Guide: Tips til den nye bestillingssoftware – version 7.0.2

Vi har givet vores gratis bestillingssoftware en brush-up, så arbejdsfladen nu er endnu mere brugervenlig og intuitiv. Der er også tilføjet nye produkter og features, så det nu er endnu lettere at forvandle dine billeder til fine historier.

Den nye editor

I den nye editor er det lettere end nogensinde at designe sine fotobøger. Vi har gentænkt og optimeret flere funktioner, så du nu kan tilpasse din arbejdsflade efter dit behov, og når du markerer et element, vil funktionerne for elementet dukke op helt automatisk i højre-menuen, så du ikke længere skal lede efter dem.

Endnu flere designs

Vil du også gerne skabe en rød tråd igennem din fotobog? Så er det nu blevet endnu lettere, fordi der er kommet endnu flere Stilarter, Bogskabeloner og Sidelayouts, som gør det nemt for dig at gennemføre en særlig stil eller et særligt design i hele din fotobog.

Prisvindende indbindinger

Du kender vores softcover og hardcover indbindinger, men som noget nyt kan du nu også vælge en af vores 2 prisvindende indbindinger: den eksklusive læderindbinding eller den elegante lærredsindbinding som fås til CEWE FOTOBOG XL og XXL panorama. Vores to helt nye indbindinger har nemlig vundet prisen i kategorien ’Best photo service worldwide’ til TIPA WORLD AWARDS 2020.

Den anerkendte fotopresseforbundspris ’Technical Image Press Association’ – eller kort, TIPA – er blandt de mest prestigefyldte fotoproduktpriser i verden. Et uafhængigt panel laver en række produkttest, som de vælger vinderne ud fra, og formålet med TIPA er at informere branchen om innovationer i industrien.

Lad dit omslag shine!

Forsiden af din fotobog er den allervigtigste side i hele bogen. Den er det første læseren ser og skal give læseren lyst til at åbne bogen. Uanset om du designer omslaget som det første eller det allersidste, så har du flere muligheder for at give den lidt ekstra shine.

 1. Effekttryk – nu også rose gold-tryk
  Siden 2018 har du kunne designe dit omslag med guld- og sølvtryk eller den fine effektlak, men nu kan du også pynte dit cover med rose gold-tryk og give dit omslag et trendy look. Rose gold-tryk kan bruges i cliparts og til at fremhæve tekst-elementer som fotobogens titel.
 2. Baggrunde med effektlak
  Du kan også lade hele omslaget glinse ved at bruge en baggrund med effektlak. Når du vælger Baggrunde i venstremenuen, kan du i dropdown-menuen vælge Effektlak og se nogle af de mange fine baggrunde. Du kan også downloade endnu flere!
 3. Bogskabeloner og Stilarter med effekttryk
  Under kategorierne Bogskabeloner og Stilarter finder du nu også masser af fine skabeloner med enten effektlak, guld- eller sølvtryk.
  Tip: Du kan sagtens fjerne eller tilføje elementer, selvom du har valgt en skabelon eller stilart.

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om noget, eller har du spørgsmål, kan du altid skrive eller ringe til vores kundeservice, som hjertens gerne vil hjælpe dig. Find kontaktoplysninger og åbningstider til vores kundeservice