Se vores store produktsortiment

Mobilcovers

Et helt nyt univers med covers til mere end 200 smartphones

Hard Cover

HARD COVER

Robust cover, der giver god beskyttelse til et utal af smartphone-modeller (blandt andet iPhone®, Samsung Galaxy®, HTC og mange, mange flere).
214,00 kr*
SILIKONE COVER

SILIKONE COVER

Fleksibelt cover med lang holdbarhed. Silikonen garanterer desuden at din telefon ligger endnu mere sikkert i hånden. Fås til mere end 200 smartphone-modeller.
214,00 kr*
Smartphone luksus cover

SMARTPHONE LUKSUS COVER

Vores luksus smartphone cover beskytter din smartphone på en unik og stilfuld måde. Coveret er lavet, så det passer til flere smartphone-størrelser samtidig med, at kunststoffet sikrer, at din smartphone bliver holdt på plads i coveret.
fra 194,00 kr*
Lædercover

LÆDERCOVER

Beskyttende og enestående med fin struktur. Design dit individuelle smartphonecover, der består af læderfibre og fint uld, med et af dine yndlingsbilleder.
214,00 kr*
Træcover

TRÆCOVER

Dit billede trykt på træ kombineret med et særligt stabilt kunststofcover. Træcoveret er både stilfuldt og praktisk på samme tid.
214,00 kr*
Træ slim cover

TRÆ SLIM COVER

Naturligt look til din smartphone! Dette særligt lette og robuste cover af træ beskytter din smartphone. Det er både praktisk og elegant på samme tid. 
344,00 kr*
Tough cover

TOUGH COVER

Kombinerer det bedste fra vores luksuscover og silikonecover. Coveret giver optimal beskyttelse mod stød og ridser. Fås til udvalgte smartphone-modeller
284,00 kr*
Mobiletui

MOBILETUI

Mange layoutmuligheder og sikker beskyttelse til din smartphone!
264,00 kr*
Sideflip etui

SIDEFLIP ETUI

Få lavet et sideflip etui i kunstlæder med dit eget foto på. Etuiet har sideåbning med praktisk magnetlukning samt plads til kreditkort på indersiden. Fås til udvalgte smartphone-modeller
314,00 kr*
Downflip etui

DOWNFLIP ETUI

Etui i kvalitetskunstlæder med praktisk ”downflip”-funktion og magnetisk lukning. Dit foto trykkes i høj kvalitet og med ridsefast tryk. Fås til mere end 160 modeller.
264,00 kr*

Lav mobilcovers med dine fotos

Smartphones er efterhånden en vigtig del af mange menneskers dagligdag. Generelt er det dyre produkter som gerne skal holde i lang tid. Derfor er det vigtigt med en optimal beskyttelse, så produkterne kan bruges hver dag, uden at de går i stykker.

 

I de fysiske butikker kan du købe et væld af standardiserede covers til mobil, både Samsung (Android) og iPhone®, samt iPad®, som er med til at beskytte din telefon. Vil du hellere have en personlig og mere unik beskyttelse, kan du hos Cewe.dk med få klik designe dit helt eget flotte og individuelle cover.

Kæmpestort udvalg af covers til mobil

Hos Cewe.dk kan du vælge imellem 9 forskellige typer af covers, herunder luksuscovers, hard covers og covers til iPad®. Fælles for vores covertyper er, at de alle kan designes med et eller flere af dine billeder.

 

Alt efter hvilken type cover, du vælger, fås modellen i op til 200 forskellige mobiltelefon-mærker. Så der er helt sikkert også et cover efter din smag og mobiltelefon.

Nemt at designe og bestille dit cover med billede

Vores covers er nemme at designe med billeder, du selv vælger. Det sker i 5 enkle trin:

 

  1. 1. Vælg et cover og klik på ”Design her”.

  2. 2. Vælg dit mobilmærke og ”godkend”.

  3. 3. Upload og tilføj et eller flere billeder i venstre side af programmet.

    En smiley vurderer om dit billede er i god nok kvalitet til print

  4. 4. Tjek dit cover med preview-funktionen og klik på ”Læg i varekurv”, når du er tilfreds.

  5. 5. Gennemfør din bestilling.

 

Du modtager dit nye cover inden for 6-9 hverdage.

Når du har spørgsmål

Kontakt vores kundeservice, hvis du sidder tilbage med spørgsmål omkring bestilling af vores covers eller til andre af vores fotoprodukter. De kan besvare dine spørgsmål, hjælpe med bestilling og meget mere.

 

Vores kundeserviceteam kan kontaktes på hverdage, undtagen helligdage, på telefon: 78 79 78 03 eller via mail på support@cewe.dk.

 

Rigtig god fornøjelse

Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.