CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og fotokalender!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Evighedskalender

Evighedskalender

En kalender du kan bruge år efter år

 • Mange forskellige formater
 • 5 papirtyper
 • Flere designmuligheder
109,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Formater:

 • A5, A4, A3 og A2
 • Kvadratisk 30 x 30 cm og 45 x 45 cm
 • XXL
 • Mange flere

Papirkvaliteter:

 • Digitaltryk standard, mat eller højglans
 • Fotopapir blank eller mat

Lav en evighedskalender med dine egne billeder

Du kan godt lave en evighedskalender her hos CEWE, men vær opmærksom på, at du:

1. Selv skal finde og vælge en skabelon uden ugedage i vores software og

2. Selv skal markere årstallet i toppen og med musen rykke det ud af kalenderen. Du kan læse nærmere her på siden.

Ved du ikke rigtig, hvad du skal gøre af din fotokalender med de flotte billeder på, når året er gået? Er du træt af at smide den ud, når du nu har brugt tid på at lave den, og den indeholder de skønneste af dine billeder? Lav en evighedskalender! Så har du aldrig det problem igen, og din kalender holder… Ja, for evigt! Det er nemt at lave kalenderen, og du kan selvfølgelig indsætte dine egne billeder på den, som du kan med alle vores fotokalendere.

Sådan laver du din evighedskalender

Start med at downloade og installere vores gratis design-software. Åbn programmet og gør følgende:

 • Klik på Kalender.
 • Vælg den type kalender du vil lave som evighedskalender.
 • Nu kommer der 2 valgmuligheder: Kreativ-kalender eller Design-kalender. Vælg Kreativ kalender.
 • Vælg en template UDEN ugedage - dette er meget vigtigt! Ellers får du ikke en evighedskalender, men blot en almindelig kalender.
 • Klik/Marker årstallet på kalenderens forside og ryk det med musen ud til siden - uden for kalenderen, så det ikke kommer med. Igen: Dette er meget vigtigt! Ellers får du ikke en evighedskalender men blot en almindelig kalender.

Værsgo, nu er rammerne til din evighedskalender på plads, og du kan nu begynde på alt det sjove med at indsætte billeder og lege med udsmykning, cliparts osv.

Hvad er en evighedskalender?

En evighedskalender er en kalender, der aldrig løber ud. Kalenderen kan bruges igen og igen, år efter år. Den har ingen årstal eller ugedage, og derfor gælder den for evigt. Og netop derfor kan du godt gøre noget særligt ud af den, du har den jo for evigt!

Fordelene ved en evighedskalender er, at du ikke behøver skrive datoer ind for folks fødselsdage og andre mærkedage hvert eneste år, da de står der fra sidst. Det samme gør sig gældende med arrangementer, man skal deltage i, tilbagevendende begivenheder, som den årlige familiejulefrokost og lignende.

Når du har en evighedskalender, behøver du ikke forny din kalender hvert år. Du vil have glæde af den… For evigt!

Udsmyk din hjemmelavede evighedskalender med billeder, du selv har taget og få glæde af den hver dag, året rundt.

Design selv din evighedskalender

Alle de kalendertyper, der findes i vores software, kan du lave som evighedskalender. Vælg den udformning, du synes bedst om og dekorer den med dine egne billeder. Du er ikke hængt op på et bestemt design, men kan bruge dine kreative evner og vælge det, du synes bedst om til din hjemmelavet kalender.

Vores kalendere findes i forskelige kategorier, og hver kategori har flere typer, såsom bordkalender, vægkalendere osv.

Brug evighedskalenderen til at huske fødselsdage og andre mærkedage

Evighedskalenderen gør gavn i hverdagen både i hjemmet og på arbejdspladsen. Og når det er et redskab, man ofte skal kigge på, gør det jo absolut ikke noget, at den er dejlig at se på! Så udsmyk din kalender med fotos af dine kære eller smukke billeder fra steder du har rejst, naturfotos eller hvad du ellers synes om at kigge på. Spekulerer du på, hvad du kan skrive ind i din evighedskalender? Læs med her og bliv lidt inspireret:

 • Fødselsdage. Selvfølgelig, det er vigtigt at huske folks fødselsdage. Og hvis man er en stor familie og har mange i vennekredsen, kan der godt ryge en enkelt fødselsdag i svinget ind i mellem. Men ikke mere - når du har din evighedskalender, står fødselsdagene altid i kalenderen! Du kan også læse mere om vores fødselsdagskalender.
 • Bryllupsdag! Ja, den er mindst ligeså vigtig som fødselsdagene. Og det behøver jo ikke kun være din egen, du skal huske på. Mon ikke også dine forældre vil sætte pris på, at du husker deres?
 • Tilbagevendende begivenheder. Den årlige familiefest? Den store vejfest? Alt hvad I gør/ holder/ fejrer på samme dag hvert år, kan komme i evighedskalenderen

Brug evighedskalenderen både hjemme og på jobbet

En kalender er et rigtig godt værktøj til at planlægge, hvad man skal huske og ting, man skal deltage i. Det gælder i hjemmet, hvor der ofte er stor aktivitet, især hvis der også er børn og unge mennesker i husstanden. Med det gælder i høj grad også på kontoret, hvor der i flere firmaer ofte er tirsdags-møder, eller fredags-kage. Her er oplagt at bruge evighedskalenderen, så disse ting altid bliver husket af både gamle og nye medarbejdere.

Hvad kan du pynte din kalender med?

Det kommer an på, hvad du kan lide at kigge på. Du ser jo på din kalender flere gange dagligt, og så er det selvfølgelig rart, at den er pyntet med flotte billeder. En god ide til en fotokalender er at indsætte billeder, der passer til den årstid, kalenderen viser. Så er der god sammenhæng, og det ser flot ud. Du kan indsætte naturbilleder, billeder af børnene, der leger udenfor, flotte fotos fra rejser, du har været på eller billeder af dem, du holder af. Når du åbner softwaren kan du se de forskellige muligheder, vi tilbyder. Du kan selv vælge layoutet og dermed hvor mange billeder, der skal være på hver enkelt side osv.

Se også vores andre fotokalendere

Se også vores mange andre typer fotokalendere. Du har mulighed for selv at lave hele designet (vælg kreativ kalender i softwaren) eller vælg en af vores mange, flotte designskabeloner, hvor du bare trækker billederne ind og redigerer. Vælg det, du har det bedst med og husk på, at du altid kan prøve dig frem og gå tilbage og lave det om, hvis ikke du er tilfreds. Først når du er tilfreds med din kalender, bestiller du din ordre.

Tilfredshedsgaranti på kalender

Vi vil gerne have, at du bliver glad for din evighedskalender. Derfor er vores kundeservice altid parat til at hjælpe dig med spørgsmål til udformningen af din kalender, spørgsmål til din ordre eller spørgsmål af teknisk karakter. Vi giver også tilfredshedsgaranti på vores fotokalendere, så hvis der er en fejl på din kalender, eller du af anden årsag ikke er tilfreds med den, så kontakt vores kundeservice og de vil hjælpe dig videre.