CEWE Fotoverden app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Deltag i vores julekalender og vind flotte præmier!

Kundeservice
Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Mobilcovers

Beskyt din smartphone med et cover, du har designet med dit eget billede!

Til produktoversigt

Mobilcover med rem

Design dit helt eget mobilcover med rem, som du kan lade hænge eller flytte rundt på

Vis mere

Luksuscover

Stylish og elegant: Design et perfekt cover til din mobiltelefon!

Gå til produkt

Sideflip etui

Sammenfoldelig og med tryk på alle flader

Gå til produkt

Silikone covers

Klassikeren til din mobiltelefon: fleksibel, stødabsorberende og skridsikker.

Gå til produkt

Bestil senest den 17/12 for levering inden juleaften.

Et cover med dit eget billede

Vælg dit yndlingscover

Stilistiske mobilcovers med rem med et billede af dem du har kær

Find coveret, der passer til din model

Vælg din mobilproducent!

Praktisk og smart! Mobilcovers i mange materialer

Læs mere om forskellene på de forskellige typer af covers.

Covers i eget design! Lav dit eget mobilcover med foto

Design dit eget cover med billede her! Vi har flere forskellige covers til de fleste modeller af iPhone, og Huawei samt Samsung covers og de fleste andre mobiler. For mange mennesker er telefonen nærmest deres kæreste eje, og det er vigtigt at have et ordentligt cover til din mobil. Coveret har flere funktioner, idet det både pynter og beskytter din telefon mod stød og slag og hvis du skulle være så uheldig at tabe den. Desuden kan et cover kan også bruges til opbevaring af kreditkort, rejsekort mv.

Design dit personlige cover med dit eget billede, farver, tekst og meget mere her. Find dit yndlingsfoto og vælg mellem utallige designs og lav dit eget helt unikke mobilecover, som ingen andre har. Vores covers er stødabsorberende og holdbare, og billederne derpå er i skarpe, klare og holdbare farver.

Design dit eget cover – trin for trin

  • Vælg først hvilken type cover du vil have, vælg dernæst til hvilken mobil
  • Lav dit eget cover ved at uploade dit eget billede eller billeder og tilføje diverse dekorationer fra vores designskabelon
  • Se et preview før du bestiller
  • Læg i kurv og dit cover er på vej

Design mobilcover til iPhone og mange andre telefoner

Du kan designe dit eget cover med foto til de fleste gængse mobiltelefoner. Covers til iPhone er meget populære, men du kan også købe mobilcovers med foto til Samsung Galaxy, Huawei cover og andre populære telefoner.

Design et fedt cover til dig selv

Tænk på hvor mange gange du har din telefon fremme hver dag. Så selvfølgelig skal det være det helt perfekte billede, der er på. Hvad vil du rigtig gerne se på flere gange dagligt? Skal det være et foto af din dejlige familie eller din nye hundehvalp? Eller hvad med et lækkert, stemningsfuldt billede fra din sommerferie? Design dit cover, så det bliver lige som du gerne vil have det. Vælg mellem de mange typer covers lige fra flip covers og silikone covers til læder covers og selv covers i træ.

Brug mobil etui som gave og se vores andre gaveideer

Hvem har du lyst til at forkæle med et lækkert mobilcover? Måske har dine børn lige fået nye mobiler, og de skal selvfølgelig passes godt på. Det kan også være, at kæresten trænger til et nyt design cover, her er det selvfølelig oplagt at give ham eller hende et cover med et billede af dig selv eller af jer to i en dejlig stund I har haft sammen.

Så er du også sikker på, at han tænker på dig, hver gang han har telefonen oppe af lommen – og det kan godt blive til mange gange i løbet af en dag!

Alle vores mobilecovers kan bestilles med dit eget billede, og du kan vælge mellem forskellige slags. Vi laver både flipcovers, hardcovers, silikonecovers og mange andre, alle designet af dig og med dit helt eget billede på.

Er du på udkig efter en anden type gave til hende, der i forvejen har 10 covers med forskellige fotos på at vælge imellem? Eller er du ude efter en anden personlig gave til en, du har kær? Så se vores store udvalg af gaveidéer til hele familien. Alle vores fotoprodukter kan laves direkte på vores hjemmeside eller via vores gratis software.

Problemer med at lave dit eget cover? Ring til kundeservice

Har du problemer med at lave dit cover med foto? Kontakt endelig vores kundeservice. Skriv eller ring og vores dygtige medarbejdere vil gøre alt for at hjælpe dig.