Flerdelt vægdekoration - skræddersy dine egne vægbilleder

En verden af muligheder: Flerdelt vægdekoration

Har du mange fantastiske fotos, og har du brug for ideer til, hvordan du får dem til at stråle? Så vil vi gerne hjælpe dig. Med vores flerdelt vægdekoration kan du skabe en ekstraordinær effekt med op til seks af dine flotteste fotos. Uanset om ét af dine motiver skal fordeles over flere dele, eller om du vil bruge flere af dine smukke motiver - vi sætter ingen grænser for din kreativitet!

Du kan vælge mellem et stort udvalg af layouts og materialer. Du vælger selv motiverne, så du får helt unikke vægdekorationer.

Flerdelt vægdekoration fås til følgende produkter: Plakat XXL, fotolærred, hårdskumplade, alu-plade, akrylglas og galleri tryk. 

Flerdelt vægdekoration med et motiv

Dit foto fordeles på flere separate dele, f.eks. på tre lærreder på samme måde som ved et triptykon. Flerdelt vægdekoration fås i flere formater med to, tre eller fire dele, som kan kombineres på talrige måder. 

Mehrteiler mit einem Motiv
Todelt

Todelt

fra 98,00 kr*
Tredelt

Tredelt

fra 177,00 kr*
Firdelt

Firdelt

fra 196,00 kr*

Flerdelt vægdekoration med flere motiver

Har du to motiver, som du gerne vil have op ved siden af hinanden? Med ”Todelt” og ”Panorama Duo” giver vi dig to forskellige layouts til dine skønneste fotos. ”Tredelt” er et forslag til, hvordan du kan arrangere dine tre flotteste fotos sammen. Har du brug for ideer til, hvordan dine fotos kommer til at stråle? Så hjælper vi dig hellere end gerne! Uanset om det er som ”Trappe”, Kvartet”, ”Omrids”, ”Mosaik” eller ”Panoramaspil”.

Du har talrige muligheder for at hænge dine fotos op ved siden af hinanden. Lad dig inspirere og find din personlige favorit.

Mehrteiler mit mehreren Motiven
Tredelt

Tredelt

fra 147,00 kr*
Todelt

Todelt

fra 98,00 kr*
Kvartet

Kvartet

fra 196,00 kr*
Mosaik

Mosaik

fra 441,00 kr*
Omrids

Omrids

fra 236,00 kr*
Trappe

Trappe

fra 294,00 kr*
Panoramaspil

Panoramaspil

fra 236,00 kr*
Panorama Duo

Panorama Duo

fra 118,00 kr*

Motivgalleri

Over 1000 motiver til din personlige vægdekoration

Produktbeskrivelse

Gå på opdagelse i vores galleri af smukke motiver. Design dit personlige kunstværk med motiver fra vores store udvalg af professionelle fotos. Uanset om det er fantastiske strande, kunstneriske bybilleder eller søde dyr – der er noget for enhver smag, og helt sikkert også det, du leder efter.

Du vælger blot det motiv ud af de 1000 fotos, du vil have, og så fremstiller vi din personlige vægdekoration.

NYHED: Udover at du kan finde dit motiv ved kigge under fanen ”kategorier”, som er overskueligt sorteret efter tema, kan du nu også bruge stikord til at finde præcis det professionelle foto, du leder efter. Det er nemt og intuitivt at søge mellem lignende fotos.

Der er altid nye fotos at finde, så det kan betale sig at kigge forbi af og til. Du kan naturligvis også bruge dit eget foto – det er dit valg!

Lav flotte vægdekorationer med dine egne fotos


Mangler du lidt inspiration til dine vægdekorationer? Ender du tit med at hænge det samme op, som hang der før, bare fordi du ikke lige kan finde på noget andet? Eller smækker du hurtigt en plakat op, som alle de andre også har hængende? Så er det måske på tide at prøve noget nyt.

Hos CEWE kan du lave personlige vægdekorationer, som du har stylet og dekoreret, så de er præcis, som du ønsker det. Du skal som udgangspunkt bare have det gode motiv – et af dine egen billeder – så har vi resten, og et rigtig godt samarbejde kan begynde.


