Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Fotobog med børnebilleder ligger på sofabord imens pige kigger i den

Hvordan laver jeg min egen fotobog?

Den første CEWE FOTOBOG er noget helt særligt. Her kan du se, hvordan du bedst kommer i gang med at lave din egen fotobog, og hvordan hele processen fungerer.

Det er givet godt ud at forberede sig lidt, inden man begynder at lave sin fotobog. Den gode forberedelse kommer tifoldigt igen, når du designer fotobogen, og i sidste ende også, når du sidder med din første fotobog i hænderne. Først og fremmest skal du samle dine billeder, men du skal også overveje, hvor du vil lave din fotobog. Læser du med her, guider vi dig igennem de forskellige overvejelser.

Vi er tilfredse, når du er tilfreds

Husk, at du altid kan benytte dig af vores 100 % tilfredshedsgaranti. Er du utilfreds med noget efter du har modtaget dit produkt, eller har du lavet en fejl, kan du altid få dine penge retur. Vi er nemlig først tilfredse, når du er tilfreds.

Overvej dette før du laver din fotobog

Hvis du gør dig disse overvejelser inden du begynder, bliver resultatet endnu bedre!
Fotobog med sommerbilleder fra 2021

Skal fotobogen bygges op om et emne?

Du kan sagtens lave en fotobog med tilfældige billeder, men du kan også bygge den op om ét emne. Det kan være en rejse, en stor fest som bryllup eller din hobby. Du kan også lave en personlig kogebog, en årbog, en slægtsbog eller tage billeder af børnenes tegninger, som du samler i en fotobog. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænsen!

Billeder ligger i kronologisk rækkefølge i CEWE myPhotos

Hvilke billeder skal med i fotobogen?

Det er en rigtig god idé at sortere dine billeder, og samle dem i én mappe, så du har overblik over dem. Kan billederne sættes i kronologisk rækkefølge*, vil det lette arbejdet, når du skal have dem i fotobogen.

Med en CEWE myPhotos-konto får du 15 GB gratis lagerplads til dine billeder, videoer og fotoprojekter, og det samles ét sted. Smart!

Computer, tablet og smartphone står side om side og viser, hvor du kan lave din fotobog

Hvor vil du designe din fotobog?

Du kan designe din fotobog i vores fotoprogram, online eller i vores foto app.

Når du laver din fotobog online eller i fotoprogrammet, skal den gøres færdig dér. Men starter du på din fotobog i appen, kan du færdiggøre den i fotoprogrammet, hvis du har en CEWE MyPhotos-konto. Du uploader bare fotobogen til myPhotos, og downloader den i fotoprogrammet.

*Ligger dine billeder ikke allerede kronologisk, er det vigtigt, at du navngiver dem, så systemerne kan læse dine filer korrekt. Vi anbefaler derfor, at du navngiver det første billede ”0001”, det andet billede ”0002” osv.

Mere om vores bestillingsveje

Hos CEWE har du tre muligheder for at lave din fotobog. Læs videre og bliv endnu klogere på vores fotoprogram, online-editor og vores app.

Vores gratis fotoprogram er for dig, der elsker at være kreativ i designprocessen, da det er i fotoprogrammet du har adgang til flest funktioner. Programmet skal installeres på din computer, og det betyder, at du gemmer dit fotoprojekt lokalt på din computer og også kan genåbne dit projekt flere måneder efter, du har bestilt det, hvis du fx ønsker at bruge samme layout i en ny fotobog – eller genbestille den fotobog, du allerede har lavet. Du behøver ikke internetadgang for at arbejde i fotoprogrammet, men når du skal lægge din bestilling er det nødvendigt, at du er online.

 • Du finder hele det store udvalg af formater, papirtyper, designskabeloner, layouts, baggrunde, rammer og cliparts.
 • Mange funktioner: Indsæt bl.a. videoer med QR-kode. Projekterne gemmes på din harddisk og kan designes offline.
 • Du kan lade CEWE FOTOBOG-assistenten generere et designudkast for dig, eller du kan designe bogen helt fra bunden.

