Fri fragt over 399 kr.* - Brug koden: FRIFRAGT
Modtag nyhedsbrevet og få 75 kr. til en fotobog*
Hent bestillingssoftware - fås til: Windows, MAC og Linux
Fotokonkurrencer – Deltag og vind flotte præmier
Er du en haj til at fotografere? Har du taget et flot billede? Eller kunne du godt tænke dig at udfordre dig selv og tage et billede inden for en forudbestemt kategori? Så deltag i en af vores fotokonkurrencer!

Hos Cewe.dk kan du løbende deltage i forskellige fotokonkurrencer, hvor du kan vinde masser af lækre præmier. Vores konkurrencer er inddelt i kategorier med dertilhørende underkategorier. Tidligere har vi eksempelvis afholdt nordiske fotokonkurrencer under temaerne ”Efterår” og ”danske byer”.

Vinderen fra sidste år: Cecilia Johansen
Ree Park Fotosafari 2019
Deltag i Ree Park Fotosafari og vind vilde præmier. Besøg safariparken og gå på jagt med dit kamera og fang fantastiske øjeblikke. Del dine pletskud med os, så er du med i årets vildeste konkurrence.
Deltag her
Oversigt over afsluttede konkurrencer og vindere
CEWE Photo Award 2019
Vinderne i CEWE Photo Award 2019 er fundet
Med mere end 448.152 indsendte fotos var juryen på et stort arbejde, da de skulle udvælge de 1.000 vinderbilleder i verdens største fotokonkurrence. Gå på opdagelse i vores fotogalleri og oplev, hvordan hvert enkelt vinderfoto på fineste vis fortolker CEWE Photo Awards motto: ”Our world is beautiful”.

CEWE Photo Award starter igen i maj 2020.
Læs mere her
Pixizoo fotokonkurrence - De kære små
Pixizoo fotokonkurrence - De kære små
Pixizoos fotokonkurrence "De kære små" - vinderne er fundet.
Læs mere her
Fotokonkurrence - Dine bedste mobilbilleder
Fotokonkurrence - Dine bedste mobilbilleder
Smartphones gør det enkelt og nemt at forevige små og store hverdagsøjeblikke. Uanset om du er på kontoret, ude i naturen, på café eller hjemme i din egen stue, kan du let tage flotte fotos af dine oplevelser.
Læs mere her
Fotokonkurrencen: Mobile pletskud
Fotokonkurrencen: Mobile pletskud
Christian Larsen med "Stille udsigt"
Se vindere
Fotokonkurrencen: Morgen og aften
Fotokonkurrencen: Morgen og aften
Stian Nesoy med "Puffy"
Se vindere
Fotokonkurrencen: Our world is beautiful
Fotokonkurrencen: Our world is beautiful
Agnieszka Gulczyńska med "Just be with me..."
Se vindere
Fotokonkurrencen: Danske byer
Fotokonkurrencen: Danske byer
André N. Elnegaard Alminde med "Vrag ved Vejlefjordbroen!"
Se vindere
Fotokonkurrencen: Efterår
Fotokonkurrencen: Efterår
Per Allan Nielsen med "Solstrålerne viser vej"
Se vindere

Fotokonkurrencer for amatørfotografer og professionelle


Vidste du, at vi ofte afholder fotokonkurrencer? Det gør vi og der har du altid mulighed for at vinde superlækre præmier. Konkurrencerne er for både for amatørfotografer og professionelle, så alle kan deltage. Upload dit pletskud og vind flotte præmier!


Hvad kan man vinde?


Præmierne kan være store og små alt efter, hvilken type konkurrence vi afholder og dens omfang. Du kan vinde alt lige fra lækker chokolade, billetter til arrangementer og parker til vores lækre fotoprodukter, gavekort, fotoudstyr…

Vores konkurrencer har oftest et bestemt tema, og er som regel inddelt i kategorier og nogle gange også med underkategorier. Så har du et vinderfoto så send billedet ind, og du er med i konkurrencen.


Sådan deltager du i vores fotokonkurrence


Vores fotokonkurrencer henvender sig til alle, der kan lide at tage gode billeder. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hold øje med os på Facebook og Instagram og her på siden. Så misser du ikke muligheden for at være med. Du tilmelder dig ved at uploade dit billede på vores hjemmeside, nemmere bliver det ikke!


Vidste du, at det er CEWE, der står bag verdens største fotokonkurrence?


Det er det! I 2017 lancerede vi ’Our World is Beautiful’ , en åben, international fotokonkurrence, hvor næsten 200.000 smukke, sjove og stemningsfulde billeder fra hele Europa var med i konkurrencen om flotte og værdifulde præmier.

Er du ked af, at du missede konkurrencen? Hold øje med os, for vi gør det igen! En ny omgang ’Our World is Beautiful’ er på vej. Det er verdens største fotokonkurrence, og den lanceres her. Skal du være med?


Vil du være med i vores næste fotokonkurrence?


Hvad synes du, er det gode motiv? Deltag i vores konkurrencer og find ud af, om andre synes det samme. Og hvem ved, måske er det din tur til at vinde?

Så hold øje med vores nyhedsbreve. Her informerer vi om konkurrencerne, men også om nyheder, tips og fotoinspiration mv., og samtidig kan du være så heldig at modtage rabatkoder til vores lækre fotoprodukter.

Det er nemt at deltage: Gå ind på den aktuelle fotokonkurrence og upload dit billede. Billedet skal godkendes, før det offentliggøres.


Fotokonkurrencer med forskellige temaer som Børn, Kæledyr og meget mere…


Vores fotokonkurrencer er alle med forskellige temaer. Det kan for eksempel være Bedste udsigt, Farver, eller Vejr. Vi har også haft en fotokonkurrence med temaet Ferie. Også her kan det være alt mellem himmel og jord, bare det holder sig inden for temaet. For eksempel en flot udsigt fra en teltåbning, et særligt smukt naturbillede eller en skøn stund på dækket af sejlskibet.

Så hold øje med vores hjemmeside for at se, hvornår næste konkurrence løber af staben. Vi har flere på tegnebrættet, blandt andet med kategorierne Børn, Dyr og Hverdagsøjeblikke.

Find os også på Facebook, Instagram og tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så er du sikker på at få info om vores fotokonkurrencer. Find dine bedste pletskud frem eller gå på jagt efter de gode motiver. Upload dit billede og vær med i udvekslingen af sjove, smukke, skønne og skøre billeder og meninger derom.
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.