CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på din første ordre!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Plakat xxl
Plakat xxl
Plakat xxl
Plakat xxl
Plakat xxl
Plakat xxl

Fotoplakat som collage

Lav dine smukkeste motiver om til unikke vægdekorationer!

Vælg mellem mange forskellige formater og designmuligheder – dekorér motiverne med billedramme og passepartout.

 • Fås i mange forskellige formater
 • Adskillige designmuligheder f.eks. som flerdelt vægdekoration
 • Stort udvalg af billedrammer med passepartout
fra 59,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Formater:

 • 43 forskellige formater
 • 18 billedrammer inkl. passepartout og akrylglas
 • Størrelser fra 20 x 20 cm til 150 x 225 cm

Materiale:

Luksuspapir med silkemat look (240 g/m²)

En smuk ramme til din fotoplakat

Præsentér din fotoplakat stilfuldt: Vælg mellem tre modeller!
Træramme

Få sat din fotoplakat i en galleriramme inkl. passepartout.

Bestil online
Metalramme

Få sat din fotoplakat i en galleriramme inkl. passepartout.

Bestil online
Kunststoframme

Tynd kant, stilfuld og trendy. En prisvenlig ramme i let skinnende kunststof.

Bestil online

Et trenddesign til din fotoplakat

En kreativ løsning til dine fotoplakater

Mange forskellige designmuligheder til din Fotoplakat

Vores Fotoplakat som collage

Vælg blandt mange forskellige designmuligheder!

Fotoplakater - Lav din egen plakat

Lav en fotoplakat med dit yndlingsbillede! Med XXL-størrelsen får du en stor, flot fotoplakat

Vil du lave din egen fotoplakat med flere billeder? Her kan du lave en stor, flot fotoplakat- collage med dine egne billeder. Sæt mange, små billeder sammen, og din fotoplakat vi få et nyt og spændende udtryk. Billederne til collagen kan du inddele i et tema eller efter farve, og på den måde kan du få flere af dine yndlingsmotiver samlet på én plakat.

Er du ude efter en fotoplakat i sort/hvid eller én med knald på farverne?

Du kan bruge et af dine egne billeder til en fotoplakat, eller du kan vælge et motiv fra vores store galleri. Hvis du vil bruge et af dine egne billeder, uploader du det på vores hjemmeside. Alternativt kan du kigge i vores billedgalleri, hvor motiverne er inddelt i kategorier. Uanset om du bruger dit eget eller et af vores motiver, er det nemt at bestille din fotoplakat i farver, sort- hvid eller som fotoplakat med flere billeder.

Se her hvordan du gør:

 • Klik ’Design her’
 • Vælg det ønskede format
 • Upload dit billede eller vælg fra vores motiv-galleri
 • Hvis du synes, så tilføj tekst eller rammer til din plakat
 • Når du er tilfreds, så tilføj plakaten til varekurven, opret et log-in og færdiggør din bestilling

Hvilken plakat, skal du lave?

Mangler du inspiration til din fotoplakat? Så kan du få mange idéer her hos os. Lav fx en plakat til børneværelset enten til en af dine egne børn eller måske som en gave til en nybagt mor. Du kan også se her, hvordan du laver en fødselsplakat med billede. Er du mere interesseret i plakater uden børnebilleder, kan du tjekke vores bykort plakat, som er en stilfuld og unik plakat med trælister.

Hurtig levering af din fotoplakat

Vi bestræber os på at give dig fuld valuta for pengene. Dette gør sig gældende både i forbindelse med kvaliteten af din plakat og med hensyn til levering. Din plakat er i trykken næsten før du kan nå at klikke på ’send bestilling’, så du modtager din ordre i løbet af 3-5 hverdage. Plakaten trykkes på vores supermoderne produktionssite i Tyskland, hvor kun det bedste fotoudstyr benyttes.

