CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Stort billede
Stort billede
Stort billede
Stort billede

Forstørrelse på fotopapir

Dine yndlingsøjeblikke i stort format

Giv dit motiv den plads, det fortjener: Få det fremkaldt som forstørrelse på højglans fotopapir.

 • Billeder fremkaldt som fotoplakat
 • Fotopapir i høj kvalitet
 • Klare farver
fra 29,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Formater:

 • 15 x 20 cm (15,2 x 20,3 cm)
 • 20 x 30 cm (20,3 x 30,5 cm)
 • 30 x 45 cm (30,5 x 45,7 cm)
 • 40 x 60 cm (40,6 x 61 cm)
 • 50 x 75 cm (50,8 x 76,2 cm)

Materiale:

Fotopapir med blank overflade

Produktmeddelelse:

Høj beskyttelse mod lysets påvirkning

5 forskellige formater. Perfekt som stilfulde og personlige billeder på væggen.

Få dine billeder fremkaldt som fotoplakater på fotopapir med blank overflade.
Stort billede

Store billeder med blank overflade

Strålende farver og klare detaljer: Med en forstørrelse af dine fotos på højglans fotopapir kan du sætte dit personlige præg på hjemmets fire vægge eller give en personlige gave, som med garanti bringer glæde. Fotopapiret og vores trykmetode beskytter dit billede mod lysets påvirkning og sikrer en fremkaldelse af dine fotos i høj kvalitet.

Bestil en flot forstørrelse af dine billeder på fotopapir

Portrætter eller måske landskabsbilleder? Lav en foto-forstørrelse af dine bedste billeder

Lav en fotoforstørrelse på fotopapir af dine bedste billeder!

Din fotoforstørrelse kan du hænge op for eksempel i stuen, på børneværelset eller på kontoret, så du få en flot og personlig vægdekoration. En forstørrelse af dine flotte billeder vil altid være et hit!

Lav fotoforstørrelser i forskellige varianter

Bestil en flot fotoforstørrelse af dine billeder på fotopapir hos CEWE. Vi bruger den bedste teknologi på markedet og med dine flotte pletskud, kan der kun komme et godt resultat ud af det. Billederne kan forstørres op i mange forskellige størrelser, og hvis du downloader vores gratis bestillingssoftware kan du lave dine billeder i mange forskellige udformninger.

Du kan blandt andet vælge imellem:

 • Lav en almindelig fotoforstørrelse, så dit pletskud virkelig bliver vist frem. Du kan for eksempel lave en stor fotoplakat til teenageværelset med et billede af alle vennerne. Eller et smukt landskabsbillede til at hænge i stuen.
 • Lav en forstørrelse som en en fotocollage, der indeholder dine bedste billeder. Dine billeder sat sammen i en fotocollage er en god ide til dem, der ikke kan vælge et enkelt billede til deres fotoforstørrelse, eller som bare godt kan lide, at deres billede bliver lidt mere livligt og interessant at se på. Husk når du sammensætter din collage at sørge for, at collagen ikke bliver for rodet at se på. Det gør du blandt andet ved at vælge billeder, der passer sammen i farve eller tema. Temaet kunne for eksempel være billeder fra din ferie, bryllupsbilleder eller dine gode pletskud af børnene. Et godt råd, når du laver en fotocollage, er: ”keep it simple”, så kommer billederne bedst til deres ret
 • Print billeder i forskellige størrelser. Vi laver fotoforstørrelser der passer til lige netop der, hvor du havde tænkt dig, de skulle op at hænge.

Alle dine billedforstørrelser kan du style og dekorere, som du synes, og så de passer til din indretning. For eksempel kan du lave sort-hvide vægbilleder selvom du har taget billedet i farver. Du får et supergodt resultat og alle valgmulighederne ved at downloade vores bestillingssoftware, når du skal fremkalde billeder. Og med en forstørrelse af dine fotos, får du altid en individuel og personlig udsmykning af dit hjem, som du kan nyde i mange år frem.

Bestil fotoforstørrelse af dine billeder på fotopapir hos CEWE

Det kan du gøre hurtigt og nemt. Se bare her:

 • Start med at downloade vores software. Det er den, du skal bruge uanset, om du skal lave fotoforstørrelser eller andre vægbilleder, fotoalbum, kort og indbydelser eller andre af vores flotte fotoprodukter. Du kan også lave flere af vores produkter direkte på vores hjemmeside, men vores software giver dig rigtig mange muligheder for at designe og tilpasse dit produkt, så det bliver præcis, som du vil have det
 • Upload de billeder, du vil lave forstørrelser af og vælg format. Her skal du være opmærksom på, at du vælger længden på dit fotos korte side. Længden af billedets anden side afgøres af, hvilket sideforhold du har taget billedet i. Det betyder, at hvis du bestiller 10 cm. billeder, bliver dine billeder 10 cm. på den korte led. Læs mere om billedernes sideforhold her, hvor der er beskrevet, hvordan dine billeder printes
 • Når du har uploadet et eller flere af dine billeder og du har valgt størrelsen på hver enkelt fotoforstørrelse, er du klar til at lægge dine billeder i varekurven og gøre din bestilling færdig.

Nu kan du se frem til at modtage billedforstørrelser af absolut bedste kvalitet. Hver forstørrelse af dine fotos printes på højglans fotopapir, der sikrer dig optimale farver og beskytter din fotoforstørrelse mod lysets påvirkning.

Dine yndlingsøjeblikke fortjener på alle måder et helt særligt format. Derfor anbefaler vi, at du laver en flot og farvestrålende forstørrelse af dine billeder på fotopapir her hos os.