Guide: Magiske fotosteder i Norge

Skal sommeren tilbringes i smukke Norge? Så læs endelig videre, for her får du tips og idéer til eventyrlig natur og smukke, fotogene steder. Tipsene har vi fået af fotograf Ruben Soltvedt, der har været på ferie gennem Norge, og nogle af vores norske kollegaer, der arbejder i butikker rundt omkring i landet. Nogle steder har du måske hørt om, mens andre er skjulte og knap så kendte perler.

Billingen Seterpensjonat
Foto: Ruben Soltvedt

Billingen seterpensjonat, Skjåk

Det smukke pensionat i Skjåk ligger i naturskønne omgivelser lige ved floden Tora. Hvis du er på de kanter, bør du virkelig tage et stop her – både for at få lidt mad, men også i høj grad for at tage nogle fantastiske billeder. Det kan også anbefales at gå en tur på Diktarstien, der starter lige ved siden af ​​Billingen seterpensjonat og er en gåtur på ca. 700 meter.

Lovatnet
Foto: Ruben Soltvedt

Lovatnet, Stryn

Den smukke sø findes i Stryn kommune. Det grønne vand omgivet af de mægtige bjerge gør Lovatnet til et perfekt fotomotiv. Den grønne farve kommer fra smeltevandet, der springer fra gletsjere, der ligger på bjergtoppene.

Unstad Surf
Foto: Ruben Soltvedt

Unstad, Vestvågøy kommune

Azurblåt hav, sandstrande og surfing er måske ikke det Norge er mest kendt for, men ikke desto mindre kan det faktisk opleves i Nordland! Unstad er smukt beliggende, omgivet af bjerge på 300-650 meter, og er bestemt værd at forevige med kameraet.

Fotballbanen i Henningsvær
Foto: Ruben Soltvedt

Fodboldbanen i Henningsvær

Du behøver ikke være særlig interesseret i fodbold for at værdsætte hjemmebanen i Henningsvær IL. Denne bane må simpelthen have den smukkeste beliggenhed af alle fodboldbaner i verden, og med en drone kan du få nogle virkelig spektakulære billeder.

Knubedal
Foto: Espen Susort

Knubedal i Sokndal

Vores kollega Nora, der arbejder i CEWE Japan Photo Kvadrat, har fortalt os om dette maleriske sted. Her får du alt: Urskov med rig flora og løvskov, gamle gårde, hav og svaberg, der er glatslebne klipper, som går ud i havet. Efter en kort gåtur fra Sogndalstrand, cirka en halv time, er du på stien til den skjulte dal. Dalen er en velkendt perle for alle de lokale, men ukendt for andre. Her er perfekt plads for både portræt- og makrofotografering!

Asdøljuvet
Foto: Getty Images

Asdøljuvet i Lier

Runar, vores kollega fra CEWE Japan Photo Strømmen, har fremhævet dette sted som særlig smukt til både gåture og fotografering. Asdøljuvet byder på eventyrlige omgivelser med frodigt planteliv, smukke vandløb og et smukt vandfald.

Utvikfjellet
Foto: Helge Løtuft

Olden

Høje bjerge og isblå fjorde. Der er ikke kun ét sted, der er værd at fotografere i dette område! Robert Løtuft, som arbejder med it-support hos CEWE Japan Photo, kan virkelig anbefale dig en tur hertil. Tag en tur med svævebanen i Loen, så du kan se hele dalen ud over Nordfjorden. Det billede, du kan se her, er taget på Utvikfjellet ved Byrkjelo. For naturelskere er der mange dejlige vandreture og fotomuligheder omkring Nordfjord.

Denne liste kunne naturligvis fortsætte og fortsætte. Der er så mange smukke fotosteder i Norge! Har du et absolut must-see, du vil dele med os? Tag os gerne på Instagram (@cewejapanphoto + @cewedk)!

Holder du ferie hjemme? Så tjek denne artikel med magiske fotosteder i Danmark