Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 80 kr. til din næste CEWE FOTOBOG!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Fremragende kvalitet

Billeder vi har taget til særlige begivenheder og af vores familie og venner, har ofte en ganske særlig plads i vores hjerter. Hos CEWE ved vi, vi laver fotobøger i allerbedste kvalitet.

CEWE FOTOBOG: Testvinder i Politiken!

Testvinder i Politiken 2020

Selvom vi aldrig selv har været i tvivl om, at CEWE FOTOBOG er den bedste af sin slags og at vores fotoprogram tilbyder en masse fine features, som gør det nemt at designe sin fotobog præcis, som man ønsker det, så er det altid dejligt at blive bekræftet i det! Og netop dét gjorde dagbladet Politiken i december 2020, hvor de kårede CEWE FOTOBOG som testvinder med 6 ud af 6 mulige.

Politikens to fagdommere - den ene med en baggrund som designchef og mangeårig erfaring med visuelle identiteter og den anden med en baggrund som pressefotograf og vinder af Årets Pressefoto – har testet seks forskellige fotobøger og layoutprogrammer på det danske marked og deres konklusion var, at CEWE FOTOBOG og vores fotoprogram var deres favorit.

Læs selv hele testen her

Fotobog test – Vi vinder gang på gang!

Vi er nr. 1 i Europa! Det er vi stolte af og meget glade for.

I 2021 har vi vundet priserne ”Best Photo Service Worldwide” for Vægkalender A2 med guldtryk og ”Best Retail Finishing System Worldwide” for vores CEWE Fotocenter.

CEWE-appen har vundet prisen ”EISA Photo Service 2021-2022”. EISA fremhæver den nemme proces, hvor appen hurtigt omdanner dine billeder til en CEWE FOTOBOG.

Også i 2020 sejrede CEWE i kategorien "Bedste fotoprintservice". CEWE PHOTOBOG med læder- og lærredindbinding.

"Med CEWE Verden-app'en får du adgang til det største sortiment i branchen.

30 forlag fra kendte fotomagasiner fra hele verden har valgt vinderen af ​​TIPA World Awards 2019. CEWE hexxas sejrede i kategorien “Bedste fotoservice i hele verden”

Denne app giver en brugervenlig fotoservice til folk, der ønsker at vise deres billeder. Vælg blot 22 billeder, og lad den designe en fotobog, der kan let tilpasses yderligere.

”Plakat og fotobog er i absolut topklasse.” Så kort opsummerer Digital Foto de fotoprodukter, de modtog fra CEWE i forbindelse med deres store undersøgelse af fotoproducenter i Danmark.

CEWE var igen bedst i en test i en test udført af Digital FOTO (14/2018). "Dine bedste billeder fortjener at blive vist på papir."

I kategorien "Bedste fotoservice i hele verden" kom CEWE på toppen med CEWE FOTOBOOK indbinding med effektlak.

CEWE FOTOBOG med layflat indbinding blev kåret til Årets billedprodukt 2017/2018 af Elektronikkbransjen i Norge.

Komputer for Alle testede i 2017 forskellige fotobøger. Deres holdning var klar: "Fotobogen gør det godt på alle parametre: Farverne er rene og klare, omslaget er pænt og programmet er nemt at bruge."

”Udvalget fra CEWE er overraskende bredt. Næsten alle ting, som man i teorien kan trykke sit eget motiv på, kan man designe og bestille hos CEWE.”

"Testvinder CEWE - bedste papirkvalitet og billedkvalitet"

Fotokalender på fotopapir blev kåret “Bedst i test” i fotokalendertesten udført af nettstedet tek.no i november 2014.

Mere end 80 uafhængige internationale tests

CEWE er Europas førende producent af fotobøger

Vi er en del af CEWE, der er Europas førende fotoproducent med base i Oldenburg i Nordtyskland. Vi har mere end 50 års erfaring med at fremkalde dine billeder, og årligt fremkalder vi over 3 milliarder fotos. Så man må sige, at vi ved, hvad vi taler om.

