På tur med familien: Inspiration til familiebilleder

Skal du på familietur i løbet af sommeren? Eller har I besluttet jer for ferie med afslapning derhjemme, hvor I vil udforske nærområdet? Uanset hvilke planer I har: Glem ikke at tage billeder!

Familiehygge på roadtrip

Fotograf Ruben Soltvedt er på sommer-roadtrip igennem Norge med sin familie – fra syd til nord. På vejen tager han billeder af både små og store øjeblikke: spisepauser i autocamperen, afkølende dukkerter og den storslåede og smukke natur. Sammen fortæller hvert øjeblik hele historien om sommerferien, og en ferie, der virkelig er værd at mindes – uanset om du er på et oplevelsesrigt eventyr eller bliver hjemme. Så sørg for altid at have kameraet let tilgængeligt og at klikke løs! Du vil ikke fortryde det, når efteråret og vinteren kommer igen. Få et indblik i Ruben og familiens rejse, og få inspiration til dine egne fotos fra disse fantastiske øjebliksbilleder.

Stop op, tag en pause og hils på nye venner, I møder på jeres vej.
FOTO: Ruben Soltvedt
Husk at forevige de store og små øjeblikke.
FOTO: Ruben Soltvedt
Smilene hos dem, du er aller gladest for, er måske det smukkeste motiv?
FOTO: Ruben Soltvedt
FOTO: Ruben Soltvedt

Hvis du vil følge Ruben og hans familie på rejsen, kan du tjekke hans Instagram-profil ud (@rubensoltvedt)!

Lad billederne leve videre i den fysiske verden

Selvfølgelig skal de billeder, du tager i løbet af sommeren, ikke ligge skjult i din telefon eller kamera. Fortæl historien om sommeren 2020 i en fotobog, dekorér væggen med et uforglemmeligt billede eller lav et krus med sommerens sjoveste øjeblikke. Mulighederne er mange, og ved at tage billederne ind i den fysiske verden, kan hele familien huske den udfordrende vandretur og de varme aftener for altid – bare ved at kigge på boghylden, i køkkenskabet eller på stuevæggen.

Vil du have nogle gode fototips til, hvordan du tager fotos, der fortæller en historie? Så kig på denne artikel