Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Maria Louises minder fra året, der gik

Få inspiration til at samle de bedste minder fra 2023 i flotte fotoprodukter

Er du blevet forælder til et vidunderligt barn? Har du holdt en stor fødselsdagsfest for familie og venner? Eller har du været på vandretur og badet i havet? Der er plads til både store og små minder i en fotobog eller en fotokalender med billeder fra året, der gik. Scroll ned og find ud af hvordan influencer, Maria Louise, har samlet sine yndlingsøjeblikke i forskellige fotoprodukter fra CEWE.

Årbog om et særligt møde

Det første møde mellem to søskende er noget helt specielt! Og det var det også, da storesøster Elina mødte lillebror Elliot. Deres første tid sammen som søskende har Maria Louise fanget på fineste vis og naturligvis taget med i sin årbog. Hun har valgt at lade de skønne billeder tale for sig selv og givet dem masser af plads, så man kan se alle detaljer i billederne.

Bestil din digitale fotobog i formatet Stor eller Stor Panorama.

Det sødeste søskendeportræt som fotoplakat

På børneværelset har Maria Louise hængt det sødeste portræt af de to søskende. Hun har designet en af vores plakater af luksus fotopapir og valgt at hænge den op med en plakatliste i træ. Det er en meget enkel og superfin måde at hænge et billede op på, der virkelig skaber fokus på fotoplakatens motiv.

Se de mange muligheder for at få dit billede i ramme.

Nyt år, ny fotokalender

Man kan ikke starte et nyt år uden en kalender. Maria Louise har valgt en lille kvadratisk bordkalender, som er nem at tage med sig. Hun har fyldt den med søde billeder af børnene, og mon ikke den vil sprede glæde måned for måned igennem året?

Du kan også lave en fotokalender til bordet som en stående bordkalender eller en liggende bordkalender. En bordkalender optager ikke meget plads på bordet og er en skøn påmindelse om de bedste minder fra det forgangne år. Hvad med at samle dine yndlingsøjeblikke fra året, der gik, i en fotokalender for 2024?

Lav en fotokalender til væggen, til skrivebordet eller til tasken!

Mobilcover med billede til mor

Maria Louise har designet et mobilcover med et billede af børnene på. På den måde har Maria Louise altid børnene helt tæt på sig – også den dag, hvor hun skal aflevere Elliot i institution. Samtidigt beskytter hun sin mobil og alle de personlige billeder, der ligger i den, på allerbedste vis.

Leder du efter en personlig og unik gave? Bliv inspireret af vores mange fotogaver!

Velkomstfordel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på din første ordre

Læs om:

  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spændende produktnyheder
  • Sjove fotokonkurrencer
  • Vores nyhedsbrev og hjemmeside er fyldt med inspiration
  • Benyt muligheden og lav hurtigt flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoden, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koden gælder hele din første ordre af fotoprodukter. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager

Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.