CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Fotolærred Fotolærred Fotolærred Fotolærred Fotolærred

Fotolærred

Dit personlige kunstværk på smukt lærred

 • Fotolærred spændt rundt om en stabil, FSC®-certificeret træramme
 • 41 formater: portræt, panorama og kvadratisk
 • Mat overflade med tekstur
 • Fra 20x20 til 120x160 cm
 • 3 eller 5 cm af billedet er foldet rundt om en 2 eller 4 cm blindramme
 • Trærammen fungerer som vægophæng
 • Skyggeramme kan tilkøbes
fra 179,00 kr. *

Tilfredse kunder betyder alt for os! Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på dit CEWE-produkt.

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Formater:

 • 41 forskellige formater
 • Fås i fem formater med skyggeramme
 • Størrelser fra 20 x 20 cm til 130 x 130 cm

Materiale:

 • Lærred af høj kvalitet
 • Gramvægt: 340 g/m²
 • Spændt op på en kileramme af træ

Produktbemærkning:

 • Opspændt på en ca. 2 cm bred kileramme i ægte træ
 • Fra 80 x 80 cm ca. 4 cm bred kileramme
 • 3 cm / 5 cm af fotoet bukkes om rammen

Alt om vores skyggerammer

Gå på opdagelse i vores eksklusive ramme til dit fotolærred!
Skyggerammer art sort-guld vægbilleder Art sort-guld

Elegant guldramme: Med en skyggeliste på fem millimeter er vores Art-rammer i ægte træ blandt vores mest elegante rammevarianter.

Skyggerammer art sort vægbilleder Art sort

Moderne sort ramme: Med en skyggeliste på fem millimeter er vores Art-rammer i ægte træ blandt vores mest elegante rammevarianter.

Skyggerammer art sort-sølv vægbilleder Art sort-sølv

Klassisk sølvramme: Med en skyggeliste på fem millimeter er vores Art-rammer i ægte træ blandt vores mest elegante rammevarianter.

Skyggerammer havana floaters blå vægbilleder Havana Floaters blå

Dine motiver får en flot 3D-effekt i vores skyggerammer af ægte træ. Skyggerammerne er fem millimeter.

Skyggerammer havana floaters creme vægbilleder Havana Floaters cremehvid

Dine motiver får en flot 3D-effekt i vores skyggerammer af ægte træ. Skyggerammerne er fem millimeter.

Skyggerammer havana floaters rød vægbilleder Havana Floasters rød

Dine motiver får en flot 3D-effekt i vores skyggerammer af ægte træ. Skyggerammerne er fem millimeter.

En kreativ billedvæg med dine billeder

Læs mere om de mange forskellige designmuligheder til dit fotolærred!
Flerdelt fotolærred

Flerdelt vægbillede

Med vores flerdelte vægbilleder laver du pæne kunstværker eller fine collager med op til ni dele.

Bestil her

Lav en collage på dit fotolærred

Vælg blandt mange forskellige designmuligheder!
Billednavn

Fotolærred som collage

Kombiner dine bedste billeder i en collage på fotolærred. Du kan vælge mellem en af de mange fine layouts eller skabe dit helt eget.

Bestil her

Overblik over alle formater

Se de mange forskellige formater fra 20 x 20 cm til 130 x 130 cm!

Lav dit eget foto på lærred med dine bedste billeder

Vælg dine yndlingsbilleder og få dem lavet i flot kvalitet på fotolærred. Perfekt til babybilleder, familiefotos og fine landskaber.

Vi kender det alle – det gode foto, som vækker så stærke følelser. Hvad enten det er minder fra da børnene var små, eller det er er rejseminder, hvor du mærker sandet under fødderne, hører larmen i Bangkok eller dufter krydderierne fra markedet i Vietnam, når du ser dit foto. Hvorfor ikke bringe denne oplevelse ind i hjemmet hver dag? Lav selv et foto på lærred og hæng det op i køkkenet, stuen eller soveværelset, så genoplever du de gode minder hver dag. Et foto på lærred er ydermere en fantastisk julegave at give eller en gaveidé til fødselsdage.

En af fordelene ved at lave dit foto på lærred i stedet for eksempelvis et traditionelt billede i ramme er, at du undgår refleksioner. Du ser derfor fotoet knivskarpt uanset om solen skinner, eller du ser på det i en skæv vinkel. Ud over dette materialevalg, med billeder på canvas, har vores materiale ”skumplade” også denne effekt.

