CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Personlige almanak

Personlig almanak

Lav en personlig almanak og få styr på alle aftaler og vigtige datoer.

 • Forside med eget billede
 • Personlige billeder indeni kalenderen
 • Vælg startmåned
 • Hård, gennemsigtig folie beskytter indbindingen
fra 259,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Format:

ca. 15 x 21 cm

Indhold:

 • 128 sider med kalender
 • 28 billedsider
 • Spiralryg

Papirkvaliteter:

Digitaltryk standard

Lav personlig almanak for 2024 med egne billeder

Er du en af dem, der stadig foretrækker en fysisk almanak? Lav din egen helt unikke almanak 2024 her og pynt både forsiden og indersiden med dine egne billeder. Fyld kalenderen med dejlige minder, som du kan hygge dig med, når du skal planlægge den kommende uge.

Hvorfor lave personlig almanak 2024

Lav din egen almanak og gør den personlig ved at lave den i dit eget design og sæt dine egne billeder på. Alle har brug for en personlig almanak og en flot kalender med dine egne billeder har flere fordele, se bare her:

 • Du kan nyde dine yndlingsbilleder året rundt
 • Lav almanakken så den bliver nøjagtigt, som du gerne vil have det
 • Vælg mellem mange fine, søde og seje design
 • Du vælger hvilken måned almanakken starter i
 • Altid 100 % tilfredshedsgaranti på din personlige almanak og andre typer fotokalendere som vægkalendere og bordkalendere

Overvejer du at lave din egen almanak?

Vi hjælper dig med at lave din egen personlige almanak for 2024. Vi har det bedste fotoprogram til at lave fotokalendere, og det er ganske gratis. Når du har hentet programmet, er du klar til at lave din egen kalender. Du får her en trin-for-trin guide, så du kan se, hvor nemt det er at lave en personlig almanak:

 • Åben fotoprogrammet og vælg CEWE KALENDER.
 • Vælg i menuen til højre hvilken type kalender du vil lave. Du kan vælge mellem spiralkalender eller studiekalender til din personlige almanak.
 • Herefter får du mulighed for at vælge mellem, om du selv vil lave din personlige almanak, hvor alle sider kan designes individuelt, eller om du vil lave en personlig kalender med en af vores flotte designskabeloner. Vælg det der passer til din smag. Spørg dig selv om du gerne vil have, at billederne på din kalender kan placeres frit på siderne, eller om du gerne vil have en fast defineret skabelon, som du kan lege med.
 • Nu er du klar til at gå i gang med at lave din almanak! Klik på de forskellige ting eller lad musen køre over, så kan du se, hvad der er af designmuligheder – og der er mange!
 • Træk dine billeder ind og placer dem der, hvor du gerne vil have dem.

Undervejs har du mulighed for at rette til, redigere og lave om lige så meget, du vil. Tjek også din aftalekalender i vores preview, før du klikker på Bestil. I preview’en kan du se, nøjagtig hvordan din almanak kommer til at se ud.

Hvis der er noget, du mangler, eller noget, du synes er svært, så giv vores kundeservice et ring eller en mail. De ved alt om, hvad der findes i fotoprogrammet, og hvordan man bruger det.

Et godt tip til din personlige almanak

Lav ”Min personlige almanak” og du har en superflot almanak for 2024, du ved, du bliver glad for. Men prøv også at lave en almanak og giv den væk i gave. Det er en supergod gaveide, og du kan selv bestemme startmåned på din fotokalender. Så kan du også bruge den til fødselsdagsgave og forære den væk på alle tider af året. En personlig almanak er den perfekte gave til den studerende! Så kan kalenderen gå fra august 2024 til august 2025.

Hvilke billeder kan du bruge, når du laver din personlige almanak?

Du skal simpelthen bare se dine gode billeder igennem og finde dem, du bedst kan lide! Men det kan nu også være lidt af en opgave, hvis du har mange billeder. Så det ville være en god ide at starte med at stille dig selv de gode HV-spørgsmål:

 • Hvem er almanakken til? Laver du en aftalekalender til dig selv, eller er det en gave til én, du holder af? Hvis det er til bedsteforældrene, er det en god ide med billeder af børn og børnebørn, eller måske kan du liste nogle af deres egne billeder ud af dem fra ture, de har været på eller andre oplevelser, de har haft. Laver du en almanak til børnene? De vil nok sætte pris på søde, sjove og skøre billeder af dem selv og af familien og vennerne på deres børnekalender. Laver du en almanak til din veninde, vil hun måske blive glad for sjove billeder af jer sammen eller rejseminder fra ture, I har været på sammen for eksempel.
 • Hvad skal den bruges til? Er den bare til at skrive fødselsdage og andre mærkedage ind i, eller laver du en almanak, der også er til arbejdsopgaver og deadlines? Eller er det til familien og alle familiemedlemmers aftaler? I så fald kan du lave en familiekalender, hvor hvert familiemedlem for eksempel kan have sin egen kolonne.
 • Hvordan vil du lave almanakken? Der er 3 måder at vælge imellem: Direkte på vores hjemmeside, i vores fotoprogram eller i vores foto app.

Giv en personlig almanak i gave

En personlig almanak, du selv har lavet, er alletiders gaveidé, og den skal med garanti ikke byttes. Alle mennesker bruger kalendere, og det er bare meget pænere med en lækker almanak, du selv har lavet, med flotte billeder end en færdigtrykt, standard kalender.

Når du selv laver din egen almanak med dine bedste billeder, kan du få glæde af dine yndlingsmotiver året rundt. Hver måned dukker et nyt, smukt og stemningsfuldt billede frem.

Skab en rød tråd i almanakken

Et godt tip til når du laver din egen almanak: Sæt billeder ind fra den måned eller årstid, kalenderen viser. Sæt billeder ind af børnene der kælker i januar måned, strandbilleder eller billeder fra sommerfesten i juli måned og fra påskefrokosten i april måned. Så er der en rød tråd i almanakken.

God fornøjelse med at lave din egen almanak. Den skal nok falde i god jord, uanset om den er til dig selv eller til én, du har kær!