Vores ønske om at du må have glæde af din CEWE FOTOBOG resten af livet gør, at vi kun benytter det ypperligste, højteknologiske fotoudstyr til at lave fotoprodukter til dig og vi gennemtester og kvalitetskontrollerer også selv vores fotobøger for at kunne levere det bedste af det bedste.

Som en lille bonusinformation kan vi også fortælle dig, at alle CEWE fotobøger produceres klimaneutralt, og at vi har en certificeret bæredygtig produktion. Dermed lider klimaet ikke under vores produktion.

Vi tester fotobogens kvalitet, farver o.a

Vidste du, at din CEWE FOTOBOG bliver fremstillet på Europas førende fotolaboratorium? Vi har 11 højteknologiske produktionssites i Europa, og vi benytter kun det nyeste og bedste udstyr til fotofremkaldning.

Vi har løbende grundig kvalitetskontrol og test af fotobøgerne og vores andre fotoprodukter.

Prisvindende software gør din fotobog til en leg

For at lave din CEWE FOTOBOG bør du downloade vores software, som du installerer på din computer. Dermed er hele CEWE fotoverdenen med alle dens kreative designmuligheder åben for dig. Ud over at være testvinder i diverse fotobogs-tests, er også vores software blevet testet. Her har vi blandt andet vundet på følgende:

  • Vores bestillings-software er på dansk og er blandt andet med mange af de funktioner, du kender fra Word. Dermed er den nem at finde rundt i for mange
  • Softwaren indeholder hundredevis af flotte skabeloner, du frit kan bruge til at designe din fotobog
  • Desuden tilbyder den også mange forskellige, flotte omslag/ indbindinger, papirtyper og formater

Test din fotobog

Vidste du, at vi har en preview-funktion i vores software? Når du har designet din fotobog, kan du se den i preview for at tjekke, at alt er, som det skal være. Hvis der er noget, du ikke synes fungerer, eller er lavet forkert, går du bare tilbage og retter det.

Vi tilbyder dig 100 % tilfredshedsgaranti. Fordi CEWE vil være den bedste til at lave din fotobog!

Leonora Grigat, der er fotograf og content creator, er vild med CEWEs fotoprodukter. Produkterne er nemme at lave og har en høj kvalitet, synes Leonora. Læs mere om hvorfor Leonora elsker at lave fotobøger og give dem i gave.

Lav din egen testvindende fotobog

Har du fået mod på at lave din egen CEWE FOTOBOG? Der er med garanti også en, der passer til dig. Læs mere om formater og få ideer til din fotobog her.

CEWE har vundet en TIPA Award

Ud over diverse tests har vi også vundet den prestigefyldte, internationale TIPA Award for ét af vores flotte designprodukter, hvor man kan fremhæve elementer på sin fotobog på en ganske særlig måde.

TIPA står for Technical Image Press Association, som er en sammenslutning af chefredaktører fra internationale, førende fotomagasiner. Hvert år uddeles der priser i forskellige kategorier, og CEWE har vundet en inden for kategorien Best Photo Print Service.

Prisen er vundet for en af vores features i vores designprogram, hvor man kan dekorere udvalgte elementer på sin fotobog. Det kan for eksempel være titlen på fotobogen eller søde og sjove cliparts, som man kan fremhæve med guld eller sølvskrift samt en strukturlak, der ’løfter’ skriften lidt, så den er mærkbar fremhævet.

Det flotte design kan du bruge på CEWE FOTOBOG med hardcover omslag, og din fotobog får straks et eksklusivt og anderledes udseende. Dermed er der endnu et designelement, du kan bruge til at gøre din fotobog til et meget personligt og smukt fotoalbum.

Samarbejde med influencere

Ofte laver vi også samarbejde med influencere, som tester vores fotobøger eller andre fotoprodukter. Du kan se mange posts på vores Instagram-profil, samt se nogle eksempler herunder:

momstertest.dk

annemettevoss.dk

christinadueholm.dk

cathrineyoga.dk