Lav et af de mange forskellige mobilcovers med dit eget billede

Mobilcovers

Et helt nyt univers med covers til mere end 200 smartphones

Hard Cover

HARD COVER

Robust cover, der giver god beskyttelse til et utal af smartphone-modeller (blandt andet iPhone®, Samsung Galaxy®, HTC og mange, mange flere).
169,00 kr*
SILIKONE COVER

SILIKONE COVER

Fleksibelt cover med lang holdbarhed. Silikonen garanterer desuden at din telefon ligger endnu mere sikkert i hånden. Fås til mere end 200 smartphone-modeller.
169,00 kr*
Silikone slim cover

SILIKONE SLIM COVER

Personligt look, minimalistisk design, perfekt beskyttelse: vores silikone slim cover!
189,00 kr*
Smartphone luksus cover

SMARTPHONE LUKSUS COVER

Vores luksus smartphone cover beskytter din smartphone på en unik og stilfuld måde. Coveret er lavet, så det passer til flere smartphone-størrelser samtidig med, at kunststoffet sikrer, at din smartphone bliver holdt på plads i coveret.
fra 199,00 kr*
Lædercover

LÆDERCOVER

Beskyttende og enestående med fin struktur. Design dit individuelle smartphonecover, der består af læderfibre og fint uld, med et af dine yndlingsbilleder.
199,00 kr*
Træ slim cover

TRÆ SLIM COVER

Naturligt look til din smartphone! Dette særligt lette og robuste cover af træ beskytter din smartphone. Det er både praktisk og elegant på samme tid.
419,00 kr*
Tough cover

TOUGH COVER

Kombinerer det bedste fra vores luksuscover og silikonecover. Coveret giver optimal beskyttelse mod stød og ridser. Fås til udvalgte smartphone-modeller
249,00 kr*
Mobiletui

MOBILETUI

Mange layoutmuligheder og sikker beskyttelse til din smartphone!
199,00 kr*
Sideflip etui

SIDEFLIP ETUI

Få lavet et sideflip etui i kunstlæder med dit eget foto på. Etuiet har sideåbning med praktisk magnetlukning samt plads til kreditkort på indersiden. Fås til udvalgte smartphone-modeller
269,00 kr*

 Bestil 2 stk.
mobilcovers
få 10% rabat

Brug værdikoden:

2TLF10

Bestil 3 stk.
mobilcovers
få 15% rabat

Brug værdikoden:

3TLF15

Bestil 4 stk.
mobilcovers
få 20% rabat

Brug værdikoden:

4TLF20

stor ordrer
Har du en rigtig stor ordre?
Har du en ordre på en værdi af minimum 5.000 kr., så kontakt venligst kundeservice og vi vil hjælpe med en god pris.
Send mail til support@cewe.dk eller ring på tlf. 7879 7803Covers i eget design! Lav dit eget mobilcover med foto


Design dit eget cover med billede her! Vi har flere forskellige covers til de fleste modeller af iPhone, Samsung, Huawei og andre mobiler. For mange mennesker er telefonen nærmest deres kæreste eje, og det er vigtigt at have et ordentligt cover til din mobil. Coveret har flere funktioner, idet det både pynter og beskytter din telefon mod stød og slag og hvis du skulle være så uheldig at tabe den. Desuden kan et cover kan også bruges til opbevaring af kreditkort, rejsekort mv.

Design dit personlige cover med dit eget billede, farver, tekst og meget mere her. Find dit yndlingsfoto og vælg mellem utallige designs og lav dit eget helt unikke mobilecover, som ingen andre har. Vores covers er stødabsorberende og holdbare, og billederne derpå er i skarpe, klare og holdbare farver.


Design dit eget cover – trin for trin


  • • Vælg først hvilken type cover du vil have, vælg dernæst til hvilken mobil

  • • Lav dit eget cover ved at uploade dit eget billede eller billeder og tilføje diverse dekorationer fra vores designskabelon

  • • Se et preview før du bestiller

  • • Læg i kurv og dit cover er på vej


Design mobilcover til iPhone og mange andre telefoner


Du kan designe dit eget cover med foto til de fleste gængse mobiltelefoner. Covers til iPhone er meget populære, men du kan også købe mobilcovers med foto til Samsung Galaxy, Huawei og andre populære telefoner.


Design et fedt cover til dig selv


Tænk på hvor mange gange du har din telefon fremme hver dag. Så selvfølgelig skal det være det helt perfekte billede, der er på. Hvad vil du rigtig gerne se på flere gange dagligt? Skal det være et foto af din dejlige familie eller din nye hundehvalp? Eller hvad med et lækkert, stemningsfuldt billede fra din sommerferie? Design dit cover, så det bliver lige som du gerne vil have det. Vælg mellem de mange typer covers lige fra flip covers og silikone covers til læder covers og etuier.


Brug mobil etui som gave og se vores andre gaveideer


Hvem har du lyst til at forkæle med et lækkert mobilcover? Måske har dine børn lige fået nye mobiler, og de skal selvfølgelig passes godt på. Det kan også være, at kæresten trænger til et nyt design cover, her er det selvfølelig oplagt at give ham eller hende et cover med et billede af dig selv eller af jer to i en dejlig stund I har haft sammen. Så er du også sikker på, at han tænker på dig, hver gang han har telefonen oppe af lommen – og det kan godt blive til mange gange i løbet af en dag!

Alle vores mobilecovers kan bestilles med dit eget billede, og du kan vælge mellem forskellige slags. Vi laver både flipcovers, hardcovers, silikonecovers og mange andre, alle designet af dig og med dit helt eget billede på.

Er du på udkig efter en anden type gave til hende, der i forvejen har 10 covers med forskellige fotos på at vælge imellem? Eller er du ude efter en anden personlig gave til en, du har kær? Så se vores store udvalg af gaveidéer til hele familien. Alle vores fotoprodukter kan laves direkte på vores hjemmeside eller via vores gratis software.


Problemer med at lave dit eget cover? Ring til kundeservice


Har du problemer med at lave dit cover med foto? Kontakt endelig vores kundeservice. Skriv eller ring og vores dygtige medarbejdere vil gøre alt for at hjælpe dig.


Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.