Lav personlige fotoprodukter med CEWE FOTOVERDEN - din foto-app

CEWE FOTOVERDEN
Få GRATIS fragt via CEWE FOTOVERDEN app
Brug værdikoden: FRIFRAGTAPP og få gratis fragt når du bestiller via CEWE FOTOVERDEN app.

Følgende fotoprodukter kan bestilles via vores app: CEWE FOTOBOG, CEWE KALENDER, Postkort, Billeder, Covers til mobil mm.
*Koden gælder 1 gang pr. kunde og kan ikke kombineres med andre koder.
Apple store
App til iOS
Download vores app gratis til iOS
Hent appén her
Google play store
App til Android
Download vores app gratis til Android
Hent appén her
Fotoprodukter
Med vores App kan du designe flotte fotoprodukter via din mobil eller tablet
Udnyt inspirationen når den er der. Med vores gratis CEWE FOTOVERDEN App kan du bruge din smartphone, iPad eller Android tablet til at designe fotoprodukter fra CEWE. Så har du altid mulighed for at omsætte dine gode idéer visuelt når de er der.
Fotobog i app
Lav din egen fotobog
Med CEWE fotoverden app, kan du let og hurtig designe din helt egen fotobog.
Billeder i app
Fremkald dine billeder
Fremkald dine billeder direkte fra mobilen med CEWE fotoverden app.
Postkort i app
Send et postkort
Med CEWE fotoverden app, kan du sende et postkort direkte til modtageren.
Kalender i app
Design din egen kalender
Design din kalender direkte fra mobilen.

Vægbilleder i app
Lav dit eget vægbillede
Brug din mobilbilleder og få dem i stort format.

Mobilcovers i app
Design dit eget mobilcover
Design dit eget cover. Appen kan automatisk se hvilken model du har, så du er sikker på at få det rigtige cover.

 Køb for 699 kr.
CEWE FOTOBOG
og få 10%

Brug værdikoden:

NUCFB10

Køb for 1099 kr.
CEWE FOTOBOG
og få 20%

Brug værdikoden:

NUCFB20

Køb for 1499 kr.
CEWE FOTOBOG
og få 30%

Brug værdikoden:

NUCFB30Hent vores foto-app og lav fotoprodukter på din mobil eller tablet


Lav og bestil dine fotoprodukter med dine egne billeder på direkte fra din iPhone eller smartphone. Hvis du ikke allerede har gjort det, så hent vores foto-app, CEWE FOTOVERDEN. Her får du rig mulighed for at designe fotoprodukter med dine egne billeder trykt på, at lege og være kreativ med dine fotos og vores mange designmuligheder. Er du hjemme eller på farten? Med vores foto-app kan du altid få det bedste ud af dine billeder.


Brug vores foto-app til iPhone eller Android


De fleste smartphone-brugere har en iPhone eller en Android telefon. Søg på CEWE i App store eller Google Play og download app’en. Du kan selvfølgelig også arbejde på en iPad, hvis du vil have det lidt større, og hellere vil arbejde på den end på computer. Men som regel har du altid din telefon ved hånden.


Tilføj billeder og tekst med vores app


Du kan selvfølgelig lave vores super-populære CEWE FOTOBØGER på app’en. Ligesom i vores software til pc og Mac kan du også her lægge billeder ind og skrive tekst til billederne. Vælg mellem flere forskellige skrifttyper, skriftstørrelser, farver og mange andre ting.


Lav fotokalender, indbydelser og vægbilleder samt meget andet


Læs mere her om, hvad du ellers kan lave med vores app:

 • • CEWE KALENDER. Brug dine bedste billeder på en anderledes og særdeles praktisk måde: Lav en fotokalender med dine egne billeder. Der er flere forskellige typer kalender at vælge imellem. Hvis du gerne vil have din kalender op at hænge på væggen på din arbejdsplads eller et centralt sted i dit hjem, så lav en flot vægkalender. Det kan også være, at du foretrækker din kalender stående på bordet? Så kan du lave en bordkalender med de flottester billeder. Der findes endnu flere varianter, åbn vores App og se mulighederne igennem. En flot kalender er ikke kun til pynt, men i særdeleshed også et værktøj, du bruger i din hverdag. Se dine kære i øjnene og få styr på dine aftaler. På samme tid!

 • • Postkort. Send et postkort på en sjov måde. Sæt et godt feriebillede ind, tilføj en hilsen bag på kortet og tilføj adresse på modtageren. Bestil, og vi ordner vi resten. Denne funktion kan du også bruge, hvis du bare vil sende en sjov foto-hilsen til en, du har kær, til julekort, fødselsdagskort osv.

 • • Andre kort. Lav også indbydelser og andre typer kort på vores app.

 • • Billeder. Se hvor mange forskellige varianter vi tilbyder af billedfremkaldelse. Du kan eksempelvis lave fotoplakater og fotolærreder. Også her er der mange forskellige typer vægbilleder, du kan lave, alle med dine egen fotos.

 • • Cover med billede. Beskyt dit kæreste eje! Lav et smart og personligt cover til din iPhone eller smartphone.

 • Find det eller de produkter, du vil lave på vores app og tilføj dine egne billeder og tekst. Dermed er du sikker på at få et personligt fotoprodukt, som ingen andre har - lavet med omtanke for den, der skal have det.

Billederne vælger du selvfølgelig ud fra de fotos, du har på din telefon. Teksten skriver du selv, og du kan vælge mellem forskellige skrifttyper, størrelser osv. Desuden er der også mange andre grafiske virkemidler såsom farver, rammer og skygger som du kan bruge til at pynte dine fotoprodukter.


Vi har den bedste foto-app med mulighed for fotoredigering


Både hvis vi selv skal sige det, og hvis du spørger vores kunder og anmeldere. Vores app er gratis, nem og brugervenlig og så bliver det vel næsten ikke bedre? Hent app’en i dag og se selv, om ikke du giver os ret. Hvis du på nogen måde har problemer med at bruge app’en, så sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig på mail eller telefon.


Du kan fotoredigere og mange andre ting i vores app


Fordelene ved at lave dine fotoprodukter på vores app er, at du som regel altid har din telefon ved hånden. Dermed har du sikkert også billederne ved hånden, da de fleste tager størstedelen af deres billeder med deres telefon i dag. Desuden er der følgende fordele:

 • • Vores app er meget brugervenlig og nem at finde rundt i. Og så er den gratis

 • • Brug den til at lave fotoprodukter hvor og når det passer dig. Så hvis du lige får en god ide, behøver du ikke vente, til du er foran computeren. Du kan bare hive telefonen op ad tasken eller lommen og gå i gang!

 • • Vi har et supernemt værktøj til fotoredigering, så du nemt får det bedste ud af dine billeder

 • • Du kan indsætte tekst på dine billeder i vores app

 • • Design selv fotoprodukter med dine egne billeder. Du kan som nævnt lave alt lige fra fede, personlige covers til din iPhone eller smartphone til flotte, lækre fotobøger

 • • Vælg mellem mange forskellige layouts og designskabeloner ved alle vores fotoprodukter

Download vores app næste gang du sidder med din telefon, og gå på opdagelse i vores fotoverden.

Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.