CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Store formater

Store formater

Design et stort billede allerede i dag!

  • Bredt udvalg af formater
  • 6 forskellige papirkvaliteter
  • Mulighed for design som collage

Produktinformation

Format

Fra 20 x 20 til 150 x 225 cm

Materialer:

  • Fotopapir: Mat, Blankt, Silkemat, Perlemor
  • Fine Art Mat

Lav store billeder af dine bedste motiver

Har du nogen flotte billeder liggende på computeren eller mobilen? Så skal du i stedet udnytte dem til at indrette dit hjem med store og personlige billeder.

Store billeder på lærred eller glas giver personlig indretning

Mange store øjeblikke fortjener at blive foreviget, og som regel får vi fremkaldt billeder og sætter dem i en flot ramme på reolen eller på kommoden. Sådan, så er den på plads. Med det kan faktisk lade sig gøre at få endnu mere ud af dine billeder. Læs med her og gå på opdagelse i CEWEs kreative verden, hvor næsten alt kan lade sig gøre, når du vil lave store vægbilleder.

Hvad kan jeg lave store billeder til stuen af?

Hvad kan du lide at se på? Er du til sjove og hyggelige familiebilleder eller stemningsfulde feriebilleder? Eller er du mere til abstrakt kunst eller sort-hvid billeder? uanset i hvilken retning din smag går, kan du finde flotte store billeder til hjemmet her hos CEWE. Læs med og se, hvad vi blandt andet tilbyder af muligheder for at lave store vægbilleder med dine egne fotos eller af motiver fra vores gratis motivgalleri.

Hvordan gør jeg?

Du kan for eksempel starte med at kigge dine billeder igennem. Er der et eller flere, der simpelthen bare råber på at bliver forstørret og få en fremtrædende plads i stuen? Måske har du et superflot pletskud, der ville tage sig flot ud på et lærred. At få dit foto som et stort billede på lærred har blandt andet den fordel, at lærredet minder lidt om et maleri. Dermed er der ingen genskin, og billedet kan hænge hvor som helst i stuen. Fotolærredet har en flot struktur og tilfører et spændende og lidt anderledes stemning til dit billede.

Måske er du mere til fotoplakater. Plakater er tidløse klassikere og kan indrammes som et ekstra finish eller hænges op, som de er. Vi tilbyder dit billede på plakat i forskellige størrelser og på forskellige papirtyper.

Store billeder er altid flotte og stemningsfulde, du skal dog huske at tjekke, at du rent faktisk har vægplads nok. Når du har fundet det billede og den størrelse, du gerne vil have, så husk at måle efter på væggen. Markér eventuelt med en svag blyantsstreg, hvor stort billedet er, så får du en bedre fornemmelse af det.

Et stort billede kan sammen med mindre formater også skabe en flot og spændende fotovæg.

Lav store billeder på 100 x 300 cm

Vi forstørrer dine billeder op i størrelser fra 20 x 30 cm. og helt op til 100 x 300 cm. Hvor mange størrelser, der er at vælge imellem, afhænger af dit fotos format og det valgte materiale.

Hvilke billeder skal jeg bruge til mine fotoforstørrelser?

Hvis du gerne vil have forstørrelser til dine vægge men ikke lige synes, du har de bedste fotos at bruge til projektet, så fortvivl ikke! Du kan gøre to ting: tag dit kamera eller telefon med på tur og opsøg selv de flotte motiver. Selv den mindste lille ting kan bliver et stort, flot billede, hvis det tages i den rigtige vinkel og i den rette afstand. Eller kig dig omkring og find de gode motiver blandt vennerne, i naturen eller i dit hjem. Alternativt kan du tage et kig i vores motivgalleri. Det er gratis, og du kan lave stort set alle vores vægbilleder med motiverne derfra.

Download vores fotoprogram, så får du adgang til en hel verden af kreative muligheder for at lave personlige vægdekorationer. Upload dine fotos og leg med designs, materialer og pynt. Hvis du har lyst, kan du gøre dit vægbillede endnu mere unikt og indsætte tekst. Det kan eksempelvis være et særligt citat eller et par ord, der passer godt til billedet og betyder noget for dig.