Print på lærred – dit personlige fotoprint

Hvilke fotos kan du vælge til dit lærred? Alle billeder ser faktisk flotte ud på canvas, så hvilke du vælger, er op til dig. Det kan være portrætfotos, babybilleder, konfirmationsbilleder eller de flotteste landskabsbilleder – lav dit eget billede, ligesom du vil. Det gælder naturligvis også i forhold til formatet og faconen, hvor du kan vælge store og små størrelser – og såvel kvadratisk som rektangulære former.

Foto på lærred - Personlige billeder printet på lærred

Lav personlig fotokunst til dit hjem med vores spændende og flotte fotomuligheder. Print dine egne billeder direkte på lærred og oplev et flot spil og et helt andet udtryk i billedet. Med et foto på lærred undgår du reflektioner fra lys, så fotoet virkelig kommer til sin ret.

Fotolærreder tilføjer stemning og pynt til dit hjem

Kender du det med, at man kigger sig omkring i sin stue og synes, der ligesom mangler noget? Enten er væggene lidt bare. Eller også hænger der de samme billeder, som naboen har, og som man ser i alle boligbladene. Kunne det ikke være spændende at have noget anderledes hængende på væggen? Måske endda noget, man selv har lavet? Lav et fotolærred med dit bedste pletskud!

Foto på lærred til dit hjem

For at blive mindet om et bestemt øjeblik kan du gøre dine bedste billeder til varige minder. Har du eksempelvis et favoritbillede fra familiens sidste ferie, et skønt billede fra barnedåben, et yndigt billede af børnene eller romantiske bryllupsbilleder, så lav det til en personlig vægdekoration i form at et foto på lærred. Du får unikke og personlige vægbilleder, der med garanti skaber stemning i dit hjem!

Få nemt dit eget foto på lærred

Se her hvor nemt det er at lave dine bedste pletskud til flot fotokunst printet på lærred:

 • Klik på ”Design her” og vælg det ønskede format.
 • Vælg et tomt layout eller benyt en af vores designskabeloner.
 • Upload dit eget billede. Hvis kvaliteten på dit foto er ok, vises der en grøn smiley.
 • Klik på ”Læg i varekurv”, når du er tilfreds med resultatet.
 • Log ind/Opret dig som kunde og gennemfør din bestilling.
 • Du modtager dit foto på lærred med posten inden for 7-11 hverdage.

Har du endnu ikke bestemt dig for, hvilket af dine fotos du vil have trykt på lærred, så prøv dig frem. Kun din fantasi sætter grænse for, hvilke billeder du vælger. Med et flot, kreativt og personligt foto på lærred giver du dine stuer et nyt og unikt kunstværk med en hel speciel individualitet. Prisen på fotolærred starter ved 129,00 kr.

Et billede på lærred er en god gaveidé

Et flot og personligt foto på lærred er en rigtig god hjemmelavet gave til familie, venner og kollegaer. Vælg eksempelvis et foto fra en speciel fælles oplevelse eller billede, hvor du og modtageren er blevet fotograferet sammen. Er gaven til et barn, kan du finde det bedste billede af hendes kæledyr. Mulighederne er mange. En mere unik og personlig gave fås ikke!

Se også de andre spændende vægdekorationer, du kan lave med dine egne fotos. Du kan for eksempel lave en flot fotoplakat, der fås i forskellige størrelser, eller et billede trykt på alu-plade.

Hvilke fotos kan du printe på lærred?

Der er nærmest frit valg på alle hylder, når du skal lave et af dine egne billeder trykt på lærred. Se dine billeder igennem og find det eller de rigtig gode motiver, du gerne vil have op på væggen i forstørret udgave. Følg vores instruktion på hjemmesiden eller download vores gratis bestillingssoftware, som giver dig en del flere designmuligheder. Du kan prøve dig frem ved at indsætte forskellige billeder, hvis du er i tvivl. Leg lidt med de muligheder der er for at få et foto på lærred, der er helt unikt i designet, og som passer til dit hjem og din smag.

Hvilket billede kan jeg bruge som tryk på mit lærred?

Det bestemmer du selv. Find dine bedste pletskud blandt dine billeder og se, om ikke der er ét af dem, der ville være superflot som foto på lærred. Eller gør det omvendt; gå ud og find et flot motiv i naturen eller et dejligt snapshot af børnene og brug det. Husk på at du altid har mulighed for at se et preview, når du er i gang med at designe dit fotolærred. Hvis du ikke er tilfreds, så lav det om eller prøv med et andet billede. Først når du er tilfreds, gør du din bestilling af tryk på lærred færdig.

