Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Bryllupsgaver

Idéer til personlige bryllupsgaver

Bryllupsgaver

Skal du snart til bryllup, og mangler du idéer til personlige gaver? Måske har brudeparret alt? Eller du gider ikke give endnu et sæt tallerkener fra ønskelisten, som falder i et med mængden på gavebordet eller måske bare skal byttes…

Så er du havnet det rette sted! Her hos CEWE kan du finde tips og inspiration og gode gaveidéer – og lave et væld af personlige bryllupsgaver. Lav dem med personlige fotos og køb dem online. Se vores bryllupsgave idéer her!

Top 10 bryllupsgaver fra CEWE

Du kan vælge mellem mange fotoprodukter. Her er vores:

Giv en fotobog i bryllupsgave

En fotobog er en god bryllupsgave, fordi den er både personlig, unik og vækker følelser – lige i et bryllups ånd!

Du kan lave din egen fotobog med forskellige temaer. Her er nogle idéer til bryllupsgave-fotobøger:

Idéer til en fotobog med fælles oplevelser

Har du fælles oplevelser med brudeparret, fx festivaler, picnics i parken, hyggelige caféture, weekendture i sommerhus eller måske ligefrem en ferie? Så er det med at samle alle billederne i en fotobog. Brudeparret bliver med garanti glade og overraskede, for mange af billederne ligger garanteret gemt på telefonen. En sådan fotobog vil vække glade minder og være der resten af livet til at bladre i. Vi vil anbefale vores populære format ”Stor” eller fx den lille fotobog ”Pure”, som du laver via vores foto-app. Den sidste er praktisk, hvis du er presset på tid og allerede har alle billederne liggende på mobilen.

Du kan også lave to fotobøger: Én til bruden med billeder af hendes kommende mand, og tilsvarende én til brudgommen med billeder af den kommende hustru. Dette fungerer naturligvis bedst, hvis du kender begge parter godt. Er bruden din veninde og kender du kæresten mindre godt, kan du overveje at alliere dig med nogle af hans venner, som kan give dig sjove og fine billeder fra forskellige situationer. Eller hvad med at starte med et par babybilleder, som du får fra hans familie?

Bryllupsgaver med minder fra polterabend

Sørg for at få taget mange sjove billeder fra de respektive polterabender – og koordiner med de øvrige deltagere. Så kan du lave en sjov fotobog fra polterabenden til henholdsvis bruden og brudgommen.

En bog med billeder fra bryllupsfesten

En anden god bryllupsgave er en bryllupsbog, hvor du samler bryllupsbilleder i en flot fotobog. Okay, det er ikke en typisk bryllupsgave, da den jo ikke kan lægges på gavebordet endnu. Men lav selv et gavekort, som illustrerer gaven, og så vil brudeparret helt sikkert blive super glade. Et bryllup er nemlig en af de populæreste begivenheder at lave fotobøger fra. Husk at få billederne fra fotografen, hvis de har haft en professionel, samt at indsamle fra – og af – de forskellige gæster, hvis ikke selv du har fanget alle øjeblikke.

Er brudeparret selv meget kreative og vil sætte pris på selv at lave deres bryllupsbog? Så giv dem et gavekort her til CEWE.dk i stedet, så kan de hygge sig med selv at se alle bryllupsbilleder igennem, udvælge og sammensætte.

Køb personlige bryllupsgaver, som kan hænge på væggen

Personlige, stilfulde vægbilleder er en god idé som bryllupsgave. Du kan vælge mellem flere typer såsom foto på lærred, fotoplakat, fotocollage eller sort-hvide billeder. Hvis de har børn, er det altid et hit med en fotoforstørrelse af guldklumpen til forældrene i gave til deres bryllup.

Flere gode idéer til bryllupsgaver – Fotokalendere

Skal du til bryllup, hvor brudeparret er nogle, der har alt? Da fotogaver er unikke, er de altid gode bryllupsgaver til de, der har alt. En anden god idé til en bryllupsgave er derfor en fotokalender med personlige billeder for brudeparret. Her får du kombineret det funktionelle med emotionelle og vedkommende. Alle har brug for en kalender og alle bliver glade af at se fotos fra gode øjeblikke og med dejlige minder. Du kan vælge mellem en vægkalender, bordkalender, ugekalender eller familiekalender.

Du kan selv vælge startmåned, så uanset om brylluppet er i maj, august, september eller en hel fjerde måned, kan du altid give en kalender i gave, som starter måneden efter brylluppet. Eller hvad med at lave en evighedskalender til resten af deres liv – det er da en passende symbolsk bryllupsgave.

Sjove bryllupsgaver – Lav kreative og unikke fotogaver

Mangler du idéer til sjove bryllupsgaver? Så skal du tage et kig på vores side om gaveidéer. Er du helt i det humoristiske hjørne, så tag også et kig på vores side med sjove og søde ”hadegaver”. Det kunne fx være en snekugle med fælles foto inden i, der helt sikkert vil få folk til at grine, når de kan ryste den på gavebordet.

Du kan lave alt fra fotopuder og t-shirts med billede af brudeparret trykt på – eller hvad med et puslespil med personligt foto, som de kan lave sammen? Så er det både noget personligt, unikt og en bryllupsgave, som opfordrer til fællesskab og samvær. Køb det her hos CEWE.

Bryllupsgaver til mænd

Er brudeparret to mænd? Så tjek vores side om gode gaver til ham. Eller ønsker du ganske enkelt at dele bryllupsgaven op i én til hver, skal du også tjekke vores sider med forslag til personlige gaver til hende. Vi kan komme med mange gaveidéer.

Gode bryllupsgaver til parret med børn

Forslag til bryllupsgaver til forældre kunne være en babybog eller almindelig fotobog med fotos af deres barn eller børn. Hvis de har en baby eller lille barn, er det særlige ved vores babybog, at siderne kan holde til at blive bladret i af små fingre, hvor finmotorikken ikke helt er fintunet endnu. Ligeledes kan siderne modstå nogle bid og savl, da de er lavet af et robust materiale, som vel at mærke er uden sundhedsskadelige stoffer. Ligesom alle andre forældre bliver også bruden og brudgommen glade for at se billeder af deres pode – og små børn elsker at se billeder af sig selv og familien.

Bryllupsgaver til enhver pris

Hvor meget er passende at købe en bryllupsgave for? Der er ikke nogen rigtig eller forkert pris, så det skal du naturligvis selv sjusse dig frem til ud fra din mavefornemmelse, private økonomi og traditioner i din familie eller vennegruppe.

Heldigvis kan du her hos CEWE finde gaveidéer til varierende pris lige fra billige bryllupsgaver i form af mindre fotogaver til virkelig store og flotte vægbilleder til brudeparrets stue. Og hvis parret primært ønsker sig penge i bryllupsgave, er det da sjovere at give et gavekort, så de selv kan vælge nogle af vores lækre fotoprodukter. Det bliver helt sikkert originale bryllupsgaver, fordi de selv laver dem.

Klar til at købe bryllupsgaver i 2024

Forhåbentlig har du fået en masse gode bryllupsgave-idéer her på siden – det håber vi! Hvis du har bestemt dig for en fotogave, mangler du blot at bestemme dig for, hvordan du vil lave den. Har du alle dine billeder på mobilen, er det sikkert nemmest for dig at downloade vores foto app i iTunes eller Google Play. Ellers kan du lave det enkelte produkt online her på hjemmesiden, eller downloade vores fotoprogram til din computer. Klik dig blot videre til den respektive produktside via linkene her på denne side.

God fornøjelse med at lave bryllupsgaver i 2024!