Dediker en fotobog til din firbenede ven

Er du den stolte hundemor eller kattefar? Eller måske har du en hest eller et marsvin? Uanset hvilket dyr du har, så er det alletiders idé at dedikere en fotobog til din firbenede (eller svømmende?) ven. Fyld den med søde billeder fra den nuttede killingetid, de herlige rideture og den dag Fido spiste en sofapude til frokost.

Vores kæledyr gør os glade – og mere fokuserede!
Vores kæledyr er et yndet fotomotiv. Og det jo egentlig ikke så underligt, for de er jo så søde, sjove og smukke at se på, og så har de deres helt egen personlighed. De er en vigtig del af familien og giver os ubetinget kærlighed. Det er svært ikke at blive glad, når hunden logrer med halen af glæde, når du kommer hjem eller når killingen spinder glad, når du aer den. Fyld en fotobog med alle de gode øjeblikke, du sikkert har på mobilen eller i kameraet. De fortjener at komme frem i lyset, ikke?

Tip: Vidste du, at billeder af søde kattekillinger, hunde og kaniner gør, at vores hjerner bliver bedre til at fokusere? Ifølge japanske forskere så arbejder vi faktisk mere effektivt, og udfører arbejdsopgaver bedre, når vi ser på billeder af søde dyr! (Kilde: her.)

Det er jo en fin og legitim undskyldning for at finde mobilen frem og scrolle igennem billederne af hunden, når man er gået i stå med arbejdsopgaverne – eller hvad med at lave et vægbillede med hunden og hænge det op på (hjemme)kontoret? Du kan også lave et krus.

Hils på Luca The Sheltie og Netta Siberian
Veronica Gangstø har Instagramprofilen @lucathesheltie, hvor hun poster fine billeder af sin Shetland Sheepdog. Hun har også lavet en CEWE FOTOBOG fyldt med billeder af Luca – fra hvalp til voksen. På disse billeder viser hun nogle af sine yndlingssider i bogen, som du kan lade dig inspirere af, når du skal i gang med din egen fotobog.

Katten Netta har også sin egen Instagramprofil (@netta.siberian), som er drevet af Chanett Svendsen. I anledning af Nettas 1-års fødselsdag lavede Chanett en superfin fotobog med billeder fra det første år. Og vi elsker det!

Giv fotobogssiderne liv med cliparts

Ved at bruge cliparts kan du gøre din fotobog endnu mere livlig, spændende og personlig. I vores gratis bestillingssoftware finder du cliparts, som passer til mange temaer og anledninger, og du kan ændre farven på dem, så de passer til dit design. Men husk ikke at overdrive – det er jo de fine billeder af dit kæledyr, som skal have mest opmærksomhed!

Sådan indsætter du cliparts i din fotobog:

  1. Download vores gratis bestillingssoftware
  2. Vælg papirtype, format og layout til din fotobog
  3. Sæt billederne ind i bogen
  4. Nederst til venstre finder du cliparts-funktionen. Klik på denne.
  5. Træk det ønskede clipart ind på siden i din fotobog. Og husk: Hvis du ikke finder præcis det, du er ude efter blandt de installerede cliparts, kan du trykke på ’mere’-knappen. Herefter vil du finde flere cliparts, som du kan installere.

God fornøjelse med at lave din kæledyrsfotobog!