Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Cewe apps landingpage slider Cewe apps landingpage slider

CEWE-app

Design nemt fotoprodukter på din smartphone eller tablet - når og hvor det passer dig!

Download gratis

En app til dine idéer

Fra postkort til CEWE FOTOBOG: Design og bestil fotoprodukter og gaver med dine bedste billeder
Hent appen her Hent appen her
Cewe apps
 • Design og bestil dine yndlingsprodukter direkte på mobilen eller tablet
 • Den letteste måde at bruge dine smartphone-billeder og billeder fra skyen
 • Design og bestil fotoprodukter, når som helst og hvor som helst
 • Stort produktudvalg
 • Fås til iOS og Android

Nyheder i appen

Se nye produkter og funktioner, som er tilgængelige i CEWE-appen!
Cewe apps

Nemmere at lave en CEWE FOTOBOG

Den nye optimerede brugerflade gør det lettere for dig at lave din CEWE FOTOBOG. Derudover foreslår og genererer den nye CEWE FOTOBOG-assistent et udkast til din fotobog, som du efterfølgende selv kan redigere i, hvis du vil.

Cewe apps

Smart udvælgelse af billeder

Hvis du ikke kan beslutte dig for, hvilke billeder du skal bruge til din fotobog, kan du lade appen foreslå, hvilke billeder der skal bruges. Du kan til enhver tid tilpasse udvalget af billeder efter din egen smag og dit behov.

Nye layoutforslag med et enkel tryk

Du kan få vist alternative layouts, frem for de automatiske eller manuelle layouts, på siderne i din CEWE FOTOBOG. Alt du skal gøre, er at trykke på en enkelt knap, så ændres layoutet i fotobogen. For hver gang du trykker på knappen, opretter appen et nyt layoutforslag til dig – helt ubesværet og på næsten ingen tid.

Tilføj effektlak på din CEWE FOTOBOG

Skinnende highlights på din CEWE FOTOBOG. Nu kan du tilføje effektlak på skriften på din CEWE FOTOBOG med hardcover. I appen kan du vælge effektlak, der giver bogen et elegant look. Du kan vælge mellem effektlak i guld, sølv, roseguld eller blank effektlak.

Design mobilcovers i appen

Lav et personligt cover til din smartphone. I CEWE-appen kan du se vores mobilcovers og helt selv designe, hvordan dit cover skal se ud. Softwaren i appen genkender automatisk modellen for din Smartphone og foreslår et produktudvalg som passer til netop den model. Det er perfekt som gave. Du kan finde mobilcovers både til alle de nyeste smartphone modeller, men også til ældre modeller.

Cewe apps

Følg status for din bestilling

I appen ved du altid, hvornår dit produkt ankommer. I appen kan du se, hvilken status din ordre har. Samtidig kan du også aktivere push-beskeder, så du hele tiden er opdateret, hvor din ordre befinder sig og hvornår den bliver afsendt.

Cewe apps

Nye funktioner: Bestilling af billeder er nu endnu lettere

Når du bestiller billeder via CEWE-appen, har du nu muligheden for at vælge mellem det originale eller et klassisk format. Du kan bestemme, om du vil bruge hele billedet eller et perfekt billedudsnit, således dit billede passer nøjagtigt i en klassisk ramme.

Overblik over andre apps fra CEWE

Se vores andre apps, der kan hentes til iOS og Android!

Lav personlige fotoprodukter med CEWE-appen

Hent vores foto-app og lav fotoprodukter på din mobil eller tablet

Lav og bestil dine fotoprodukter med dine egne billeder på direkte fra din iPhone eller smartphone. Hvis du ikke allerede har gjort det, så hent CEWE-appen. Her får du rig mulighed for at designe fotoprodukter med dine egne billeder trykt på, at lege og være kreativ med dine fotos og vores mange designmuligheder. Er du hjemme eller på farten? Med vores foto-app kan du altid få det bedste ud af dine billeder.

Brug vores foto-app til iPhone eller Android

De fleste smartphone-brugere har en iPhone eller en Android telefon. Søg på CEWE i App Store eller Google Play og download appen. Du kan selvfølgelig også arbejde på en iPad, hvis du vil have det lidt større, og hellere vil arbejde på den end på computer. Men som regel har du altid din telefon ved hånden.

