CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og fotokalender!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Konfirmationsbog - Lav en fotobog over konfirmandens liv konfirmationsbog

Konfirmationsgave

Lav en personlig konfirmationsbog

 • Bredt udvalg af formater
 • Personligt design
 • Effektlak til de fleste formater
fra 79,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

 • Hardcover
 • Softcover
 • Hæfte
 • Læder
 • Lærred
 • Digitaltryk standard, højglans eller mat
 • Fotopapir blank, mat eller eksklusiv mat

Konfirmationsbog - Lav en fotobog over konfirmandens liv

Lav en personlig konfirmationsgave med de bedste billeder og eventuelt også dine egne kommentarer trykt direkte på siderne i en fotobog.

Tiden går og pludselig er de store, de der unger, som plejer at være så små. Det er jo som om, de lige er begyndt i skole, ikke? Og nu er de så store, at der snart skal sendes konfirmationsindbydelser ud, og de er på vej til at blive skønne og selvstændige voksne mennesker. Hvis det er dit barn, der skal konfirmeres i år, kender du nok det der med, at man som far eller mor rigtig gerne vil give en personlig konfirmationsgave.

En gave til konfirmanden fra forældrene må gerne symbolisere alt det, I har haft sammen gennem årene: de første, glade år med et lille barn, årene i barndommens beskyttede og ufarlige land, og de første teenage-år, hvor ungerne pludselig bliver store og frække. Alt dette kan du smukt og meget symbolsk sammenfatte i en CEWE FOTOBOG. Bogen er den perfekte gave at give på selve dagen, og den kan ligge på gavebordet til stor fornøjelse for både konfirmanden og gæsterne.

Som moster, faster, gudmor eller en helt fjerde relation kan du naturligvis også lave en fotobog i konfirmationsgave. Enten bare med fællesbilleder og oplevelser med dig, eller ved at få hjælp af forældrene til at at uploade billederne til dig i høj opløsning. Læs med her for mere inspiration.

Lav en konfirmations-mindebog

En anden måde at lave en personlig konfirmationsgave på er ved at lave en ’konfirmations-mindebog’. Dette er ikke en fotobog, du laver til at give konfirmanden på selve dagen, men en bog som laves efter konfirmationen, til minde om den store dag. Du kan enten lave den selv og overraske konfirmanden, eller I kan lave den sammen. I begge tilfælde skal du have fundet de gode billeder frem, som I tog til konfirmationsfesten.

Forsøg at finde billeder, som både er fra forberedelserne i hjemmet, eller hvor festen blev holdt, fra gudstjenesten i kirken og fra selve festen. Hav dit kamera parat, når den unge mand pakker sit nye elektroniske legetøj ud, eller når den unge dame åbner æsken med penge til den hest, hun har ønsket sig i så lang tid. Tag også billeder af gæsterne, maden og gavebordet. Måske er du med på sidelinjen til de unge menneskers Blå mandag? Så kan du måske også liste dig til at tage et par billeder der, når de unge kører gokart, får ordnet negle eller hygger sig på restaurant med lækker mad.

Du kan også bruge konfirmationsbillederne i vægbilleder og måske give billederne i gave til de familiemedlemmer, der var med til festen?

Konfirmationsbog - Årets konfirmationsgave 2023

Til konfirmation er det mange steder tradition, at konfirmanden får penge i konfirmationsgave. Det bliver dog mere og mere populært at give en mere personlig gave som for eksempel en konfirmationsbog.

Årets konfirmationsgave 2023 er et fotoalbum fra CEWE.dk. Du designer selv et flot og personligt fotoalbum, hvor dine egne billeder og tekster printes direkte på siderne af en rigtig bog.

Personlig konfirmationsgave med dine billeder

Der er mange muligheder for at være kreativ med indholdet i din bog. Du kan f.eks. designe et fotoalbum med billeder fra:

 • konfirmandens liv

 • oplevelser, I har haft sammen, f.eks. fødselsdage og fester

 • ferieoplevelser

 • eller noget helt fjerde

Uanset, hvilke billeder du vælger til den unikke konfirmationsbog, får du en personlig konfirmationsgave, som ingen andre giver magen til. Desuden er det en gave, som kan give glæde resten af livet og bidrage forskelligt i forskellige perioder. Måske er teenageren ikke der lige nu, hvor han svømmer helt væk i barndomsbilleder, men vil derimod lægge mærke til andre detaljer og andre minder om 5 eller 10 år. Gaven kan bladres i igen og igen.

Vi tilbyder desuden 100 % tilfredshedsgaranti på alle vores fotobøger. Det betyder, at hvis din personlige gave ikke bliver, som forventet, så har du mulighed for at få den genproduceret eller dine penge retur. Læs mere om vores tilfredshedsgaranti.

Andre muligheder for unikke konfirmationsgaver

Tjek vores sider om konfirmationsgaver til ham og konfirmationsgaver til hende eller læs mere herunder.

Hos CEWE.dk finder du en lang række forskellige fotoprodukter, som alle kan gøres personlige og unikke ved hjælp af dine billeder og tekster. Design eksempelvis en unik vægdekoration, f.eks. en flot wallsticker, eller giv konfirmanden en af de mange forskellige fotogaver, som alle laves med dine billeder. Se vores ideer til nemme, hurtige og personlige konfirmationsgaver!

Du har også mulighed for at lave en fotobog eller andre unikke fotoprodukter, når konfirmationen er overstået. Lav eksempelvis en personlig gave til konfirmanden, lige som hun/han troede, at festen var overstået. I så fald kan du bruge konfirmationen som tema og bruge billeder af konfirmanden og fra festen i bogen. Få mere inspiration til konfirmationen her.

Har du spørgsmål?

Sidder du tilbage med spørgsmål om bestilling og design af fotobøger eller andet, så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Kundeservice sidder klar til at hjælpe dig på telefon 7879 7803 eller via mail: support@cewe.dk.