Kundeservice
78 79 78 03

Sådan laver du en personlig billedvæg

Den nemmeste måde at sætte et personligt præg på sin indretning er ved at bruge sine egne billeder. På væggen skaber de et fantastisk blikfang, og lader dig drømme væk til det øjeblik, hvor billederne blev taget. Og så er det jo ret unikt at skabe en billedvæg med sine helt egne billeder!

Dekorer hjemmet med minder og oplevelser

Fotograf og influencer Anne Marthe Widvey har lavet en fin og personlig billedvæg i stuen, og hun har faktisk også dekoreret soveværelset med sine egne billeder. I denne artikel kan du se resultaterne og få nogle gode ideer til, hvad du bør overveje, hvis du også drømmer om at bruge dine billeder på væggene derhjemme.

Fra standard plakater til egne billeder

Tidligere var billedvæggen fyldt med standard plakater, men nu har Anne Marthe udskiftet alle plakaterne med billeder, hun selv har taget. Alle billederne er fra en fantastisk ferie, som hun var på sammen med sin kæreste – og resultatet er jo superfint!

4 tip til at lave en flot billedvæg

  1. Vælg billeder i forskellige størrelser og med forskelligt perspektiv for at gøre billedvæggen spændende og dynamisk: Miks nærbilleder af detaljer, store billeder og portrætter.
  2. Find gerne et tema: Det kan være en farve, som går igen i billederne, billeder fra en ferie eller forskellige billeder fra dit favoritsted.
  3. Ved at bruge billeder, som harmonerer i farverne, skaber man en fin helhed med den øvrige indretning.
  4. Vær opmærksom på at have nogenlunde samme afstand mellem billederne.

Energigivende billeder i soveværelset

I soveværelset har Anne Marthe valgt at dekorere væggen med to romantiske naturbilleder. De skaber et roligt og behageligt blikfang – perfekt til hjemmets mest rolige rum. Du bestemmer naturligvis selv, hvilke billeder du vil bruge, men et godt tip er at vælge noget, som skaber ro og harmoni. Naturbilleder med hav, fjeld eller planter er perfekte billeder til soveværelset.

Lav din egen vægkunst

Hos os finder du et stort udvalg af materialer og formater, så du kan lave flotte billedvægge til hjemmet. Vores luksusplakater på Fine Art Mat er perfekte for dig, som allerede har rammer, og som ønsker at udskifte billederne. Hvis du har brug for rammer, kan du også vælge at bestille dine billeder som Plakat XXL og vælge indramning. Det er også muligt at vælge et af vores andre materialer som fx fotolærred, alu-plade og galleritryk, som ikke behøver indramning.

Se hele det store udvalg her