CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 80 kr. til din næste CEWE FOTOBOG!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Personlige almanak

Personlig almanak

Lav din egen personlige almanak

 • Mange forskellige formater
 • 5 papirtyper
 • Flere designmuligheder
109,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Formater:

 • A5, A4, A3 og A2
 • Kvadratisk 30 x 30 cm og 45 x 45 cm
 • XXL
 • Mange flere

Papirkvaliteter:

 • Digitaltryk standard, mat eller højglans
 • Fotopapir blank eller mat

Lav din egen personlige almanak

Lav en fotokalender og gør den personlig ved at lave den i dit eget design og sæt dine egne billeder på. Alle har brug for en personlig kalender og en flot kalender med dine egne billeder har flere fordele, se bare her:

 • Du kan nyde dine yndlingsbilleder året rundt
 • Lav din kalender så den bliver nøjagtigt, som du gerne vil have det
 • Vælg mellem forskellige typer bordkalendere eller vægkalendere og mange designmuligheder
 • Få 100 % tilfredshedsgaranti på din personlige almanak

Overvejer du at lave egen kalender?

Vi hjælper dig med at lave din egen personlige kalender. Vi har det bedste fotoprogram til at lave fotokalendere, og det er ganske gratis. Når du har hentet programmet, er du klar til at lave din egen kalender. Du får her en trin-for-trin guide, så du kan se, hvor nemt det er at lave en personlig almanak:

 • Åbn softwaren og vælg fotokalender
 • Vælg i menuen til højre hvilken type kalender du vil lave. Det kan for eksempel være en kvadratisk vægkalender, som er et superflot og spændende format. Du kan også lave din kalender i panoramaformat, hvis du har mange flotte landskabsbilleder. Prøv denne vægkalender XXL, som er et format, hvor panoramabilleder gør sig rigtig godt.
 • Vælg fotopapir. Bemærk at det er lidt forskelligt, hvilke typer papir du kan vælge til de forskellige slags kalendere.
 • Herefter får du mulighed for at vælge mellem, om du selv vil lave din personlige almanak, hvor alle sider kan designes individuelt, eller om du vil lave en personlig kalender med en af vores flotte designskabeloner. Vælg det der passer til dit temperament. Spørg dig selv om du gerne vil have, at billederne på din kalender kan placeres frit på siderne, eller om du gerne vil have en fast defineret skabelon, som du kan lege med.
 • Nu er du klar til at gå i gang med at lave din kalender! Klik på de forskellige ting eller lad musen køre over, så kan du se, hvad der er af designmuligheder – og der er mange!
 • Træk dine billeder ind og placer dem der, hvor du gerne vil have dem.

Hvis der er noget, du mangler, eller noget, du synes er svært, så giv vores kundeservice et ring eller en mail. De ved alt om, hvad der findes i softwaren, og hvordan man bruger det.

Undervejs har du mulighed for at rette til, redigere og lave om lige så meget, du vil. Tjek også din kalender i vores preview, før du klikker på Bestil. I preview’en kan du se, nøjagtig hvordan din kalender kommer til at se ud.

Et godt tip til din personlige almanak

Lav ”Min personlige almanak” og du har en superflot kalender, du ved, du bliver glad for. Men prøv også at lave en kalender og giv den væk i gave. Det er en supergod gaveide, og du kan selv bestemme startmåned på din fotokalender. Så kan du også kan bruge den til fødselsdagsgave og forære den væk på alle tider af året.

Hvilke billeder kan jeg bruge til min kalender?

Du skal simpelthen bare se dine gode billeder igennem og finde dem, du bedst kan lide! Men det kan nu også være lidt af en opgave, hvis du har mange billeder. Så det ville være en god ide at starte med at stille dig selv de gode HV-spørgsmål:

 • Hvem er kalenderen til? Laver du en kalender til dig selv, eller er det en gave til én, du holder af? Hvis det er til bedsteforældrene, er det en god ide med billeder af børn og børnebørn, eller måske kan du liste nogle af deres egne billeder ud af dem fra ture, de har været på eller andre oplevelser, de har haft. Laver du en almanak til børnene? De vil nok sætte pris på søde, sjove og skøre billeder af dem selv og af familien og vennerne på deres børnekalender.
 • Hvad skal kalenderen bruges til? Er den bare til at skrive fødselsdage og andre mærkedage ind i, eller laver du en kalender, der også er til arbejdsopgaver og deadlines? Eller er det til familien og alle familiemedlemmers aftaler? I så fald kan du lave en familiekalender, hvor hvert familiemedlem for eksempel kan have sin egen kolonne.
 • Hvor skal kalenderen hænge? Skal den hænge i køkkenet, hvor du altid kan se den? Eller vil du lave en kalender til bordet i dit kontor? Eller skal den have en fremtrædende plads i stuen og være fuld af smukke, stemningsfulde feriebilleder og fotos fra naturen?
 • Hvordan vil du lave kalenderen? Der er 3 måder at vælge imellem: Direkte på vores hjemmeside, i vores software eller i vores foto app.

Giv en personlig almanak i gave

En personlig almanak/kalender, du selv har lavet, er alletiders gaveidé, og den skal med garanti ikke byttes. Alle mennesker bruger kalendere, og det er bare meget pænere med en lækker kalender, du selv har lavet, med flotte billeder end en færdigtrykt, flad papkalender. Når du selv laver din egen kalender med dine bedste billeder, kan du få glæde af dine yndlingsmotiver året rundt. Hver måned dukker et nyt, smukt og stemningsfuldt billede frem.

Skab en rød tråd i kalenderen

Et godt tip til når du laver din egen kalender: Sæt billeder ind fra den måned eller årstid, kalenderen viser. Sæt billeder ind af børnene der kælker i januar måned, strandbilleder eller billeder fra sommerfesten i juli måned og fra påskefrokosten i april måned. Så er der en rød tråd i kalenderen.

God fornøjelse med at lave din egen almanak. Den skal nok falde i god jord, uanset om den er til dig selv eller til én, du har kær!