Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Fotokonkurrencer

Er du en haj til at fotografere? Har du taget et flot billede? Eller kunne du godt tænke dig at udfordre dig selv og tage et billede inden for en forudbestemt kategori? Så deltag i en af vores fotokonkurrencer!

Aktuelle fotokonkurrencer i 2024

Fotokonkurrencer for amatørfotografer og professionelle

Vidste du, at vi jævnligt afholder fotokonkurrencer? Det gør vi og der har du mulighed for at vinde superlækre præmier.

Hvad kan du vinde i fotokonkurrencen?

Præmierne kan være store og små alt efter, hvilken type konkurrence vi afholder og dens omfang. Du kan vinde alt lige fra lækker chokolade, billetter til arrangementer og parker til vores lækre fotoprodukter, gavekort, fotoudstyr…

Vores konkurrencer har oftest et bestemt tema, og er som regel inddelt i kategorier og nogle gange også med underkategorier. Så har du et vinderfoto så send billedet ind, og du er med i konkurrencen.

Sådan deltager du i vores fotokonkurrence

Vores fotokonkurrencer henvender sig til alle, der kan lide at tage gode billeder. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hold øje med os på Facebook og Instagram og her på siden. Så misser du ikke muligheden for at være med. Du tilmelder dig ved at uploade dit billede på vores hjemmeside, nemmere bliver det ikke!

Vidste du, at det er CEWE, der står bag verdens største fotokonkurrence?

Det er det! I 2017 lancerede vi "Our World is Beautiful", en åben, international fotokonkurrence, hvor næsten 200.000 smukke, sjove og stemningsfulde billeder fra hele Europa var med i konkurrencen om flotte og værdifulde præmier.

Er du ked af, at du missede konkurrencen? Hold øje med os, for vi gør det igen! En ny omgang ’Our World is Beautiful’ er på vej. Det er verdens største fotokonkurrence, og den lanceres her. Skal du være med?

Fotokonkurrence 2024

Også i 2024 lanceres CEWE Photo Award 2024. Her er lidt om 2023: Fotokonkurrencen CEWE Photo Award 2023 fejrer skønheden i vores verden med sloganet "Our World is Beautiful". Helt gratis kan du deltage i verdens største fotokonkurrence og vinde fede præmier! Du kan indsende op til 100 billeder indenfor ti kategorier: Sport, Madlavning & Mad, Arkitektur & Teknologi, Hobby & Fritid, Natur, Landskaber, Mennesker, Dyr, Luftfoto og Rejse & Kultur. Du har derfor gode muligheder for at deltage med dine fotos indenfor en kategori, som interesserer dig. Og ikke nok med at du kan dyrke din lyst til at fotografere og vinde lækre præmier - for hvert billede, du sender ind til fotokonkurrencen, donerer CEWE 10 Cent (EUR) til SOS Børnebyerne.

Og hvad kan du vinde, hvis netop dit billede er et af de bedste eller måske endda det bedste foto? Fotokonkurrencens hovedpræmie er en rejse efter eget valg, fotoudstyr, som du kan bruge på rejsen, og CEWE fotoprodukter, som du kan bruge til at forevige de flotteste øjeblikke fra turen i billeder. De øvrige vindere modtager fotoudstyr og fotoprodukter af varierende værdi. Som noget nyt i denne konkurrence udpeger vi hver måned tre vindere, der hver får et gavekort til CEWE fotoprodukter. Læs mere om fotokonkurrencens præmier.

Så find dit kamera frem og deltag i fotokonkurrencen allerede i dag. Du har dog helt frem til maj 2023 til at bidrage med dine bedste billeder. Se alle de flotte billeder, der strømmer ind i konkurrencen, og læs mere om CEWE Photo Award.

Vil du være med i vores næste fotokonkurrence?

Hvad synes du, er det gode motiv? Deltag i vores konkurrencer og find ud af, om andre synes det samme. Og hvem ved, måske er det din tur til at vinde?

Så hold øje med vores nyhedsbreve. Her informerer vi om konkurrencerne, men også om nyheder, tips og fotoinspiration mv.

Det er nemt at deltage: Gå ind på den aktuelle fotokonkurrence og upload dit billede. Billedet skal godkendes, før det offentliggøres.

Fotokonkurrencer med forskellige temaer som Børn, Hverdagsøjeblikke og meget mere…

Vores fotokonkurrencer er alle med forskellige temaer. Det kan for eksempel være Bedste udsigt, Farver, eller Vejr. Vi har også haft en fotokonkurrence med temaet Ferie. Også her kan det være alt mellem himmel og jord, bare det holder sig inden for temaet. For eksempel en flot udsigt fra en teltåbning, et særligt smukt naturbillede eller en skøn stund på dækket af sejlskibet.

Så hold øje med vores hjemmeside for at se, hvornår næste konkurrence løber af staben. Find dine bedste pletskud frem eller gå på jagt efter de gode motiver. Upload dit billede og vær med i udvekslingen af sjove, smukke, skønne og skøre billeder og meninger derom.