Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Julen hos CEWE fra A-Å

Bliv klogere på julesæsonen hos CEWE med vores kreative oversigt fra A-Å. Her får du både fun facts og en masse praktisk info om julen, så du nemt kan designe og bestille årets mest personlige julegaver.

App har vi selvfølgelig! Design nemt dine julegaver direkte fra mobilen – når du vil, og hvor du vil. Søg efter ”CEWE”, der hvor du downloader apps.

Bedst i test! År efter år vinder vi tests for vores fotoservices og fotobøger.

CEWE Fotoprogram er stedet, hvor du har allerflest designmuligheder til dine fotogaver. Download det allerede nu!

Designskabeloner finder du til mange af vores fotoprodukter – de gør designprocessen endnu nemmere og hurtigere, og du kan vælge mellem mange forskellige skabeloner.

Europas mest populære fotobog! Vi er stolte af, at CEWE FOTOBOG er den mest populære fotobog i Europa.

Fancy, funklende, fin og fornem – det udtryk får din fotobog, når du dekorerer den med effektlak. På den måde kan du nemt give julegaven et helt særligt og eksklusivt look!

Gaver fra hjertet er vores julekoncept – fordi dine nærmeste kun fortjener det bedste.

Hjemmelavede julegaver er de allerbedste! Du har lagt tid, tanker, energi og kærlighed i at lave din fotogave, og det kan modtageren helt sikkert mærke.

Instagram er et perfekt sted at følge med, hvis du vil have en masse julegaveinspiration, deltage i konkurrencer mm. – søg efter cewe.dk.

Julekalendere hører sig til i december. Design din egen julekalender med billede og glæd dig til små overraskelser hver dag frem til jul.

K står for kvalitet! Vi anvender kun materialer af højeste kvalitet, når vi producerer dine fotoprodukter.

Lægger du mon mærke til, at rød ikke bare er farven i vores logo, men også er en gennemgående farve i vores visuelle kommunikation om julen?

Magasinet er fyldt med juleinspiration. Læs det online, eller glæd dig til at få det i en fysisk udgave, når du modtager din ordre fra os.

Nyhedsbrevene fra os giver både inspiration, fototips og designideer til personlige julegaver. Tilmeld dig nu!

Online design af dine julegaver kan du nemt gøre direkte på vores hjemmeside – på hjemmesiden kan du også gå på opdagelse i vores store juleunivers.

Producerer klimaneutralt er lige, hvad vi gør! Vi engagerer os i bæredygtige løsninger og tager vores sociale ansvar seriøst.

Quizzer, skrabespil og gavevælgere er nogle af de mange spil, du kan prøve hos os hen over julesæsonen – psst, der er mange gode præmier på højkant.

R står for rejse. En fotobog er perfekt til at samle alle rejsebillederne og er en skøn julegave fyldt med minder.

Serviceminded kundeservice har vi altid, og vi glæder os til at hjælpe dig med dine spørgsmål!

Tilfredse kunder betyder alt for os! Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på dit CEWE-produkt.

Unikke julegaver er lige præcis, hvad du kan forvente med fotogaver fra CEWE.

Vægbilleder er et af vores populære julegaveprodukter. Hvad med at give bedsteforældrene et vægbillede af børnebørnene til jul?

Webinarer holder vi jævnligt. På de gratis webinarer får du en masse tips, tricks og gode råd til, hvordan du kan opbygge din CEWE FOTOBOG. Tilmeld dig nu!

XMAS kalder vi julesæsonen internt på kontoret.

Yearbook er den engelske betegnelse for årbog – en oplagt julegaveidé eller aktivitet i juleferien!

Zjuuj, det går stærkt, når vi skal levere dine fotogaver. Vi har altid hurtig levering, så du kan have din ordre i hånden inden for kort tid!

Æske kan du tilkøbe til din CEWE FOTOBOG XL. Sæt et flot billede på det personlige etui, der er lavet af kraftig karton, og som omslutter bogen på den fineste måde. Så bliver julegaveoplevelsen endnu bedre!

Ønsker er der mange af til jul – overrask en, du har kær, med en helt personlig gave, som modtageren måske ikke vidste var et ønske, men som vil blive værdsat højt.

Åh, hvor er vi vilde med julen! Faktisk så vilde, at kontoret er spækket med julepynt allerede fra oktober, og hver fredag har vi juledresscode på kontoret, hvor vi møder op i bløde julesweatre, julehårpynt og meget mere!

Vores mest populære julegaver

Skal nogle af disse julegaver også under juletræet hjemme hos dig?

Velkomstfordel

Få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og fotokalender*
  • Unik velkomstfordel
  • Kreative tips og idéer
  • Få endnu mere inspiration
  • Benyt muligheden til at lave flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG og vægbilleder. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.
Din tilmelding…
mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager
Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.