Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Konfirmation

Pynt med billeder til konfirmationsfesten

Brug billeder i din festpynt og skab en personlig stil til konfirmationen

Der skal naturligvis pyntes pænt op til konfirmandens store festdag. Involver teenageren og lav nemt og hurtigt jeres eget personlige pynt, som konfirmanden synes om, som passer til jeres tema og som sætter et personligt præg på både udsmykning og festlokale.

Alt til bordet

Med billeder på bordet giver du gæsterne masser af snakke

Bordkort

På et klassisk bordkort står gæstens navn, men vores bordkort kan også designes med billeder, fx af konfirmanden nu eller som baby. Du kan også bruge billeder af gæsterne. Ønsker du et andet udtryk end de klassiske bordkort, så er både fotoklistermærker og Retro Prints geniale som bordkort.

Lav dem her

Menukort

Menukortet viser naturligvis dagens menu, men vores menukort kan trykkes på fire sider, og derfor er der masser af plads til fx en velkomstsang og dagens program. Du kan også indsætte billeder på dine menukort, så slip fantasien løs!

Lav dem her

Billeder til bordet

Suppler blomsterne på bordet med fine billeder af konfirmanden. Det kan være hyggelige, søde og sjove billeder fra barndommen og frem til den store dag. De skal nok sørge for både stemning og gode snakke blandt gæsterne, som vil have forskellige minder fra forskellige situationer. Brug klassisk billedfremkaldelse, Retro Prints eller Kvadratiske Prints.

Der er mange andre måder at få flettet billeder ind i konfirmationsfesten. Læs videre og se, hvordan du kan gøre lidt ekstra ud af gavebordet, hvis du gerne vil undgå, at det ser lidt tomt ud i starten af festen.

Sådan pynter du gavebordet

Sørg for at gavebordet emmer af stemning – også i starten af festen

Gæstebog

Læg en ekstra gave på gavebordet i form af en gæstebog, hvori alle gæster kan skrive en kærlig hilsen fra festdagen. CEWE FOTOBØGER på digitaltryk mat er velegnede at skrive i med kuglepen og kan selvfølgelig pyntes med billeder inden i inden bestilling. Husk at give god plads til hilsner. Ønsker du ingen billeder i gæstebogen, kan Notesbog også bruges som gæstebog.

Klistermærker til goodiebag

I den ene ende af gavebordet kan I sætte goodiebags til gæsterne. Heri kan du lægge en lille hilsen fra konfirmanden på et kort, lidt lækkerier, sæbebobler, stjernekastere e.l. som kan bruges som stemningsskabere til et gruppebillede. Dine goodiebags kan pyntes med fine fotoklistermærker.

Lav dem her

Flagranke med billeder

Lav en flagranke med billeder af konfirmanden - for et sødt resultat kan du blande baby-, børne- og teenagebilleder. Det er supernemt, hurtigt og skaber masser af stemning!

Flagranken kan hænge hen over gavebordet, men kan også sagtens hænge på bordet.

Tjek vores guide til flagranke

Du kan også skabe stemning inden gæsterne går ind i festlokalet med et personligt velkomstskilt - eller opgradere papirprintet af din lejlighedssang. Få ideerne nedenfor.

Andre gode idéer til pynt til konfirmationsfesten

Gør den store dag ekstra særlig med en gennemført stil til festen

Velkomstskilt & bordplan

Byd dine gæster velkommen med et flot velkomstskilt på feststedet. Du kan vælge blot at skrive velkommen til Xs konfirmation, men du kan også tilføje en tidslinje med dagens program og supplerer det hele med et billede af konfirmanden. Billede på skumplade er supervelegnet til formålet og kan laves i højformat eller tværformat – og i masser af størrelser. Når du er i gang, kan du også lave en oversigt med bordplanen til festen.

Lav den her

Mere inspiration til konfirmation

Vil du gerne give konfirmanden den bedste gave? Tjek vores gaveidéer til konfirmanden

Efter konfirmationen

På den store konfirmationsdag bliver der nok taget mange fine billeder. Brug det bedste billede og lav et personligt takkekort fra konfirmationen efter fejringen, for at takke gæsterne og de som har givet gaver. Her kan du bruge den samme stil som på invitationerne for at skabe en flot afslutning på det hele.