Årets firmagave – Chokoladekalendere med firmafotos eller logo

Skal dine kunder, ansatte eller samarbejdspartnere blive mindet om firmaets kvaliteter – menneskelige såvel som professionelle – 24 dage i træk? Så kan du overveje at give en unik firmagave ved at designe en chokoladejulekalender med billede på. I kan selv bestemme, hvad der skal være på julekalenderen. Det kan være et billede af jeres bedste kampagne og jeres logo. Det kan også være noget sjovt, der får jeres samarbejdspartner til at huske jeres brand. Mind dine kunder, ansatte eller samarbejdspartnere om dig og din virksomhed 24 dage i træk med en fin kalender med chokolade og foto.

Andre firmagaver end blot vin, chokolade og kuglepenne

Firmagaver er ofte gaver med logotryk, men det kan være så meget andet end den almindelige kuglepen eller t-shirt med logo. Hvis du vil profilere dig i dine samarbejdspartneres bevidsthed, er det vigtigt at du vælger en firmagave som er original, anvendelig og gerne må smage godt. Sådan husker medarbejdere og samarbejdspartnere dig bedst.

For hvilke samarbejdspartnere husker i virkeligheden, hvilken flaske vin eller æske chokolade, som er en gave fra netop dit firma? Det samme gælder dine medarbejdere – selvfølgelig vil mange være glade for vin, men dels er der flere mennesker, som ikke kan lide vin, og dels kan de nemt forsvinde ind i mængden på vinhylden. Giver du derimod dine medarbejdere eller samarbejdspartnere en personlig firmagave, vil de hver dag i december op til jule blive mindet om firmaet og sende jer en positiv tanke. En chokoladekalender med unikt foto og logo på bliver med garanti ikke forvekslet med andre gaver.

Opbyg og bevar jeres gode relationer med en firmagave

Med firmagaver til medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere skaber du gode relationer. Unikke firmagaver af god kvalitet signalerer, at samarbejdspartnere har betydning for dig, og det øger din mulighed for at blive den foretrukne samarbejdspartner. Når du vil beholde dine kunder, kan du give dem en unik firmagave i forbindelse med:

  • Loyalitetsprogrammer
  • Bonusgaver
  • Kundegaver
  • Kampagner

Vælg chokoladejulekalender som årets firmagave til medarbejdere

En chokoladejulekalender er en oplagt løsning, når du vil motivere dine medarbejdere. Det kan for eksempel være i forbindelse med:

  • Månedens medarbejder
  • Tidlig julegave til de ansatte
  • Salgskonkurrence

Vælg mellem flere forskellige chokoladejulekalendere

Med en chokoladekalender giver du en unik firmagave. Vælg mellem 4 forskellige typer, og design dem præcis som du gerne vil have dem! Der er rig mulighed for at personliggøre dem med tekst, billeder og alverdens pynt. I programmet er der blandt andet diverse skabeloner, så du nemt kan sætte dit eget præg på julekalenderen. Designmulighederne giver dig også mulighed for at tegne på dine billeder, hvis du f.eks. vil tegne en nissehue ovenpå dit hoved. Du kan også designe dit eget billede og sætte på chokoladekalenderen. Brug flotte billeder og grafiske illustrationer for at få dit firma til at træde tydeligere frem. Vælg mellem disse varianter af julekalendere:

Fælles for dem alle er, at de på forsiden kan designes præcis med det billede eller billeder som I har lyst til.

En chokoladejulekalender som firmagave er den perfekte gave, når du som leder ønsker at give dine medarbejdere, samarbejdspartnere eller kunder en lækker og personlig gave. Du vælger helt selv udseendet. Dine kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere vil elske jer for sådanne gaver. Få påtrykt et firmabillede på den søde chokoladekalender og brug den som gave til dine kunder og medarbejdere. Så tænker de på jer i 24 dage!

Har du overvejet hvem du ellers kan give en chokoladejulekalender til?

Er du interesseret i en CEWE chokoladekalender som firmagave i din virksomhed?

Ønsker du som virksomhed at bestille et større parti chokoladejulekalendere, kan du kontakte os på: tlf.: 8749 1221 eller mail.: support@cewe.dk – vær opmærksom på at der ved større ordre kan være længere leveringstid, bestil derfor i god tid!