Vægdekorationer til stuen med dine egne billeder


Vi tilbyder mange muligheder for at vælge motiver, størrelse og materiale til din vægdekoration, fx Foto på lærred, så du kan lave din egen kunst tilpasset det rum, den skal hænge i. Dermed kan du lave vægdekorationer til stuen, til alle værelser og til køkken og gang efter din helt personlige smag. Alle vægdekorationer laver du online her på vores side, så vi sparer dig også for en tur i Ikea. Se her hvordan du kan dekorere dine vægge:

 • • Brug dine egne billeder. Find dine flotteste og mest stemningsfulde billeder, som du kunne tænke dig at få op på væggen. Det kunne for eksempel være billeder af børnene eller flotte naturbilleder, du har taget på en ferie eller på en tur i skoven

 • • Når du først har motivet, du gerne vil bruge til din vægdekoration, skal du vælge materiale og størrelse. Du kan få trykt dit billede på forskellige typer materialer, såsom træ og metal. Læs mere om det i næste afsnit

 • • Vær sikker på at du vælger den rigtige størrelse til dit billede. Vi tilbyder vægdekorationer fra 20 x 20 cm. og op til over 1 meter x 1 meter. Mål efter på din væg hvor meget eller lidt det egentlig er. Tegn det eventuelt op med en svag blyantstreg, du kan viske ud bagefter. Så får du et mere realistisk billede af, hvor meget din nye vægdekoration vil fylde.

Hvis du mangler lidt inspiration til din vægdekoration, så tag et kig i vores motivgalleri. Her finder du rigtig mange billeder delt ind i kategorier. Dermed er det nemt at finde, hvis du leder efter et bestemt motiv. Du kan også klikke lidt rundt og lade dig inspirere til din egen vægdekoration.


Lav vægdekorationer i træ, metal og mange andre materialer


Dine vægbilleder kan have et helt særligt udtryk alt efter, hvilket materiale du vælger at få det trykt på. Du kan blandt andet vælge mellem følgende spændende muligheder:

 • • Vægdekoration i træ. De sidste år er det blevet meget moderne at invitere naturen indenfor i dekorationen og udsmykningen af hjemmet. Vælg at få din vægdekoration trykt på træ, hvis du godt kan lide det lidt rustikke look

 • • Vægdekoration i metal. Dit billede trykt på en metalplade giver et stemningsfuld og lidt råt udtryk. Vores alu-plader er lette og holdbare og giver en rigtig flot effekt

 • • Flerdelt vægdekoration giver også en spændende effekt i indretninger

 • • Vægdekoration i eget design: Alle vægdekorationerne kan laves med dine egne fotos eller et billede fra vores motivgalleri. I vores designsoftware kan du prøve dig frem med at sætte dit billede på forskellige materialer for at se, hvilket der passer dig bedst. Du kan nemlig se en pre-view, før du lægger ordren ind.


Design din egen vægdekoration


Vægdekorationerne laver du online på vores hjemmeside eller via vores designsoftware. Se her hvordan du gør:

 • • Kig dine billeder igennem og find det, du vil bruge til at designe din egen vægdekoration med

 • • Upload dit valgte billede

 • • Vælg materiale, det skal trykkes på

 • • Vælg størrelse

 • • Brug vores gratis redskaber til at udsmykke dit billede med skygger, tekst osv. Der er så mange muligheder for at designe din vægdekoration, så den bliver noget særligt og meget personlig

 • • Læg dit produkt i varekurven og gør din bestilling færdig. Billedet bliver sendt til produktion med det samme og er klar til levering enden for 4-8 hverdage

 • • Husk på at vores søde og dygtige kundeservice altid sidder parat til at vejlede dig, hvis du skulle få brug for hjælp


Søde vægdekorationer til børnene


Du kan designe vægdekorationer til hele familien eller til hele huset. Børnene vil da også gerne have noget flot at se på, når de er på deres værelser, måske vil de oven i købet være med til at lave billederne eller bare bestemme motiverne. Hvad ville de mon sige til søde vægbilleder med familiens kæledyr? Eller med bedsteveninden? Eller hele familien samlet?

Når du nu er i gang med at indrette værelser til børnene, så tag et kig på vores fotogaver, der også passer til ethvert børneværelse. Det er eksempelvis puder, puslespil og bamser med jeres egne billeder på. Tror du lige, det ville falde i god jord hos de små med et vendespil med billeder på af deres venner, familie og hverdagsstunder? Og mon ikke en pude med billede af familiens nye hundehvalp ville smelte et lille pige- eller drengehjerte? Det tror vi nok, det ville!


Hos CEWE kan du lave personlige vægdekorationer med dine egne billeder


Færdige vægdekorationer er fine – men måske ikke så personlige. Har du måske nogen sinde set et stor, flot plakat med et billede, du har taget, i Ikea? Eller vægbilleder designet så de passer til lige præcis din stue eller værelse? Nej vel? Lav dem her og du får udsmykning til dit hjem, der er lige præcis, som du vil have det.
Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.