CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på din første ordre!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Mobilcovers

Beskyt din smartphone med et cover, du har designet med dit eget billede!

Til produktoversigt

Et cover med dit eget billede

Vælg dit yndlingscover

Stilistiske mobilcovers med rem med et billede af dem du har kær

Find coveret, der passer til din model

Vælg din mobilproducent!

Praktisk og smart! Mobilcovers i mange materialer

Læs mere om forskellene på de forskellige typer af covers.

Trustpilot anmeldelser

Covers i eget design! Lav dit eget mobilcover med foto

Design dit eget cover med billede her!

Vi har flere forskellige covers til de fleste modeller af iPhone, og Huawei samt Samsung covers og de fleste andre mobiler. For mange mennesker er telefonen nærmest deres kæreste eje, og det er vigtigt at have et ordentligt cover til din mobil. Coveret har flere funktioner, idet det både pynter og beskytter din telefon mod stød og slag og hvis du skulle være så uheldig at tabe den. Desuden kan et cover kan også bruges til opbevaring af kreditkort, rejsekort mv.

Design dit personlige cover med dit eget billede, farver, tekst og meget mere her. Find dit yndlingsfoto og vælg mellem utallige designs og lav dit eget helt unikke mobilcover, som ingen andre har. Vores covers er stødabsorberende og holdbare, og billederne derpå er i skarpe, klare og holdbare farver.

Maria Louise, der er influencer og mor, har f.eks. valgt et billede af hende og børnene til sit mobilcover. Maria Louises minder kan derfor glæde hende hver gang, hun har mobilen i hånden.

Design dit eget cover – trin for trin

  • Vælg først hvilken type cover du vil have, vælg dernæst til hvilken mobil.
  • Lav dit eget cover ved at uploade dit eget billede eller billeder og tilføje diverse dekorationer fra vores designskabelon.
  • Se et preview før du bestiller.
  • Læg i kurv og dit cover er på vej.

Design mobilcover til iPhone og mange andre telefoner

Du kan designe dit eget cover med foto til de fleste gængse mobiltelefoner. Covers til iPhone er meget populære, men du kan også købe mobilcovers med foto til Samsung Galaxy, Huawei cover og andre populære telefoner.

Design et fedt cover til dig selv

Tænk på hvor mange gange du har din telefon fremme hver dag. Så selvfølgelig skal det være det helt perfekte billede, der er på. Hvad vil du rigtig gerne se på flere gange dagligt? Skal det være et foto af din dejlige familie eller din nye hundehvalp? Eller hvad med et lækkert, stemningsfuldt billede fra din sommerferie? Design dit cover, så det bliver lige som du gerne vil have det. Vælg mellem de mange typer covers lige fra flip covers og silikone covers til læder covers og selv covers i træ.

Brug mobil etui som gave og se vores andre gaveideer

Hvem har du lyst til at forkæle med et lækkert mobilcover? Måske har dine børn lige fået nye mobiler, og de skal selvfølgelig passes godt på.

Det kan også være, at kæresten trænger til et nyt design cover. Giv din partner en kærlig, hjemmelavet gave i form af et cover med billede af dig selv eller af jer to i en dejlig stund I har haft sammen. Så er du også sikker på, at han tænker på dig, hver gang han har telefonen oppe af lommen – og det kan godt blive til mange gange i løbet af en dag!

Alle vores mobilecovers kan bestilles med dit eget billede, og du kan vælge mellem forskellige slags. Vi laver både flipcovers, hardcovers, silikonecovers og mange andre, alle designet af dig og med dit helt eget billede på. Lav f.eks. et cover til din mor som en gave til mors dag med et billede af jeres familie på. Det vil uden tvivl glæde enhver mor at få sådan en kærlig og praktisk gave! Hos CEWE har vi mange mors dag gaveideer, både store og små gaver.

Er du på udkig efter en anden type gave til hende, der i forvejen har 10 covers med forskellige fotos på at vælge imellem? Eller er du ude efter en anden personlig gave til en, du har kær? Måske en fødselsdagsgave til far? Så se vores store udvalg af gaveidéer til hele familien. Alle vores fotoprodukter kan laves direkte på vores hjemmeside eller via vores gratis software.

Problemer med at lave dit eget cover? Ring til kundeservice

Har du problemer med at lave dit cover med foto? Kontakt endelig vores kundeservice. Skriv eller ring og vores dygtige medarbejdere vil gøre alt for at hjælpe dig.

Nyhedsbrev

Velkomstfordel ...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på din første ordre.
Ved tilmelding accepterer du vores Datapolitik, som du finder nederst på siden. Du kan til enhver tid afmelde dig via link i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun 1 klik tilbage

Af databeskyttelsesmæssige årsager modtager du snart en bekræftelses-email.

Klik på bekræftelseslinket i e-mailen for at aktivere dit tilmelding til nyhedsbrevet.

Du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Beklager!

Der er desværre opstået en fejl.

Vi kunne desværre ikke tilmelde dig til vores nyhedsbrev!