CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Foto-T-shirt
Foto-T-shirt
Foto-T-shirt

T-shirt

Bær dine kære helt tæt på hjertet!

Enestående design: Vær kreativ, og design din egen, hvide t-shirt med dit ønskemotiv. Fås i fem størrelser.

 • Materiale af 100 % bomuld
 • Fås i størrelserne S, M, L, XL og XXL
 • Kan vaskes ved 30°C
fra 139,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Materiale:

100 % bomuld

Størrelse:

S, M, L, XL og XXL

Farve:

Hvid

Trykbar flade:

27 × 18 cm

Designs:

Stort udvalg af designs

T-shirt med tryk – lav T-shirts med dit eget billede

Ville du ikke nogle gange ønske, at du helt selv kunne bestemme, hvordan dit tøj skulle se ud?

T-shirt med tryk – lav T-shirts med dit eget billede

Ville du ikke nogle gange ønske, at du helt selv kunne bestemme, hvordan dit tøj skulle se ud? Drømmer du også en gang imellem om den perfekte T-shirt med det fedeste tryk, en T-shirt du selv har designet…? Så skal du lave en T-shirt med tryk her hos Cewe. Du bestemmer selv, hvilket billede eller tekst der skal trykkes på din T-shirt. Du skal bare uploade det af dine egne billeder, du vil have trykt på blusen, så sørger vi for resten.

Vær altid tæt på dine kære med en T-shirt med tryk

Tænk at have din kæreste eller din mor lige ved hjertet hver dag – kunne du finde på noget bedre? Du kan også lave tryk på T-shirts med fotos af hele familien, med hunden, med feriebilleder eller hvad du ellers har af perfekte pletskud.

En T-shirt med tryk er den perfekte gave

Er du på udkig efter den perfekte fødselsdagsgave? Design din egen T-shirt til fødselaren! Her er det oplagt at give en T-shirt med et billede, du selv har taget. En personlig gave falder altid i god jord, og her giver vi dig et par forslag til, hvad du kan få trykt på T-shirten, der skal gives i gave:

 • En sød gaveidé til din bedste veninde: En T-shirt med foto af dig og hende sammen
 • Gaven til din kæreste: En T-shirt med et billede af dig, selvfølgelig, og måske lidt sjov tekst
 • Til dine forældre: Et T-shirt med det sødeste billede af børnebørnene
 • Gave til ham der har alt: En T-shirt med et foto af gutterne/ fodboldholdet/ ungerne eller hvad han nu synes, er det bedste i verden

Husk på at du fuldstændig selv kan bestemme, hvad der skal trykkes på T-shirten. Du skal bare have et billede af det, ellers må du ud og tage et. Du kan også tilføje lidt tekst og andet forskelligt pynt, så din T-shirt bliver helt unik.

Billig T-shirt med tryk eller en i god kvalitet?

En hyggelig og sjov aktivitet med ungerne er at lave tryk på stof. Du kan måske ovenikøbet selv huske det, fra da du var barn. Her kan du bruge en billig T-shirt, der har aftjent sin værnepligt og lade ungerne tegne løs eller lave sjove tryk med farver. Men skal du have en lækkert T-shirt til dig selv med det flotteste valgfri motiv eller en gave til en, du holder af, vil vi anbefale dig at købe den her hos Cewe.dk. Vores T-shirt er lavet i dejlig blød bomuld, og så længe du vasker den med vrangen udad og undgår at tørretumble den, så holder den sig flot. Det er ovenikøbet super enkelt at lave den, se bare her:

 • Lav din T-shirt her på siden eller hent vores gratis software hvor du kan designe T-shirts og lave andre fotoprodukter i
 • Vælg størrelse på din T-shirt – de fås fra str. S til XXL
 • Upload det billede, du vil have trykt på T-shirten
 • Læg den i kurven og bestil

Det er nemt og enkelt, og du kan vælge imellem forskellige leveringsmåder. Leveringstiden er ca. 4-6 hverdage.

Du bestemmer hvilket motiv der skal på din T-shirt med billede

Lav forskellige typer tryk på din T-shirt. Her er et par idéer, hvis du mangler lidt inspiration:

 • T-shirt med tryk til børn: Her kan du få trykt et billede af børnene selv eller af dem og deres bedste ven, hele familien eller hele Idas håndboldhold eller Williams baskethold.
 • Lav en bluse med foto fra din yndlingsby: T-shirts med tryk fra København er altid populære, måske er de ovenikøbet overhalet af T-shirts med tryk fra Aarhus? Lav din egen T-shirt med tryk fra din by, så viser du, hvor du er fra og at du er stolt af din by.
 • Du har hele 27 x 18 cm til dit billede og vi anbefaler en opløsning på 2126 x 1417 pixels.

Vores T-shirts er lavet i 100 % bomuld og fås fra str. Small til XXL, så der er med garanti også en, der passer dig. Du kan vælge en designskabelon, hvis du ikke mener, dine egne evner som designer er helt top. Derudover kan du også skrive lidt tekst på T-shirten, hvis du har et budskab, du gerne vil ud med. Det kan være en lille sjov tekst, et slogan, et navn eller noget andet.

Hvad kan du bruge af billede på T-shirten?

Når du skal i gang med at designe din egen T-shirt, er det vigtigt, at dit billede har den rette opløsning, og at motivet passer til det areal, der trykkes på. Måske ville det være en idé at brug et billede, der ikke har alt for mange detaljer? Men prøv dig frem, du kan altid tjekke dit produkt i vores preview. Her kan du se, hvordan din T-shirt med billede kommer til at se ud, og du kan prøve dig frem med forskellige billeder på din T-shirt og vælge den, der er flottest.

Design din egen T-shirt med tryk til særlige begivenheder

Skal du til polterabend med pigerne, på tur med familien eller på teambuilding dag med kollegaerne? Her er det også oplagt med en hjemmelavet T-shirt med billede til jer alle sammen, så man kan se, at I hører sammen. Design din egen T-shirt til jer allesammen, det ser sjovt ud, og det styrker sammenholdet, når alle kan se, at I er et team!

Er du i det kreative hjørne og vil gerne bruge dine egne flotte billeder til lækre fotoprodukter, så tag et kig på vores andre fotoprodukter. Du kan lave alt lige fra din egen fotobog og fotokalender til plakater og invitationer.

God fornøjelse!