CEWE med til FotoMarathon 2017

FotoMarathon

Den 26.8.2017 blev den sjove og anderledes fotokonkurrence FotoMarathon afholdt i København og Fredericia. FotoMarathon er et spændende internationalt konkurrencekoncept, hvor deltagerne har enten 6, 12 eller 24 timer til at tage billeder. FotoMarathon er åben for alle, hvad enten man er professionel eller amatørfotograf. Det vigtigste er, at deltagerne elsker at tage billeder, og hvis de vil gøre oplevelsen endnu sjovere, kan de også invitere familie og venner med. 

Deltagerne bliver sendt ud med seks emner til de første seks timer og mødes herefter hver sjette time for at få udleveret de seks nye emner. Det betyder, at alle deltagere, uanset om de er med i 6, 12 eller 24 timer, skal fortolke ét emne hver time. Deltagerne i seks timer-kategorien får i alt seks emner og deltagerne i 24 timer-kategorien får i alt 24 emner. Emnerne skal fortolkes kreativt gennem et foto i den rækkefølge, de bliver udleveret. Eksempler på emner kan være ”Byens liv”, ”Retro”, ”Vand i byen” ”Synsk” og ”Lyset kommer”, der alle er emner anvendt i FotoMarathon 2017. 

FotoMarathon startede officielt i 1985 i Madrid og har siden været afholdt mange gange over hele verden. I Danmark er FotoMarathon blevet afholdt hvert år siden 1989, og fotokonkurrencen er åben for alle der har lyst til en sjov og kreativ udfordring. 

CEWE har sponsoreret FotoMarathon i mange år. I 2017 sponserede vi et CEWE VÆGBILLEDE til alle vinderne samt en CEWE FOTOBOG XL til 1-3 pladsen i seks timers FotoMarathon og en CEWE FOTOBOG Stor til alle vinderne af emnekonkurrencerne.

Du kan læse mere FotoMarathon her