Tilføj billeder og tekst med vores app

Du kan selvfølgelig lave vores super-populære CEWE FOTOBØGER på appen. Ligesom i vores software til pc og Mac kan du også her lægge billeder ind og skrive tekst til billederne. Vælg mellem flere forskellige skrifttyper, skriftstørrelser, farver og mange andre ting.

Lav fotokalender, indbydelser og vægbilleder samt meget andet

Læs mere her om, hvad du ellers kan lave med vores app:

 • Kalender. Brug dine bedste billeder på en anderledes og særdeles praktisk måde: Lav en fotokalender med dine egne billeder. Der er flere forskellige typer kalender at vælge imellem. Hvis du gerne vil have din kalender op at hænge på væggen på din arbejdsplads eller et centralt sted i dit hjem, så lav en flot vægkalender. Det kan også være, at du foretrækker din kalender stående på bordet? Så kan du lave en bordkalender med de flottester billeder. Der findes endnu flere varianter, åbn vores app og se mulighederne igennem. En flot kalender er ikke kun til pynt, men i særdeleshed også et værktøj, du bruger i din hverdag. Se dine kære i øjnene og få styr på dine aftaler. På samme tid!
 • Postkort. Send et postkort på en sjov måde. Sæt et godt feriebillede ind, tilføj en hilsen bag på kortet og tilføj adresse på modtageren. Bestil, og vi ordner vi resten. Denne funktion kan du også bruge, hvis du bare vil sende en sjov foto-hilsen til en, du har kær, til julekort, fødselsdagskort osv.
 • Andre kort. Lav også indbydelser og andre typer kort på vores app.
 • Billeder. Se hvor mange forskellige varianter vi tilbyder af billedfremkaldelse. Du kan eksempelvis lave fotoplakater og fotolærreder. Også her er der mange forskellige typer vægbilleder, du kan lave, alle med dine egen fotos.
 • Cover med billede. Beskyt dit kæreste eje! Lav et smart og personligt cover til din iPhone eller smartphone.

Find det eller de produkter, du vil lave på vores app og tilføj dine egne billeder og tekst. Dermed er du sikker på at få et personligt fotoprodukt, som ingen andre har - lavet med omtanke for den, der skal have det.

Billederne vælger du selvfølgelig ud fra de fotos, du har på din telefon. Teksten skriver du selv, og du kan vælge mellem forskellige skrifttyper, størrelser osv. Desuden er der også mange andre grafiske virkemidler såsom farver, rammer og skygger som du kan bruge til at pynte dine fotoprodukter.

Vi har den bedste foto-app med mulighed for fotoredigering

Både hvis vi selv skal sige det, og hvis du spørger vores kunder og anmeldere. Vores app er gratis, nem og brugervenlig og så bliver det vel næsten ikke bedre? Hent appen i dag og se selv, om ikke du giver os ret. Hvis du på nogen måde har problemer med at bruge appen, så sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig på mail eller telefon.

Du kan fotoredigere og mange andre ting i vores app

Fordelene ved at lave dine fotoprodukter på vores app er, at du som regel altid har din telefon ved hånden. Dermed har du sikkert også billederne ved hånden, da de fleste tager størstedelen af deres billeder med deres telefon i dag. Desuden er der følgende fordele:

 • Vores app er meget brugervenlig og nem at finde rundt i. Og så er den gratis
 • Brug den til at lave fotoprodukter hvor og når det passer dig. Så hvis du lige får en god ide, behøver du ikke vente, til du er foran computeren. Du kan bare hive telefonen op ad tasken eller lommen og gå i gang!
 • Vi har et supernemt værktøj til fotoredigering, så du nemt får det bedste ud af dine billeder
 • Du kan indsætte tekst på dine billeder i vores app
 • Design selv fotoprodukter med dine egne billeder. Du kan som nævnt lave alt lige fra fede, personlige covers til din iPhone eller smartphone til flotte, lækre fotobøger
 • Vælg mellem mange forskellige layouts og designskabeloner ved alle vores fotoprodukter

Download vores app næste gang du sidder med din telefon, og gå på opdagelse i vores fotoverden.