Foreningsjubilæum

CEWE giver en gave til jeres foreningsjubilæum

Har I foreningsjubilæum i år? Så har I mulighed for at forevige foreningens historie i fem eksemplarer af CEWE FOTOBOG. CEWE ønsker nemlig tillykke med foreningsjubilæet med fem gratis eksemplarer af CEWE FOTOBOG til en samlet værdi af 1.500 kr.

Hvem kan ansøge?

Alle indregistrerede non-profit foreninger kan deltage i forbindelse med deres 10-, 20-, 25-, 30-, 40-, 50-, 60-, 70-, 75-, 80-, 90- eller 100-års foreningsjubilæum. Fra det 100. foreningsjubilæum fortsætter det i trin af 25 år.

Hvordan søger du?

Send en mail til sponsorat@cewe.dk med navnet på jeres forening og hvilket jubilæum, I fejrer. Husk at skrive: “Foreningsjubilæum” i emnefeltet. Vi sender gavekortet til jeres CEWE FOTOBØGER retur pr. mail.

Foreningsjubilæum

Hvordan laver I en fotobog til jeres foreningsjubilæum?

Vi anbefaler, at I downloader vores gratis software, når I skal lave jeres fotobøger. Softwaren giver jer nemlig mulighed for at gemme fotobøgerne, så I kan gå til og fra dem i stedet for at skulle designe dem på én aften.

Vi har et stort udvalg af formater og papirtyper, som I kan vælge til jeres fotobøger. Her på bloggen kan I hente inspiration og hjælp til, hvordan I laver jeres bøger: Læs, hvordan I laver en flot forside, hvordan I indsætter tekster, cliparts og meget mere. På vores YouTube-kanal finder I også flere instruktionsvideoer, der viser jer, hvordan I bruger de mange funktioner i softwaren.

Er du medlem af en fotoklub? Så husk, at CEWE støtter lokale fotoklubber med præmier til fotokonkurrencer og tilbyder at komme på besøg for at vise vores fotoprodukter frem.