Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Tekstiler

Design fine tekstiler med dine egne billeder. Sjovt, personligt og i høj kvalitet!

Til produktoversigt

Hvordan skal din fotogave bestilles?

Se hvad forskellen er mellem at bestille i appen, online eller i fotoprogrammet

CEWE-app

 • Let adgang til mobilbilleder
 • Vælg mellem vores mest populære fotogaver
 • Bestil nemt og hurtigt, når og hvor du vil
Vi anbefaler

Design fotogaver online

 • Find dine favoritter blandt alle fotogaver
 • Lav dit eget design, fx på puslespil
 • Arbejd på dine fotogaver fra forskellige enheder

CEWE Fotoprogram

 • Stort udvalg af fotogaver
 • Alle funktion og designmuligheder
 • Lav dit eget design, fx på puslespil

Dine billeder på tekstiler

Tryk på stof

Her hos CEWE.dk kan du lave flere forskellige slags tryk på stof. Du kan få trykt dit eget billede på t-shirts og forklæder eller lave indkøbsnet og puder med billeder for blot at nævne et par stykker. Det er en sjov og kreativ måde at bruge sine billeder på, og det er ideelle gaveidéer. I stedet for at fremkalde billeder eller at sætte dem ind i en fotobog, kan du lave søde og kreative stoftryk. Læs med her og se, om ikke det også er noget for dig.

Tryk på stof DIY style

Det stoftryk, du kan lave her hos os med dine egne billeder, er ikke som det, du selv lavede med børnehaven for nogle år siden… Det er stadig stoftryk DIY men på en helt anden måde.

Du kan lave forskellige typer tryk på stof. En fotogave, der altid falder i god jord, er en lækker pude med billede, som du kan lave her i forskellige størrelser og formater. Så kan du både lave en flot pude med dit eget billede til sofaen eller en lækker pude med et billede af hele familien til børneværelset. Det kan også være en god gave med en dejlig blød pude til det lille barn med et billede på af hans mor og far. Her kan du se 3 af vores meget populære stofprodukter:

 1. Hjertepude med fyld er oplagt at give i valentines gave eller kærestegave. Vis din kærlighed med en dejlig hjerteformet krammepude med et fint billede af jer to tryk på.
 2. T-shirt med tryk er en evig klassiker inden for stoftryk. Du kan få lavet T-shirts med billeder af hvad som helst, du selv har et billede af.
 3. Forklæde med billede. Forklæder behøver ikke at være så kedelige, og køkkentjansen kan sagtens blive festlig med et lækkert forklæde med et flot eller festligt billede og en sjov tekst trykt på.
 4. Tæppe med eget billede - Her kan du få dit billede trykt på vores dejlig bløde og varme plaid.

Du kan faktisk lave fotogaver til hele familien, hvis du er lidt kreativ og har nogle fede eller sjove billeder. Her kan du se en liste over gaveidéer til alle familiemedlemmer, som du kan lave som tryk på stof eller andre fotoprodukter, hvor du kan bruge dine egne billeder.

 • Gave til mor: Et fint indkøbsnet med et foto af hele familien
 • Gave til din bedre halvdel: Han skal da have det lækre kokkeforklæde, til når han laver mad til hele familien! Vores forklæder er lavet i tyk og lækker bomuld og trykket på stoffet er i en flot og holdbar kvalitet. Find et godt billede af dig selv eller af ham i en sjov situation og tilføj eventuelt et par sjove ord. Så er gaven til ham i hus!
 • Fødselsdagsgave til den store pige: Hun skal have et indkøbsnet luksus med et billede af veninden eller yndlingsponyen.
 • Dåbsgave: Den lille ny skal have en sød og blød bamse, som har en T-shirt på med tryk på stoffet. Det kan være et billede af den lille selv eller af mor og far. En rigtig sød gave, som vil blive værdsat både mens barnet er lille, men også når han bliver større.

Sådan får du dit billede trykt på stof og vores andre fotoprodukter

I stedte for at overføre printet til stof, som efterhånden er en lidt gammeldags måde at lave stoftryk på, laver du simpelthen bare det hele online.

 • Find det produkt du gerne vil lave
 • Upload det billede, du gerne vil have trykt på din T-shirt, pude eller hvad du ellers vil lave
 • Ret til og brug eventuelt de mange muligheder for at lege med farver, designs og clip arts

Så nemt er det!

Bestil tryk på stof her

Du kan bestille det hele online, så nemmere kan det faktisk ikke være. Du kan lave det hele hjemme fra sofaen, når det passer dig, og dit produkt kommer med posten. Der er hele 3 forskellige måder at bestille vores fotoprodukter på; her på vores hjemmeside, via vores foto-app eller i vores gratis software.

God fornøjelse!