CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og fotokalender!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Sjove invitationer

Sjove invitationer

Nemme at designe med dine egne billeder

  • Mange formater
  • Mulighed for effektlak
  • Flere forskellige papirkvaliteter
fra 179,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Formater:

  • Foldekort: Klassisk, 13x18 cm, kvadratisk og XL (høj og tværformat)
  • Enkeltkort: Klassisk, kvadratisk og XL
  • Postkort: Klassisk og XL

Materiale:

  • Mat papir uden stryktur mat
  • Blankt papir uden struktur
  • Strukturpapir med fin struktur

Sjove invitationer til fødselsdage og andre festlige lejligheder

En sjov invitation til fødselsdagen er første hint om, at denne fest er noget ud over det sædvanlige! I invitationen kan du slå tonen an og give de indbudte en lille forsmag på, hvad de kan forvente af festen. En sjov indbydelse behøver ikke betyde, at du virkelig skal lægge dig i selen og komme frem med den sjoveste tekst, du nogensinde har skrevet, nej nej, mindre kan skam også gøre det. Tænk på at du faktisk bare behøver et eller et par sjove billeder, så er tonen slået an og du skal bare skrive tid og sted. Sjove indbydelser laver du selvfølgelig her hos CEWE. Vi har et stort udvalg af skabeloner og forskellige varianter af kort. Du skal bare finde den invitation, der passer dig og finde dit eget bedste billede og uploade, så kommer dine invitationer med posten. Nemmere kan det ikke blive!

Sjove invitationer til 50-års fødselsdag

Runder du et skarpt hjørne i år? Er der en 50-års fødselsdag under opsejling? Så skal du da holde et brag af en fest! Nu er du midt i livet, og mange ting er faldet på plads. Børnene er ved at være store og selvkørende, arbejdet er som det skal være, veninderne hænger stadig ved – livet er godt! Inviter til rund fødselsdag og lad dig fejre af venner og familie. Lav de sjove indbydelser til 50-års fødselsdagen her. Find et eller et par sjove billeder af dig selv, af dig og familien eller dig og veninderne. Inviter familien til middag eller til brunch eller inviter veninderne ud at klatre, på handy-woman kursus i et byggemarked eller bare en total hyggedag med lækre tapas, cocktails, hygge og snak. Lad invitationen afspejle den stemning og det tema, du gerne vil give din fødselsdag. Find dine sjove fotos frem og leg lidt med designs, pynt osv. og send de flotteste, sjoveste invitationer afsted!

De sjove invitationer er selvfølgelig dem, man selv laver!

Uanset om du skal holde rund fødselsdag eller bare en helt almindelig 35-års én af slagsen, så vil du da gerne have en sjov fest, ikke? Den sjov fest kræver en sjov invitation, sådan er det bare. Og de sjove invitationer er nu en gang dem, man laver selv. Så leg lidt med vores flotte designs og muligheder for at lave din indbydelse helt perfekt. Lav den enten i vores software, på vores hjemmeside eller i vores foto app.

Sjove invitationer tekst

De sjove og hjemmelavede invitationer er dem, man laver selv! Det er dem, folk kan husk og det er også dem, der får lov til at blive hængende på køleskabet, selvom festen for længst er overstået! Teksten i de sjove invitationer skal selvfølgelig indeholde information om, hvem der holder, fest, hvor og hvornår osv. derudover kan du for eksempel skrive din invitation på vers, lave et par jokes eller pynt indbydelserne med sjove billeder.

Husk at lave en CEWE FOTOBOG, når alle festlighederne er overstået.

God fornøjelse og hav en rigtig god fest!