CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Cewe cards
Cewe cards
Cewe cards
Cewe cards

Bordkort

Lav helt personlige bordkort til din fest!

Uanset om det er til fødselsdag, bryllup eller jubilæum: Personlige bordkort er dekorative på det fine festbord.

  • Stort udvalg af fine designs, som passer til mange anledninger
  • Bordkort kan trykkes med dine gæsters navne
  • Digitaltryk i høj kvalitet
  • Beskyttende laminering
  • 100 % tilfredshedsgaranti
fra 99,00 kr. *

Sæt med 10 stk.

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Format:

5 x 10 cm

Materiale:

300 g/m² - karton

Dette følger med leveringen:

Sæt med 10 stk.

Bordkort til dit festbord

Skab en festlig stemning med personlig borddekoration!

Bordkort til bryllup, konfirmation, barnedåb og andre store fester

Personlige bordkort med foto på er din mulighed for at gøre festbordet endnu mere personligt. Sæt fx et billede af brudeparret eller dåbsbarnet på - og sæt prikken over i'et i borddækningen.

Bordkort til barnedåb

Bordkort til barnedåb

Skal du holde barnedåb? Så er det garanteret ikke svært at finde et sødt billede af dåbsbarnet og sætte på de personlige bordkort. Måske vil du bruge det samme som på invitationerne til barnedåben? Eller du kan vælge et nyere. Du kan for eksempel fotografere dit barn i dåbskjolen eller dåbstøjet i god tid inden dåbsdagen, så du kan nå at få bordkortene uden stress inden dåben. Find en skabelon og en stil, og lav selv bordkortene, så de passer til festen. Måske vil du bruge en skabelon med små, søde fødder på, måske er du til noget helt neutralt eller måske til et sjovt bordkort. Lav dem, så de passer til borddækningen til barnedåben og sørg samtidig for et personligt finish med jeres eget foto.

Bestil her
Bordkort til bryllup

Bordkort til bryllup

Til brylluppet kan du lave bordkort og menuer med samme design, så du skaber en rød tråd i stilen. Vil du gøre det helt gennemført, kan du tilmed bruge samme skabelon i invitaitonerne og takkekortene efter bryllupsfesten. På båede bordkort og menukort kan du sætte et fint billede ind af jer to sammen. Måske har I et fra forlovelsen eller måske er I mere til et afslappet feriebillede af jer. Bordkortene kan du designe og lave lige præcis, som du gerne vil. Du kan få et helt unikt udtryk ved at bruge jeres foto sammen med cliparts og tekst.

Tip: Hold en rød tråd i stilen mellem invitationer, bord-, menu- og takkekort med det samme foto og design.

Bestil her
Bordkort til konfirmation

Bordkort til konfirmation

Hvor skal moster Kathrine sidde? Og hvad med fætter Andreas og familie? Bordkort til konfirmation er altid en god idé! Sæt et flot billede af konfirmanden på bordkortene og pynt evt. med kortene med fine cliparts som blade, blomster eller noget, som interesserer hovedpersonen. Måske fodbolde, katte eller gamingkonsoll - du har frit valg inden for de mulige cliparts og dine fotos, så du kan lave menu- og bordkort akkurat som du og konfirmanden ønsker det. Lav også konfirmationsinvitationer og takkekort i samme stil - så bliver gæsterne imponerede. Få mere inspiration til konfirmation.

Bestil her

Lav personlige bordkort med eget billede til festen

Personlig borddekoration

Unikke bordkort til årets store fester

Det samme gør sig gældende for bordkortene, hvor du også selv kan lave smukke bordkort til bryllupsfesten, konfirmationsfesten eller barnedåben. Til brylluppet kan du på menukortet indsætte et billede af det smukke brudepar, på bordkortet til konfirmationen kan du indsætte et billede af den flotte konfirmand, og et sødt billede af dåbsbarnet, når I skal lave bordkort til barnedåben.

Bruger man stadig bordkort?

Ja, det gør man faktisk til de fleste store fester. Der er dog en lille tendens til, at man til nogle lidt mere uhøjtidelige sammenkomster er gået væk fra bordkort og lader folk sætte sig, hvor de har lyst. Men til de store fester, som bryllupper, konfirmationer og barnedåb, er det stadig meget brugt at lave bordplan og sætte både bordkort og menukort på bordet.

For at skabe den perfekte ramme om jeres store fest kan I lave bordkort og menukort i samme design og dermed skabe en gennemgående stil i borddækningen.