Idéer til vægbilleder


Vidste du, at du selv kan lave vægbilleder? Læs med her og få tips og tricks til at gøre de billeder, du selv har taget, til dine egne, personlige vægbilleder.


Kreative idéer og inspiration til dine vægbilleder


Er du klar til at dykke ned i vores kreative verden? Få tips og idéer til dine vægbilleder her. Hvis du har det gode billede, så har vi resten. Find det gode motiv og få trykt billedet til en vægdekoration. Vælg blandt andet mellem:

  • Sort-hvid billeder til væggen

  • Plakater: Lav plakater med dine egne billeder

  • Fotolærreder: Få trykt dit eget billede på fotolærred

  • Fotocollager: Alle dine yndlingsbilleder på én gang. Find billeder der matcher i motiv/ farver eller komposition og sæt dem sammen til én dekorativ collage

Find det billede, du gerne vil have op på din væg. Sørg for at det matcher indretningen i farver og stil, eller tilpas det i vores prisvindende bestillings-software. Alle billeder kan laves i mange varianter, mange størrelser og trykkes på mange forskellige materialer. Find det, der passer dig og din boligindretning bedst.


Lad os dekorere dine vægge


Hos os kan du lave vægbilleder, der passer ind til ethvert sted i dit hjem. Enhver væg kalder på en smuk og stemningsfuld vægdekoration, og med alle de muligheder, vi tilbyder og alle dine gode billeder, er der med garanti og et flot vægbillede til dig.

Du kan lave vægdekoration med dine egne billeder. Download vore gratis, brugervenlige software og slå dig løs i den kreative CEWE-verden, hvor dine bedste fotos og vores mange design - og stylingmuligheder går op i en højere enhed.
Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.