Fotocollage

Luksus plakat som collage

Luksus plakat som collage

Dine foretrukne fotos i et blik: Nyd de mange collager & designskabeloner på vores professionelle fotopapir. Fås også i panorama format!
fra 59,00 kr*
Fotolærred som collage

Fotolærred som collage

Strålende farver, holdbare materialer: Tilpas dine billeder som kreativ fotocollage på høj kvalitets fotolærred
fra 139,00 kr*
Fotopanel

Fotopanel

Iscenesæt dine yndlingsbilleder på ny med et fotopanel. Med fotopaneler i høj kvalitet kan du give dine vægge et helt personligt touch. Du kan vælge mellem tværformat eller højformat og bruge mange flotte layouts til dit fotopanel. Bliv inspireret og gør dit hjem mere personligt.
fra 209,00 kr*
Hård skumplade som collage

Hård skumplade som collage

Med et billede på en hård skumplade kan du give dine billeder et moderne udtryk. Dette format overbeviser gennem høj stabilitet samtidig med at være utrolig let.

fra 109,00 kr*
Collage på galleri tryk

Collage på galleri tryk

Denne variant er den mest raffinerede måde at præsentere dine fotos. Direkte tryk mellem akryglasl og alu-plade giver dine billeder den enestående farver.
fra 229,00 kr*
Collage på alu-plade

Collage på alu-plade

Den nye trend er billeder på alu-plader. Med et print på det miljøvenlige materiale får dit billede ikke kun et kunstnerisk udseende, men overbeviser også gennem sit meget stabile og lette materiale.

fra 149,00 kr*
Collage bag Akrylglas

Collage bag Akrylglas

Vi printer dit ønskede motiv bag akrylglas. Det 4 mm tykke akrylglas giver fantastiske dybdeeffekter. Dristige farver garanterer dig et slående udseende.
fra 189,00 kr*
Flerdelt vægdekoration

Flerdelt vægdekoration

 Bestil 4 stk
CEWE VÆGBILLEDER
og få 10%

Brug værdikoden:

NUWALLART10

Bestil 6 stk
CEWE VÆGBILLEDER
og få 15%

Brug værdikoden:

NUWALLART15

Bestil 8 stk.
CEWE VÆGBILLEDER
og få 20%

Brug værdikoden:

NUWALLART20

Fotocollage med dine bedste billeder


Er du på udkig efter flotte og anderledes måder at bruge dine billeder på? Og kan du ikke bestemme dig for, hvilket af dine pletskud, der skal op på væggen og hænge? Så lav en collage af dine bedste billeder! Sæt flere billeder sammen til ét stort, og du har et stykke unik fotokunst med et motiv, du med garanti er meget glad for. Collagen trykkes som foto på lærred, hvilket giver et spændende og flot udtryk.


Lav fotocollagen online


Fotocollagen laver du selv ved at uploade dine billeder på vores hjemmeside. Så find en rolig stund og sæt dig ved computeren med en kop kaffe. Nu er det tid til at se dine gode billeder igennem og udvælge dem, du vil lave en foto-collage med. Design og bestil fotocollagen online og glæd dig til at modtage den. Det er også en oplagt fotogave til familie eller nære venner.


Sådan gør du


Du kan lave din collage på 2 måder: Direkte her på siden ved at klikke ’Design her’ eller ved at downloade vores prisbelønnede bestillingssoftware. Vi anbefaler dig at bruge vores software. Det er gratis og meget brugervenligt, og en verden af design-muligheder åbner sig op for dig, når du går i gang.

Når du først har bestemt dig for, hvilke billeder du vil bruge til din fotocollage, gør du følgende:

 • • Download vores bestillingssoftware

 • • Vælg materiale, størrelse og format

 • • Indsæt dine fotos og vælg eventuelt et layout.

 • • Benyt dig af de mange designmuligheder, vores software tilbyder. Leg eventuelt med skygger, rammer, kanter og forskellige grafiske virkemidler

 • • Læg dit billede i varekurven, når du er tilfreds

 • • Færdiggør bestillingen og modtag dit flotte fotoprodukt efter 6-10 hverdage


Hvordan finder jeg billeder, der passer sammen til min collage?


Hvordan stilen skal være på din fotocollage er helt op til dig. Men hvis du synes, det er lidt svært at finde på en rigtig god ide, så læs med her, hvor vi giver dig et par tips:

 • • Den søde klassiker, der aldrig går af mode, og som du aldrig bliver træt af at kigge på: Børnebilleder! Brug ét enkelt eller flere billeder af hvert barn sat sammen til en collage. Hvis du vil bruge flere billeder, så overvej om du skulle lave billederne i sort/ hvis, så det ikke bliver for uroligt at se på.

