CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 80 kr. til din næste CEWE FOTOBOG!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Spiralkalender

En klassisk spiralkalender med plads til aftaler og dine personlige billeder.

 • Omslag med eget billede
 • Hård, gennemsigtig plast beskytter indbindingen
 • Valgfri startmåned
209,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Når du lægger produktet i varekurven, vil du se det forventede leveringstidsrum.

Produktinformation

Format:

ca. 15 x 21 cm

Det modtager du:

 • 128 sider med kalender
 • 28 billedsider
 • Spiralryg

Papirtyper:

Digitaltryk standard

Alt om vores papirtyper

Læs mere om digitaltryk standard
Digitaltryk standard Intensive farver, silkemat look

En allrounder! Digitaltryk standard er af høj kvalitet og har en vægt på 250 g/m². Papiret har en flot, silkemat overflade, og det er muligt at skrive på papiret med en blyant.

Personlig spiralkalender

Forskøn din hverdag

Spiralkalender med dine egne billeder

Er du begyndt på studier, skal du snart på skolebænken eller er du bare en aktiv person med mange aftaler? Så husk at have rigtig godt styr på alle de ting, du skal, så du ikke glemmer noget i farten. Det er en rigtig god idé at skrive aftaler og arrangementer, møder, fødselsdage osv. ned i en personlig kalender, eller plot dem ind i kalenderen på din telefon. Den sidste mulighed med telefonen er der efterhånden rigtig mange, der benytter sig af, og det er også rigtig smart. Især da telefonen nok er den ting, vi alle oftest har ved hånden. Men ærlig talt…. Det kan godt være, det er megasmart med en elektronisk kalender, men der er altså ikke noget, der stikker en old school spiralkalender! Se her hvorfor du bare er nødt til at have en….

Hvad skal jeg med en spiralkalender?

For det første er denne spiralkalender i en rigtig praktisk størrelse, nemlig A5. Den passer for det første ned i enhver taske, selv din lille smarte crossover, og den er samtidig ikke så lille, at man ikke kan se, hvad der står. For det andet er der lige tilpas med plads til at skrive, hvad du skal huske, både på studiet eller arbejdet og i fritiden. Desuden er denne spiralkalender superlækker, idet den er designet af dig og med dine egne, flotte billeder af venner og familie trykt på forside og bagside samt på flere sider inde i kalenderen.

Den klassiske Mayland kalender eller en spiralkalender, du selv har designet

Mayland spiralkalenderen kender vi vist alle sammen, og den er pålidelig og god, som den altid har været. Men hvis du gerne vil have en lækker og unik kalender, du selv har designet, så skal du lave en fotokalender fra CEWE.

Få mere tid med en god spiralkalender!

Det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke? Men sandheden er, at jo større overblik du har over de ting, du skal, jo bedre overblik har du også over, hvornår du ikke skal noget. Og det er da næsten som at få noget mere tid, ikke?

Hvordan laver du en A5 spiralkalender med dine egne billeder?

Lav din A5 spiralkalender online. Så kan du lave den præcis, når det passer dig. Sådan gør du:

 • Find først de billeder du vil have trykt på de 28 billedsider i kalenderen samt på forsiden og bagsiden. Gem billederne i mappe, så de er nemme at gå til, når du skal sætte dem ind i kalenderen
 • Vælg nu den type kalender du vil lave. Der er noget for enhver smag inden for studiekalendere, og du kan også lave forskellige typer planlægningskalendere samt bordkalendere og vægkalendere.
 • Design selv hele din kalenderbog eller vælg en af designskabelonerne. Træk billeder ind, indlæg farve, rammer, tekst, pynt osv.
 • Læg din spiralkalender i varekurven og vælg, hvilken af de mange typer forsendelse du foretrækker.
 • Bestil!

Husk at du selv kan bestemme startmåned på din fotokalender / spiralkalender. Dermed kan du lave en kalenderbog, der begynder på hvilket som helst tidspunkt af året. Desuden er det også en perfekt gaveidé, hvor du ikke behøver tage hensyn til, hvornår på året modtageren har fødselsdag.

Nu er du klar til at modtage din helt egen, personligt designede A5 spiralkalender med dine egne billeder trykt på omslaget og på de 28 sider inde i selve kalenderen. Dermed har du både et godt redskab til at planlægge din tid, men du har også en slags mini fotobog, idet der er 28 sider i kalenderbogen, hvor dine egne bedste billeder er trykt på. Du vil med garanti blive superglad for den!

Se også vores andre kalendere

Hvis du godt kan lide at være kreativ med dine gode billeder, så har du rig mulighed for det her hos CEWE. Du kan lave de altid populære fotobøger, eller du kan fremkalde billeder på forskellige måder. Du kan for eksempel lave fotoforstørrelser, plakater og fotogaver, samt meget meget mere, alle med dine egne bedste familiebilleder og fotos af venner og bekendte.

God fornøjelse!