CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Send et postkort

Send et postkort

Send direkte til modtageren

 • Fås i to formater
 • Design online
 • Design via Fotoverden app
fra 51,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Formater:

 • 148 x 104 mm
 • 210 x 105 mm

Materiale:

270 g/m² - karton med laminering

Send et postkort online med dit eget billede!

Sender du også postkort hjem til venner og familie, når du er på ferie? Så kender du sikkert til, at du selv når hjem lang tid før postkortet? Det kan godt være en smule irriterende, når man er langt væk og bare gerne vil sende en lille hilsen til dem derhjemme. Nu er det heldigvis slut med postkort, der aldrig når frem. Læs her, hvordan du sikrer dig, at kortet ikke strander i et bunke i hotelreceptionen eller på et posthus langt væk.

Lav postkortet online og få det sendt

Send et postkort med vores populære foto app CEWE FOTOVERDEN. App'en fås til iPhones, iPads og Android og er nem, brugervenlig og ikke mindst - ganske gratis! Se her, hvordan du laver og får sendt et postkort med vores app:

 • Start med at vælge kortstørrelse, der er to muligheder: Almindelig størrelse postkort og et lidt større på 21 x 10 cm

 • Giv tilladelse til at dine billeder på telefonen må bruges

 • Vælg det billede du vil have på dit postkort

 • Skriv din hilsen på kortet, afslut med din personlige underskrift

 • Indtast navn og adresse på modtageren af kortet

 • Læg det i indkøbskurven, gør bestillingen færdig, og kortet er klar til at blive sendt

Som en ekstra, sjov detalje kan du vælge dit eget foto (eller et andet billede fra din telefon) som frimærke. Vi skal nok sørge for den rigtige porto.

Postkortene sendes som brevpost og ikke pakkepost, så de følger leveringstiderne for breve. Sender du på den sidste dag i ferien, kan du i nogle tilfælde derfor selv komme først hjem til Danmark. Men skulle dette ske, gør det heldigvis ikke modtageren mindre glad for det personlige kort med feriebilleder, som kan hænge på køleskabet resten af året.

Husk også at du kan lave indbydelser og invitationer med dine egne billeder her hos CEWE!

Postkort med dine feriebilleder – lav det her

Skal du på ferie og vil du gerne sende en kærlig hilsen til dem derhjemme? Her er det oplagt at lave et postkort online og få det sendt. Det er supernemt at lave, du skal bare have det gode billede. Så ud og led efter det smukke motiv på feriestedet. Er det et særligt flot naturbillede? Eller er det et foto af ungerne i vandkanten? Hvilke af dine feriefotos har du lyst til at vise dem derhjemme? Sæt dit billede ind, skriv teksten og lad os klare resten.

Har du taget en masse gode billeder? Når du kommer hjem fra ferien, har du måske lyst til at sætte mange af dine feriebilleder i en CEWE FOTOBOG med plads til tekst, så du har bevaret alle minderne for evigt. Få inspiration til hvordan du kan forevige dine ferieminder i en rejsebog.

Send postkort på en ny, smart måde – og bevar lidt nostalgi

Der var engang, hvor det at være på ferie var lig med at ligge på en solseng og skrive postkort i hånden, spekulere over, hvor man kunne købe frimærker og på, om kortet overhovedet ville nå frem. Og det var vist kun i de sjældne tilfælde, at postkortet nåede frem, før man selv kom hjem igen. Kan du huske det?

Du kan stadigvæk sende et fysisk postkort, som modtageren får leveret i sin postkasse. Forskellen er nu, at du udfylder postkortet online, uploader det billede, du vil have på kortet og sender os din bestilling. Så printer vi kortet for dig, frankerer det og sender det.

Lav dit eget postkort online og få det sendt direkte til modtageren

Sådan gør du:

 • Gå på jagt efter det smukkeste motiv, du vil have på dit postkort eller brug et af de billeder, du har i forvejen
 • Vælg et kort blandt vores mange designskabeloner
 • Upload dit billede
 • Skriv tekst på kortet
 • Send din bestilling

Så sørger vi for, at kortet bliver printet i flot kvalitet, og at det bliver leveret til den, du har ønsket, får dit postkort. Det fysiske postkort er en personlig hilsen, lavet online. Nemt og smart!

Du laver postkortet online, vi printer det og sender det direkte til den modtager, du har valgt.

Hvornår kan du bruge funktionen?

Det er oplagt at lave postkortene online og få dem sendt, når du er på ferie. Alle har jo efterhånden telefoner med gode kameraer, så snup et par gode og stemningsfulde feriebilleder, lav dem til postkort og vupti, så er de allerede på vej. Dermed slipper du for at skulle ud at købe frimærker, finde postkasser, finde ud af, hvad det hedder på et andet sprog mv.

Det er nemt og tager ikke lang tid. Og desuden er du sikker på, at dine postkort kommer frem, så du ikke spilder tid og penge.

Send et julekort online

Er du også nogle gange i sidste øjeblik med at få sendt julekort til familie og venner? Der er jo så meget at tænke på i december måned, og nogle gange er det måske lidt svært at få tid til at indkøbe julekort, få dem skrevet, adresseret og sendt ud i god tid.

Brug vores postkort-funktion til at sende årets julekort med billede! Det er oplagt. Du sparer tid, og kortene kan nærmest laves i et snuptag. Desuden kan du lave dem næsten uanset, hvor du er, når inspirationen kommer over dig. For du har jo som regel altid din telefon lige ved hånden, ikke?

Desuden kan du hurtigt og nemt tage et par nye billeder af børnene, jeres julepyntede hjem eller hunden med nissehue på, til at bruge på dit julekort. Upload billedet på kortet, skriv tekst og adresse og send det. Det er hurtigt og nemt, og modtageren bliver glad for den personlige hilsen med et dejligt billede på.

Der fik du også lige en idé til en fødselsdagshilsen, et Valentins-kort eller bare en personlig hilsen til én, du holder af.

Du kan vælge mellem to størrelser postkort, almindelig størrelse eller et lidt større. Afslut med en personlig underskrift, og dit postkort er klar til at blive sendt.