Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Michelles tips til at lave en årbog

Bliv klar til at lave din egen årbog for 2022 med 3 brugbare tips

En årbog er den perfekte måde at samle minderne fra året, der er gået. Årbogen kan hives frem igen og igen, og laver du en årbog hvert år, kan du nemt rejse 5 eller 10 år tilbage i tiden og se den udvikling, du og din familie har været igennem.

Årets minder i en CEWE FOTOBOG

Familien Ahrenkilde hilste for første gang på deres nyfødte søn i marts 2020. Lillebror Elijas kom til verden, og de tre store brødre var henrykte over familiens nye mindstemand. Instagrammer, Michelle Ahrenkilde, der nu er mor til fire skønne drenge, har samlet familiens mange dejlige oplevelser fra året i en superfin og personlig årbog. Her deler hun sine 3 bedste tips til at lave en årbog med os.

Michelle, der er uddannet blomsterdekoratør, elsker at være kreativ med både blomster og billeder. Hun er vild med at eksperimentere med de forskellige designmuligheder, der findes i CEWEs fotoprogram. Vil du også i gang med at designe din årbog, så læs endelig videre!

Forbered din årbog i løbet af året. Se hvordan du gør det nemt for dig selv!

Tip 1: Saml dine billeder i mapper

Inden man begynder på selve årbogen, synes Michelle, det giver et godt overblik, hvis man samler alle sine billeder fra januar i én mappe, billeder fra februar i en anden osv. På den måde kan man lettere danne sig et overblik, særligt hvis du har billeder liggende på forskellige enheder.

Tip 2: Vælg en skabelon

Med en skabelon er man hurtig i gang med designet af sin årbog. Og som Michelle siger: ”Du har stadig masser af frihed til at slette, rykke rundt eller tilføje, men en skabelon giver dig ideer og hjælper dig på vej”. Michelle har selv valgt at bruge en af de fine bogskabeloner, som man finder i CEWEs fotoprogram. Helt præcist har hun taget udgangspunkt i designet ’Moments 2020’, som du finder under kategorien årbog, og som har smukt effektlak i sølv på forsiden. Skabelonen har hun naturligvis tilpasset, så den passer til det antal billeder, hun har ønsket pr. side.

Tip 3: Markér dine yndlingsbilleder

Michelles sidste tip er at markere de billeder, man bare må have med i sin årbog. Det er de billeder, der kan være afgørende for, hvilket format du med fordel kan vælge til din fotobog. Michelle havde selv 3 yndlingsbilleder, som hun gerne ville bruge på 3 dobbeltopslag i fotobogen, og derfor besluttede hun også hurtigt, at hendes årbog som minimum skulle laves på fotopapir, hvor der ikke er en fold i midten af bogen, og derfor kommer hele billedet til sin fulde ret. Vi kalder det layflat-indbinding, når dine billeder bliver vist på tværs af dobbelte sider. Det er en funktion ved alle CEWE FOTOBØGER, der er lavet med papirtypen fotopapir.

Få inspiration til at komme i gang med din egen fotobog: Her er fem gode ideer til din årbog!

Din egen årbog for 2022

Med Michelles tips føler du dig forhåbentlig godt klædt på til at gå i gang med din egen årbog. Er du klar til at lave din årbog for 2022, så anbefaler vi, at du laver den i vores fotoprogram. Her finder du masser af fine designs, som egner sig til netop årbogen. Det er også muligt at designe fotobogen online eller via CEWE-appen.

Rigtig god fornøjelse med at lave din årbog!

Velkomstfordel

Få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og fotokalender*
  • Unik velkomstfordel
  • Kreative tips og idéer
  • Få endnu mere inspiration
  • Benyt muligheden til at lave flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG og vægbilleder. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.
Din tilmelding…
mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager
Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.