CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på din første ordre!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Fotoklistermærke
Fotoklistermærke
Fotoklistermærke
Fotoklistermærke
Fotoklistermærke
Fotoklistermærke
Fotoklistermærke
Fotoklistermærker

Fotoklistermærke

Fotoglæde til alle anledninger

Brug dine fotominder som dekoration til festen, på skolebøger og gaver.

 • Blankt eller mat fotopapir
 • Forskellige størrelser og formater
 • Sæt dit eget præg på klistermærkerne med dit foto, cliparts og tekst
49,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Materiale:

Mat eller blank fotopapir

 • Blankt fotopapir: klare farver med elegant glans, som du kender fra klassisk fotofremkaldelse.
 • Mat fotopapir: reflektionsfri overflade. Det fine papir gør det særlig velegnet til ujævne overflader.

Mål:

 • Rektangulær:
  • 4 klistermærker (ca. 6 x 8 cm)
  • 8 klistermærker (ca. 4 x 6 cm)
  • 16 klistermærker (ca. 3 x 4 cm)
 • Rund: 8 klistermærker (ca. 4 cm diameter)
 • Kvadratisk: 8 klistermærker (ca. 4 x 4 cm)
 • Arkets størrelse: ca. 13 x 18 cm

Designmuligheder:

Mange muligheder:
Cliparts, tekster, filtre, layouts

Klistermærker med foto

Lav dine egne klistermærker med foto

Bestil flotte klistermærker med dine egne fotos hos Cewe.dk! Vores personlige stickers fås til en yderst fordelagtig pris og er af allerhøjeste kvalitet. Vælg mellem tre forskellige størrelser til dine fotoklistermærker. Klistermærkearket er 13x18 cm. – vælg, om du vil have 4, 8 eller 16 stickers på dit ark. Du vælger helt selv, hvilke billeder du vil have som klistermærker. Har du lyst, kan du også få en tekst på dine personlige stickers.

Det er meget nemt at bestille klistermærker med foto. Det eneste, du skal gøre, er at vælge de billeder og evt. de tekster, du vil have på dine stickers. Når du har valgt dette, er det bare at beslutte, hvor mange klistermærker du vil have på dit ark. Efter din bestilling går der 6-9 hverdage, før du modtager dine helt egne flotte fotoklistermærker.

Du kan bruge dine personlige klistermærker til flere ting. Du kan f.eks. bruge dine stickers som navneskilte. Få klistermærker med fotos af dig selv og dit navn og sæt et klistermærke på din madkasse, dine skolebøger, din taske m.m. Det ser smart ud og gør dine ting nemmere at finde! Du kan også bruge dine flotte stickers, som et personligt twist på invitationer, breve og kort og invitationer. Det ser personligt og professionelt ud på samme tid.

Du kan også bruge fotoklistermærker som en gave

Som forældre eller bedsteforældre kan du give dit barn/barnebarn klistermærker med fotos af f.eks. dem selv eller deres idol. De flotte stickers er et sikkert hit og noget, der stolt vil blive vist frem til kammeraterne. Hvis dit barn skal til fødselsdag, men mangler en gaveide, er de personlige klistermærker med foto den perfekte gave.

Hvis dit barn så samtidig har nogle af de flotte og seje stickers selv, kan børnene have klistermærkerne med i børnehave/skole og bytte med hinanden og få en sjov leg ud af det. Fotoklistermærker er en flot, personlig og ikke mindst meget brugbar gave. Bestil de personlige stickers i dag!

Er fotoklistermærker ikke lige det du søger? Så tag et kig på vores mange andre fotogaver. Du kan f.eks. lave en musemåtte med billede, designe et krus med dit eget billede eller lave et vendespil med egne billeder. Der er mange muligheder for at lave flotte og personlige fotogaver.