 • • Der er et hav af muligheder for at sætte billeder sammen. Du kan også sætte billeder sammen, der har det sammen tema eller farve? Eller lad børnene få hver deres billedcollage, der består af et billede af dem selv, og flere små billeder af deres kæledyr, fotos fra deres sport eller fritidsinteresse, deres mor…. ?

Det var de søde og sjove fotocollager. Du kan selvfølgelig også lave et billede, der er smukt og enkelt i farverne og i kompositionen, så du får en unik og personligt collage til stuen. Hvad mener du for eksempel om disse forslag:

 • • Lav en billedcollage med smukke naturbilleder. Du kan lege med de forskellige funktioner i vores software og eksempelvis lave en smuk blomst i forskellige farver? Billeder fra naturen kan være beroligende at se på med de smukke farver og stemningsfulde motiver. Lav en collage hvor farverne og motiverne spiller sammen for et godt helhedsindtryk

 • • Lav en fotocollage med en serie billeder fra for eksempel fra dit bryllup, barnedåb eller en anden særlig begivenhed. Hvis du laver en collage med fotos af flere mennesker, giver det en ro i det samlede billede, at folk har det samme tøj på, at farverne er ens mv.


Få trykt din fotocollage og vælg mellem flotte materialer


Vælg mellem mange typer materiale at få trykt din collage på. Vores unikke og personlige vægdekorationer bliver alle leveret i absolut bedste kvalitet og med et motiv, der passer dig!

Lav din billedcollage trykt på ægte fotolærred, det giver en smuk og spændende struktur i billedet. Når billedet derimod bliver monteret bag akrylglas eller på en alu-plade, giver det en utrolig dybde. Alle valg er meget dekorative og har hver deres særlige kendetegn og egenskaber.

Ved alle vores collager og billeder har du mange forskellige variationsmuligheder. Se her hvad du blandt andet kan vælge:


Tilpas dine collager og billeder


Når du samler flere motiver i ét vægbillede, kan du vælge mellem mange designs og forskellige layouts:

 • • Vælg hvilket materiale du vil have trykt dine fotos på. Vi tilbyder blandt andre ting, at du kan få dit billede på ægte canvas, træ, skumplade eller som en stor fotoplakat eller andre typer plakater. Her er det meget forskelligt, hvad man foretrækker. Nogle er vilde med træets struktur og unikke udseende, og finder det meget skulpturel. Andre er mere til de klassiske plakater eller de lidt rå alu-plader. Du vælger motivet til din vægdekoration, og du kan altså også vælge materialet, det skal trykkes på. Vælg det, du synes bedst om!

 • • Vælg mellem mange forskellige størrelser og varianter. Fotocollager fås både kvadratiske og rektangulære fra str. 20 x 20 cm og 20 x 30 cm og op til 130 x 130 cm og 90 x 160 cm. Hvis du vælger små billeder, kan det se flot og dekorativt ud, hvis du sætter flere op sammen, enten i forlængelse af hinanden eller som en collage af billeder på væggen. Vælg det format du bedst kan lide og husk at tage hensyn til, hvor meget vægplads du har at gøre godt med.

 • • Visse af billederne leveres med blindramme. Ellers kan du til mange af vores billeder bestille rammer i forskellige stilarter og materialer.

 • • Vælg mellem forskellige typer vægophæng til dine billeder.

 • Vælg dine vægdekorationer med omhu – lav dine egne fotocollager og spændende billeder hos CEWE. Gå på opdagelse i vores bestillingssoftware og dyk ned i den kreative verden, der åbner sig for dig. Dine vægdekorationer bliver af høj kvalitet og passer perfekt til dit hjem, din smag og din indretning.


Lav en CEWE FOTOBOG


Lav også en CEWE FOTOBOG med dine bedste billeder! Fotobogen fungerer som dit eget, personlige fotoalbum, hvor dine billeder og tekst er trykt direkte på siderne. Du kan lave fotobøger til mange forskellige anledninger og også her kan du vælge mellem forskellige formater.


Fuld tilfredshed!


Eller pengene tilbage! Vi vil meget gerne have, at du er 100% tilfreds med dine billeder fra CEWE. Derfor giver vi dig 100% tilfredshedsgaranti, når du laver dine vægbilleder hos os. Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med dine billeder, så kontakt vores kundeservice.
Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.