Er du til flotte vægbilleder i farver eller sort-hvid i stuen?

Når det kommer til vægbilleder til stuen og andre fremtrædende steder i vores hjem, er det meget forskelligt, hvad vi sværger til. Nogle er til de grålige og sort-hvide nuancer, andre kan ikke få knald nok på farverne. Læs med her om, hvad der er karakteristisk for de forskellige vægbilleder, og hvordan du vælger rigtigt, hvis du er i tvivl om, om du skal have vægbilleder i farver eller sort-hvid.

Lav vægbilleder i farver eller sort-hvid, der passer til din indretning

Vægbilleder der passer til din indretning

Nogle er til den minimalistiske stil, mens andre kan ikke få nok nips til deres hjem. Har du rene, lige linjer i dit hjem og en stram stil i din indretning, kan et par billeder med farver stå som en skarp kontrast dertil. Det kan enten give indretningen et løft, eller virke virke som en kraftig kontrast. Er kontrasten for stor, kan du dæmpe farverne lidt eller vælge douce-toner, så den bliver mindre kraftfuld.

Hvis du vælger vægbilleder i farver

Vægbilleder i farver

Billeder i farver tilføjer… nå ja, farver til dit hjem. Ud over et smukt motiv, kan du lege med farverne, alt hvad du vil, særligt hvis du henter vores gratis software. Ved at fremhæve, dæmpe eller på andre måder ændre farverne i dit vægbillede, kan du få præcis de nuancer frem, du bedst kan lide, og som passer til dine møbler og den øvrige indretning. Mulighederne er nærmest uanede for at lege med farver, nuancer, skygger, rammer og mange andre ting, som du alle finder i vores software.

Hvis du vælger sort-hvide vægbilleder

Vægbilleder i sort-hvid

Fordelen ved billeder i sort-hvid er, at de er mere dæmpede, og dermed træder selve motivet tydeligere frem, idet det ikke drukner i farver. Sort-hvide billeder på væggene kan virkelig have en effekt, der er til at tage at føle på, fordi de kan virke meget stemningsfulde. Derfor er der mange, der vælger at få lavet for eksempel billeder af børnene i sort-hvid i stedet for farver.

Andre motiver, der eger sig rigtig godt til at blive fremstillet i sort-hvid, er grafiske illustrationer og stregtegninger. I vores software kan du nemt omdanne dine egne billeder til flotte stregtegninger.

Du kan sagtens bruge vægbilleder andre steder end i stuen. Her giver vi dig inspiration til wellness på badeværelset og indretning af børnenes værelser.

God fornøjelse med at lave dine nye vægbilleder i farver eller sort-hvid!