Konfirmandens liv CEWE FOTOBOG
En fotobog med teenagerens barndom
Den bedste gave, du kan give festens midtpunkt, er uden sammenligning en CEWE FOTOBOG fuld af barndomsminder. Kig dine gamle billeder igennem og lav den sødeste gave.
fra 79,95 kr* CEWE FOTOBOG
Se alle de gode ideer
Kreative ideer til den store festdag
Uanset om den står på konfirmation, nonfirmation eller noget helt tredje, så er det teenagerens helt store dag! Vi har samlet nogle søde og kreative ideer til, hvordan I kan pynte festlokalet og fx lave den fineste gæstebog, som ikke ser ud som alle andre. Du får også alletiders tip til at tage portrætfotos som en prof.
CEWE FOTOBOG højformat
CEWE FOTOBOG Stor
Alle festens mange fine billeder passer perfekt ind i en CEWE FOTOBOG Stor, vores absolutte bedst sælgende format, der er på størrelse med et A4-ark.
fra 169,00 kr* CEWE FOTOBOG Stor
CEWE FOTOBOG Stor Panorama format
CEWE FOTOBOG Stor Panorama
Har I masser af panoramabilleder? I CEWE FOTOBOG Stor Panorama, der er på størrelse med et A4-ark, kommer de virkelig til deres ret.
fra 199,00 kr* CEWE FOTOBOG Stor Panorama
Designskabeloner til fotobogen om teenagerens liv
Designskabeloner til fotobogen om teenagerens liv
Vores grafiske designer har lavet et fint og enkelt fotobogslayout, som du kan bruge til fotobogen om konfirmandens liv. Du skal faktisk bare finde dine billeder og sætte dem ind på pladsholderne i designet. Ønsker du at ændre noget i layoutet, kan det naturligvis sagtens lade sig gøre. Designet er lavet til to formater. Se designet til CEWE FOTOBOG Stor i højformat.

Andre fine ideer

Festen i print
Festen i print
Få alle de dejlige festbilleder ud af kameraet. Tip: Vedlæg et billede fra festen i takkekortene og vælg et personligt billede til hver enkel gæst.
fra 0,69 kr* Billeder
Gem minderne med Art Prints
Art Prints på teenageværelset
Lad festens midtpunkt få de bedste billeder op på teenageværelset. På Art Prints får billederne et moderne og trendy look.
fra 39,00 kr* Art Prints
Vægbilleder med minder fra den store dag
Det bedste billede på væggen
Med CEWE VÆGBILLEDER kan du få dagens bedste billede op på væggen i masser af størrelser og materialer.

Tip: Var der nogle af gæsterne, der gjorde noget særligt til festen, fx bagte kage eller sørgede for en fin bil? Giv dem en særlig tak i form af et fint vægbillede.
fra 139,00 kr* CEWE VÆGBILLEDER
Kort og invitationer til konfirmationen
Takkekort og bord- & menukort
Uanset om du laver bord- & menukort til festen eller de fineste takkekort, så findes der et hav af skabeloner. Du kan også freestyle dit eget design og gøre det helt unikt.
fra 49,00 kr* CEWE CARDS
Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.