,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Format

ca. 15 x 15 cm (lukket)

Omslag:

Hardcover

Sidetal:

22 sider

Har du brug for en værtindegave? Lav en fotobog

Det er kutyme at komme med en lille gave til værtinden som tak for, at hun har inviteret. Det behøver ikke være en stor og dyr ting, men en lille tilkendegivelse af, at man er glad for at komme på besøg og som tak for, at hun har stillet an.

Ofte får værtinden en gave i form af en blomst eller lidt chokolade, og det sætter hun sikkert også stor pris på. Men kunne det ikke være rart med nye værtindegave-idéer, så man for en gangs skyld kunne komme med noget andet? Tænk hvis man kunne finde en gave til værtinden, der vækker glæde og gode minder? Og som tilmed er en overraskelse, som sætter gang i samtalen og måske også i grinemusklerne?

Lav en fotobog til værtinden eller værtsparret næste gang du er inviteret i byen. Fx vores lille, fine format: Kompakt kvadratisk. Med den får du en fotobog i et smart, lille format, og en meget personlig værtindegave.

Det ligger lige til højrebenet at lave en CEWE FOTOBOG efter en særlig lejlighed.

Flere idéer – andre fotogaver til værtinden lavet med din iPhone

Vil du gerne have andre gaveidéer og muligheder for at lave andre fotoprodukter, og har du brug for flere design- og valgmuligheder? Skal din fotobog være den flotteste og dine fotoprodukter de bedste, så download vores foto-app CEWEFOTOVERDEN.

I appen kan du lave produkterne direkte på mobilen eller din tablet, hvor du har billederne lige ved hånden. Med vores app er designet ikke fastlagt på forhånd, men du kan selv være kreativ. Fremkald billeder for eksempel og skab fotoprodukter såsom fotocollager med egne billeder, årbøger og kunst til dine vægge, for eksempel sort-hvid vægbilleder. Alt sammen laves med dine egne billeder og i det design, du har valgt. Billeder taler ofte deres eget sprog, men har du lyst til at fortælle en lille historie til, kan du lave en fotobog med plads til tekst.

En værtindegave kunne jo også være et andet sødt og personligt fotoprodukt. Har værtinden eller værten en sød tand, så foreslår vi, at du laver en gaveæske med chokolade. Gaveæsken er ikke bare en almindelig æske med fyldte chokolader i – den er dekoreret med to fotos, du selv vælger! Så kan værtinden glæde sig over gode stunder, når hun sætter tænderne i det søde. Eller I kan bruge chokoladen som dessert og alle se tilbage på gode stunder, I har haft sammen. Du kan se alle vores fotogaver her hos CEWE.

Hvornår har du brug for værtindegaver?

  • Når veninden inviterer til pigeaften, og I skal hygge med god mad og gode samtaler
  • Skal I til par-middag? Måske er I nogle stykker, der mødes en gang om måneden eller lignende. Så skal du også bruge en værtindegave til par, og det kan godt være lidt svært. Lav en lille fotobog over sidste par-middag med billeder af den lækre mad og sjove fotos fra senere på aftenen, da stemningen måske blev lidt mere løssluppen
  • Til julefrokosterne og til selve juleaften. Her kan man være ret sikker på, at værten og værtinden har haft travlt, der er jo meget, man skal nå i julemåneden. Værtindegaven skal selvfølgelig ikke være i stedet for en julegave, men den skal være en lille påskønnelse af alt hendes arbejde med at stable middagen eller frokosten på benene. Og i stedet for endnu en julestjerne vil hun nok sætte pris på en anderledes, sød og personlig gave.

God fornøjelse!