Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Sådan fik Maria sit drømmebryllup

Maria og Mathias blev gift i september 2020, og på trods af ændrede planer og nationale restriktioner, lykkedes det dem at holde det bryllup, de begge havde drømt om. Den store dag har de foreviget i en smuk og personlig fotobog.

Den store dag i en fotobog

Da Maria og Mathias blev forlovet i november 2019, gik de straks i gang med at planlægge den store dag. De ville gerne giftes, inden der var gået et år, og derfor fik de hurtig styr på mange detaljer. Men som vi alle ved, blev der vendt op og ned på årets arrangementer og fester. I stedet for at se det som en forhindring og udskyde brylluppet, var de enige om, at de hellere ville lave justeringer løbende, så de kunne følge vejledningerne og stadig holde deres drømmebryllup. Med en god portion optimisme og en skarp sans for planlægning, sagde Maria og Mathias ja til hinanden foran venner og familie. Billederne fra brylluppet og forberedelserne op til har de samlet i den fineste fotobog.

Marias 3 bedste tips

Vi har spurgt Maria, hvad hendes 3 bedste tips er til at lave en fotobog med sine bryllupsbilleder.

1. Lad billederne tale for sig selv: Maria ønskede et rent og flot udtryk i bogen, og derfor valgte hun, at bogen udelukkende skulle indeholde billeder. På den måde kommer billederne alene til at tale for minderne.

2. Mix billederne: I Marias fotobog kan du finde et mix af billeder, som gør bogen både personlig og sjov. For Maria var det vigtigt, at bogen bestod af de klassiske fotografbilleder af hende og hendes mand på forskellige lokationer. Hun har desuden tilføjet billeder i bogen, der er taget med hendes smartphone og billeder taget med en selfiemaskine, som de havde stående til deres bryllup.

3. Husk de små detaljer: Maria havde selv forberedt flere projekter op til den store dag som bordkort, velkomstskilt, hyggekrog og borddækning. Derfor var det vigtigt for hende, at de små detaljer fra hendes forskellige projekter også fik en plads i fotobogen.

Fremkald dine bedste billeder

Snup ideen!

Synes du også, at Maria og Mathias har lavet den smukkeste fotobog, så snup bare deres idé og design din egen fotobog fra et af livets store begivenheder.

Velkomstfordel

Få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og fotokalender*
  • Unik velkomstfordel
  • Kreative tips og idéer
  • Få endnu mere inspiration
  • Benyt muligheden til at lave flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG og vægbilleder. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.
Din tilmelding…
mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager
Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.