CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Konfirmationsbog - Lav en fotobog over konfirmandens liv

En personlig konfirmationsbog

Forær en CEWE FOTOBOG fuld af barndomsminder

  • Find billederne fra konfirmandens barndom
  • Sæt dem i en CEWE FOTOBOG
  • Giv en konfirmationsgave for livet

Få vores ideer til konfirmationsbogen her på siden – eller begynd med det samme.

fra 239,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Den mest personlige konfirmationsgave

En CEWE FOTOBOG - fyldt med billeder helt fra konfirmanden var lille og frem til i dag - er en super gaveidé. Saml billeder fra familie og venner og fyld bogen med sjove historier og hyggelige øjeblikke.

De 12 bedste idéer til fotobogen

En fotobog om konfirmandens barndom er en gave fuld af kærlighed

Brug en bogskabelon

Gør det nemt for dig selv, og brug en af vores mange fine bogskabeloner som udgangspunkt for din bog til konfirmanden. I eksemplet her har vi brugt skabelonen 'Our Highlights', som ligger under Årbog i fotoprogrammet. Skabelonen kan nemt tilpasses, dvs. du kan rykke, slette og tilføje nye elementer.

Begynd nu

Lav en god indledning

Når man laver en fotobog med billeder fra konfirmandens barndom, strækker perioden sig typisk over 13-14 år, og derfor er det en god idé at dele bogen op i kapitler. Sætter du sidetal i bogen og laver en indholdsfortegnelse, så er det let for læseren at slå op i bogen.

Du kan også indlede med en sød hilsen til hovedpersonen.

Begynd nu

Fakta om hovedpersonen

Brug lidt tid på at finde sjove fakta, som knytter sig til hovedpersonen. Hvor mange andre har samme fornavn? Hvad betyder navnet? Hvor mange andre danskere har fødselsdag samme dag? Det er kun din fantasi, der sætter grænsen – og Danmarks Statistik og Google kan hjælpe dig med fakta.

Begynd nu

Historiske begivenheder

Når du nu har gang i Google, så prøv også at tjekke, hvad der er sket af historiske begivenheder på hovedpersonens fødselsdag. Det er et sjovt og lærerigt indslag til bogen.

Begynd nu

Den søde babytid

Nuttede babybilleder kan man aldrig få nok af, og det er sjovt for hovedpersonen at se de mange søde billeder af sig selv som baby. Du kan også tage billeder af den gravide mave med, et billede af vandrejournalen eller armbåndet fra fødegangen. Husk, at du også kan tilføje tekst, og fx skrive 'dit første bad' eller 'dit første ord'.

Begynd nu

Dåben – den første store fest

Dåben er gerne den første store fest for barnet, og der bliver typisk taget masser af billeder. Måske har du et gruppebillede, der er velegnet? Har du gemt nogle af kortene fra festen, kan du også tage billeder af dem og sætte i bogen.

Begynd nu

Fra baby til tumling

Har du sjove og søde billeder fra dagplejen eller vuggestuen, så husk også gerne at lave et kapitel med dem. I denne periode oplever barnet typisk sin første fastelavn, sommerfest og andre traditioner knyttet til institutionslivet. Måske er der også lavet håndaftryk eller andre krea-projekter, som kan få plads i bogen.

Begynd nu

Det store børnehavebarn

I børnehaven knytter barnet typisk de første rigtige venskaber. Måske har der været legeaftaler med udklædning, sang og musik, som kan få plads. Det er også her, at de første rigtige tegninger bliver lavet. Var der en ekstra sød tegning, som må med? Måske blev der også skrevet en artikel i lokalavisen om børnehaven, som er sjov at få med i bogen.

Begynd nu