Du kan designe din fotobog online, direkte på vores hjemmeside. Det kræver, at du har internetadgang, og derudover er det vigtigt, at du opretter en brugerkonto, så du kan gemme dit projekt. Hvis du ikke gør det, vil dit projekt gå tabt, når du lukker siden ned. Når du gemmer et fotobogsprojekt på din brugerkonto, bevares det 6 måneder i skyen. Herefter bliver det slettet. Den helt store fordel ved at lave sin fotobog online er, at du kan arbejde på den uanset, om du sidder ved din hjemmecomputer eller arbejdspc.

 • Hurtigt og nemt: Lav din fotobog direkte på vores hjemmeside.
 • Du kan bruge en af de mange fine designskabeloner, men der er ingen hurtig måde at sætte billederne ind i fotobogen på.
 • Færre valg ift. designmuligheder.

Hvis du foretrækker en helt enkel fotobog, der er hurtig lavet, kan du designe den i vores foto app CEWE FOTOVERDEN. Den helt store fordel ved at designe i appen er, at du kan gøre det præcis når og hvor du vil.

 • Design og bestil på farten: Anvend dine fotos direkte fra din mobil. Design og bestil på din telefon.
 • Du kan vælge et album eller en top begivenhed – og evt. benytte dig af 'Smart valg', som vælger de flotteste af dine billeder – og herefter indsættes billederne automatisk i din fotobog. Du har naturligvis mulighed for at vælge til og fra efterfølgende.
 • Færrest muligheder. Til gengæld går det hurtigt, hvis du har dine billeder liggende på mobiltelefonen, fordi du så har direkte adgang til dem via appen.

11 fotobogsformater

Hvilket format er din favorit?

Der findes 9 CEWE FOTOBOG-formater. Fra den allermindste CEWE FOTOBOG Kompakt kvadratisk i 15 x 15 cm til den helt store CEWE FOTOBOG XXL Panorama i 38 x 29 cm. Vores mest populære format er CEWE FOTOBOG Stor, der har et praktisk A4-format. Hvilket format der passer til dine billeder, bestemmer du, men når du først er begyndt at designe en fotobog i højformat, kan du ikke ændre formatet til panorama uden at skulle starte forfra. Du kan dog altid skalere din fotobog op eller ned, fx fra CEWE FOTOBOG Kvadratisk til CEWE FOTOBOG XL, som også er kvadratisk.

Seks forskellige papirtyper

Vores seks papirtyper kan overordnet set inddeles i to kategorier: digitaltryk og fotopapir.
Bogryggen på fotobogen er samlet som en klassisk hæftet bogryg med en fold i midten

Digitaltryk

Der er 3 typer af digitaltryk papir: standard, højglans og mat.

Når du vælger digitaltryk, bliver siderne i fotobogen samlet som en klassisk hæftet bogryg. Det vil sige, at der vil være en fold i midten af bogen. Det bør du tage højde for, når du designer din fotobog, da noget af billedet ellers vil forsvinde i folden.

Fotobogen er slået op og ligger helt faldt, så man kan se hele billedet

Fotopapir

Der er også 3 typer af fotopapir: blankt, mat og eksklusiv mat.

Når du vælger fotopapir, vil du kunne se hele bogsiden pga. layflat-indbindingen. Det betyder, at du med fordel kan lade dine billeder fylde et dobbeltopslag – altså lade et panoramabillede gå hen over midten – når du designer din fotobog, da hele billedet kan ses, når du åbner bogen.

Nu er du klar!

Her kan du begynde på din CEWE FOTOBOG

Måske er du også interesseret i dette?

Her er lidt mere inspiration og god viden for dig, der skal lave din første fotobog

Velkomstfordel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer

Læs om:

 • Unikt tilbud på dit første køb af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer
 • Kreative tips og idéer til gaver
 • Fototips og spændende produktnyheder
 • Sjove fotokonkurrencer
 • Vores nyhedsbrev og hjemmeside er fyldt med inspiration
 • Benyt muligheden og lav hurtigt flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager

Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.