Er der mange designmuligheder, når jeg laver foto på lærred?

Ja der er rig mulighed for at designe et meget personligt stykke vægdekoration. Du kan vælge mellem mange størrelser og formater. Hvis du gerne vil have fotolærreder, der er lidt anderledes, kan det give en spændende effekt at lave eksempelvis flere små fotolærreder, som enten kan hænge på langs eller på tværs på væggen. Billederne kan være de samme men i forskellige farver eller det kan være forskellige billeder, der på en eller anden måde passer sammen. Hvis du har svært ved at bestemme dig, kan du evt. lave et fotolærred som fotocollage, det giver et helt anderledes og spændende udtryk.

5 tips til dit billede på lærred

Her giver vi dig et par tips til ting, du skal huske at have i baghovedet, når du laver billeder på lærred for at få et så godt resultat som muligt. Se her:

 1. Ligesom du omhyggeligt udvælger dit motiv til dit fotolærred, skal du også vælge størrelsen og formatet omhyggeligt. Store billeder på lærred ser rigtig flotte ud, men kræver noget vægplads. Hvis du gerne vil lave store lærreder, så mål ud og tegn eventuelt tynde blyantsstreger på væggen der, hvor billedet skal hænge. Træd så et skridt tilbage og se, hvor meget det rent faktisk vil fylde. Så er du fri for at blive overrasket, når billedet ankommer og du skal til at hænge det op
 2. Overvej om du vil lave ét stort billede på lærred eller flere små. Store vægbilleder giver en wauw-oplevelse og kan tilføre rummet noget pondus – hvis pladsen er til det. Små billeder inviterer til, at man træder nærmere for at se godt på billederne. De små billeder på lærred kan sammen danne en lille fortælling eller serie, så find nogle motiver, der hænger sammen eller lav en Flerdelt vægbillede af dine fotolærreder
 3. Skal dit billede på lærred være i farver eller sort-hvid? Farverne på vores billeder på lærred er altid flotte og klare og giver liv og stemning til rummet. Billeder i sort-hvid kan skabe en anden effekt, og tilfører lidt minimalisme til din boligindretning. Dine farvebilleder kan du lave om til sort-hvide billeder i vores software
 4. Hvis du vil lave et stort billede på lærred, så vælg et af dine billeder, der egner sig til at blive forstørret. Nogle billeder, for eksempel portrætfotos eller andre billeder af personer, kan godt virke meget overvældende, hvis de bliver forstørret op
 5. Hæng dit billede op det rigtige sted. Har du valgt et stort billede på lærred, skal det som sagt hænge et sted, hvor pladsen er til det. Og hvis du vælger et motiv med mange detaljer, skal der være plads til, at man kan gå tæt på og se detaljerne. Samtidig skal der også være plads til, at man kan træde et skride tilbage og se billedet i sin helhed.

Kan jeg lave billeder på lærred billigt?

Man kan sige, at det er forholdsvis billigt, når du selv laver billeder på lærred. For de penge du betaler, får du helt unik kunst til dine vægge med et motiv, du selv har valgt og i den størrelse og format, der passer til din indretning. Motivet på lærredet er måske et af de flotteste billeder, du nogensinde har taget, og nu er det forstørret og har fået en fremtrædende plads i din bolig. Og alt sammen er lavet online, uden det store besvær for dig. Så når man tænker på, hvor meget du får for pengene, så kan man da godt kalde det billige fotolærreder, kan man ikke?

Fotolærreder gør dit hjem smukkere

Intet mindre. Hvad er smukkere at have hængende på væggene end fotokunst, hvor man selv har taget billedet og valgt formatet og designet? Lærredet leveres spændt op på en træramme, så det beholder faconen og er nemt at hænge op. Med et flot foto printet på lærred giver du dine stuer nyt liv med unikke og personlige kunstværker trykt på lærred.

Lav selv små eller store billeder på lærred hos CEWE

Du kan lave dine egne små eller store billeder på lærred på forskellige måder: Du kan lave det direkte her på siden, i vores foto app eller i vores gratis software. Vi anbefaler at du laver dine billeder på lærred i softwaren, hvor der er flest designmuligheder og muligheder for tilpasning.

Spørgsmål til dit eget foto på lærred?

Skulle du have spørgsmål i forbindelse med din bestilling af et af vores mange fotoprodukter, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice. Kundeservice besvarer mails og er klar ved telefonerne inden for åbningstiderne. Skriv til support@cewe.dk eller ring til 7879 7803.