CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG og vægbilleder!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Fotoklistermærker Fotoklistermærker Fotoklistermærker Fotoklistermærker

Fotoklistermærker

Design fire, otte eller 16 personlige klistermærker med dine egne billeder

Design dine fotoklistermærker med egne billeder, tekst og cliparts, og brug dem fx til skolebøger eller som dekoration på gaver.

  • Blankt fotopapir i høj kvalitet
  • Ark med fire, otte eller seksten fotos
  • Velegnet som navneskilt
39,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Materiale:

Fotopapir i høj kvalitet

Formater:

  • Klistermærkeark: ca. 13 x 18 cm
  • Fire store klistermærker (ca. 6 x 8 cm)
  • Otte mellemstore klistermærker (ca. 4 x 6 cm)
  • Seksten små klistermærker (ca. 3 x 4 cm)

Klistermærker med foto

Lav dine egne klistermærker med foto

Bestil flotte klistermærker med dine egne fotos hos Cewe.dk! Vores personlige stickers fås til en yderst fordelagtig pris og er af allerhøjeste kvalitet. Vælg mellem tre forskellige størrelser til dine fotoklistermærker. Klistermærkearket er 13x18 cm. – vælg, om du vil have 4, 8 eller 16 stickers på dit ark. Du vælger helt selv, hvilke billeder du vil have som klistermærker. Har du lyst, kan du også få en tekst på dine personlige stickers.

Det er meget nemt at bestille klistermærker med foto. Det eneste, du skal gøre, er at vælge de billeder og evt. de tekster, du vil have på dine stickers. Når du har valgt dette, er det bare at beslutte, hvor mange klistermærker du vil have på dit ark. Efter din bestilling går der 6-9 hverdage, før du modtager dine helt egne flotte fotoklistermærker.

Du kan bruge dine personlige klistermærker til flere ting. Du kan f.eks. bruge dine stickers som navneskilte. Få klistermærker med fotos af dig selv og dit navn og sæt et klistermærke på din madkasse, dine skolebøger, din taske m.m. Det ser smart ud og gør dine ting nemmere at finde! Du kan også bruge dine flotte stickers, som et personligt twist på invitationer, breve og kort og invitationer. Det ser personligt og professionelt ud på samme tid.

Du kan også bruge fotoklistermærker som en gave

Som forældre eller bedsteforældre kan du give dit barn/barnebarn klistermærker med fotos af f.eks. dem selv eller deres idol. De flotte stickers er et sikkert hit og noget, der stolt vil blive vist frem til kammeraterne. Hvis dit barn skal til fødselsdag, men mangler en gaveide, er de personlige klistermærker med foto den perfekte gave.

Hvis dit barn så samtidig har nogle af de flotte og seje stickers selv, kan børnene have klistermærkerne med i børnehave/skole og bytte med hinanden og få en sjov leg ud af det. Fotoklistermærker er en flot, personlig og ikke mindst meget brugbar gave. Bestil de personlige stickers i dag!

Er fotoklistermærker ikke lige det du søger? Så tag et kig på vores mange andre fotogaver. Du kan f.eks. lave en musemåtte med billede, designe et krus med dit eget billede eller lave et vendespil med egne billeder. Der er mange muligheder for at lave flotte og personlige fotogaver.