Fotoplakat 50 X 70 cm

De fleste bestiller deres fotoplakat i størrelsen 50 x 70 cm., som er én af de mest populære plakatstørrelser. Men andre formater og størrelser kan også være meget dekorative at have hængende. Hvor stor en plakat, du skal bestille, afhænger selvfølgelig af, hvor meget vægplads du har og hvor meget af den plads, plakaten skal fylde. Vores fotoplakater laves i formaterne 3:2 og 4:3 samt kvadratiske formater, panoramaformat og rammeformat. Inden for hvert format kan du vælge diverse størrelser, fra 20 x 20 cm. og op til 100 x 300 cm., så dermed har du mulighed for at bestille fotoplakater i det format og de størrelser, der passer dig. Så bestil en Fotoplakat i det klassiske fotoformat eller i kvadratisk- eller panoramaformat. Vi har noget for enhver smag og til enhver størrelse væg!

Pris og kvalitet på fotoplakater

Vi producerer altid fotoprodukter i den absolut bedste kvalitet. Hvis du vil købe fotoprodukter og plakater online til fordelagtige priser, så tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold øje med de rabatkoder, vi stort set altid sender ud. Måske er du heldig, at der på et tidpunkt kommer rabatkoder, så du kan købe en stor, flot fotoplakat til tilbudspris.

Plakater med egne billeder

Hvis du selv har lavet din egen plakat, har du nok overvejet grundigt, hvilket billede til plakaten du kunne bruge. Foto plakater med egne billeder giver dit hjem og din indretning et personligt touch, og det er en forholdsvis billig og nem måde at få nye vægbilleder.

Billeder til din "hjemmelavede" plakat

Hvis du gerne vil lave din egen plakat, men mangler lidt inspiration til motiverne, kan du læse med her:

 • Tag et kig i vores motivgalleri. Her findes alverdens billeder, du kan bruge til din fotoplakat. Motiverne er inddelt i kategorier, så det er nemt at finde rundt. Det er ikke sikkert, du finder præcis det motiv, du kunne tænke dig på din lav-selv-plakat, med du kan i hvert fald blive inspireret
 • Kig dine egne billeder igennem. Måske gemmer der sig et fantastisk flot billede eller et stemningsfuldt naturbillede, du selv har taget en gang?
 • Det kan også være, din hjemmelavede fotoplakat skal være med et billede af familien, af de dejlige, frække unger eller af din bedre halvdel. Prøv at forestil dig et fedt motiv af hele banden for eksempel i sort/hvid? Det er virkelig stemningsfuldt og et smukt motiv at have hængende
 • Find også motiver i dit hjem og i din hverdag. Tag eventuelt nogle nye billeder, hvor du går tæt på motivet. Prøv på denne måde at tage nærbilleder af smukke planter, portrætfotos af dine børn osv.
 • Du kan også kigge rundt på nettet og finde smukke og dekorative billeder. Dermed får du stadig en fotoplakat, du selv har lavet/ selv har valgt motiv til, selvom der ikke er et billede på, du selv har taget. Der findes ret mange hjemmesider, hvor du kvit og frit kan bruge billederne, men der er er altså også nogle, der er beskyttet af ophavsretten. Så se dig godt for, så du ikke kommer til at gøre noget forkert.

Måske er du blevet så inspireret, at du ligefrem har mange gode idéer til billeder til din fotoplakat? Så lav en fotovæg! Det er en meget dekorativ og kreativ måde at bruge dine billeder på. Fotovæggen kan bestå af plakater med dine egne billeder, der på forskellig vis passer sammen enten i tema eller i farver eller lignende.

Tilfredshedsgaranti på en "hjemmelavet" plakat hos CEWE

Når du selv laver fotoplakater med dine egne billeder her hos CEWE, giver vi dig 100 % tilfredshedsgaranti. Det betyder, at du kan få et nyt vægbillede eller få dine penge retur, hvis billedet ikke er blevet, som du synes, det skulle være. Kontakt vores kundeservice, hvis du ikke er tilfreds med dit vægbillede.

God fornøjelse!