Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Billedvæg på 3 forskellige måder

Drømmer du om at lave en smuk billedvæg derhjemme? Her i artiklen giver vi dig et par tips til, hvordan du griber det bedst an, så du opnår det resultat, du går efter. Og hvis du mangler lidt visuel inspiration, så glæd dig til at se nederst i artiklen, hvordan 3 forskellige influencers har gjort.

Forberedelse, forberedelse, forberedelse

Selvom du måske allerede har gjort dig nogle tanker om, hvilke billeder du gerne vil have op på væggen, så er det nu stadig en god idé ikke at bestille dem straks. Inden du lægger din bestilling, så overvej følgende:

1. Komplementerer billederne hinanden på en måde, som du synes om?

2. Hvordan skal billederne hænge på væggen? Side om side eller i et skævt mix?

3. Skal billederne fremkaldes på samme materiale, fx som plakater, eller skal det være et mix af fx plakater og galleritryk?

4. Skal billederne have samme størrelse på væggen, eller skal nogle være større eller mindre end andre?

Tip: Når du har besluttet dig for ovenstående, er det stadig en god idé at lave en skitse af billedvæggen. Med gamle aviser kan du hurtigt klippe og klistre siderne sammen, så de får samme størrelse som dine billeder. Når du har klippet alle dine skitser færdig, kan du hænge dem forsigtigt på væggen med lidt tape, så du kan få en fornemmelse for om det fungerer eller ej. På den måde undgår du også at lave unødvendige huller i væggen.

Familiebilleder som billedvæg

Michelle Ahrenkilde har lavet en fin billedvæg med familiebilleder, som alle er taget en dag, hvor familien var en tur i skoven. Hun har valgt at kombinere et stort billede, hvor de alle er med, med mindre portrætbilleder af alle sønnerne og et enkelt par-billede af hende selv og Christian. Fint!

Storbybilleder som billedvæg

Anne Marthe Widvey drømte om at skifte alle standardplakaterne på billedvæggen ud med noget mere personligt - og valget faldt på billeder fra en kærestetur til New York. Anne Marthe havde en masse rammer, som hun gerne ville genbruge på væggen, og derfor var formaterne til hendes billeder valgt på forhånd. I selve processen med at finde billeder til væggen valgte hun en kombination af luftfotos, close-ups og søde parbilleder, som alle er stylet i samme farveskala for at skabe harmoni på væggen. Resultatet taler for sig selv!

Den utraditionelle, men smukke kombination

I Diana Auds nye hjem skulle der nye billeder på væggen, og Diana havde en klar idé om, at billederne skulle være lige store, hænge side om side, og at det skulle være selve motiverne, der fangede øjets interesse. Hun endte derfor med en kombination af et kunstmotiv, et naturfoto og et billede af sin søns babyfødder. Det er ikke den kombination af billeder, man oftest støder på i danske hjem, men pga. de varme toner i billederne passer de tre billeder helt perfekt sammen, og gør øjet nysgerrig på hvert enkelt motiv, som præcis var dét, Diana ønskede at opnå.

Hvordan skal din billedvæg se ud?

Når du har prøvet dig frem og fundet ud af, hvordan din billedvæg skal se ud, så er det supernemt at bestille dine vægbilleder. Du kan vælge mellem alt fra plakater i diverse materialer til tryk på aluplade og hård skum, for blot at nævne et par af mulighederne.

Bliv klogere på alle mulighederne med vægbilleder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få 80 kr. til en CEWE FOTOBOG*
  • Gaveidéer til familie og venner
  • Inspiration til, hvad du kan lave med dine digitale billeder
  • Fototips til bedre og anderledes fotografering
  • Designtips til dine fotoprodukter
  • Info om nyheder, webinarer og produktlanceringer
* Du modtager værdikoden, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koden gælder 1 gang pr. kunde og ordre. Ved tilmelding accepterer du vores Datapolitik, som du finder nederst på siden. Du kan til enhver tid afmelde dig via link i nyhedsbrevet.
Din tilmelding…
mangler kun 1 klik tilbage

Af sikkerhedshensyn vil du snarest modtage en bekræftelsesmail. Du aktiverer din tilmelding ved at klikke på linket i mailen.

Vi beklager
Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.