Tilmeld nyhedsbrev og få en CEWE FOTOBOG - værdi: 80kr

Kundeservice
78 79 78 03

Fremragende kvalitet

Billeder vi har taget til særlige begivenheder og af vores familie og venner, har ofte en ganske særlig plads i vores hjerter. Hos CEWE ved vi, vi lave fotobøger i allerbedste kvalitet.

Fotobog test – Vi vinder gang på gang!

Vi er nr. 1 i Europa! Det er vi stolte af og meget glade for.

Også i 2020 sejrede CEWE i kategorien "Bedste fotoprintservice". CEWE PHOTOBOG med læder- og lærredindbinding.

"Med CEWE Verden-app'en får du adgang til det største sortiment i branchen.

30 forlag fra kendte fotomagasiner fra hele verden har valgt vinderen af ​​TIPA World Awards 2019. CEWE hexxas sejrede i kategorien “Bedste fotoservice i hele verden”

Denne app giver en brugervenlig fotoservice til folk, der ønsker at vise deres billeder. Vælg blot 22 billeder, og lad den designe en fotobog, der kan let tilpasses yderligere.

”Plakat og fotobog er i absolut topklasse.” Så kort opsummerer Digital Foto de fotoprodukter, de modtog fra CEWE i forbindelse med deres store undersøgelse af fotoproducenter i Danmark.

CEWE var igen bedst i en test i en test udført af Digital FOTO (14/2018). "Dine bedste billeder fortjener at blive vist på papir."

I kategorien "Bedste fotoservice i hele verden" kom CEWE på toppen med CEWE FOTOBOOK indbinding med effektlak.

CEWE FOTOBOG med layflat indbinding blev kåret til Årets billedprodukt 2017/2018 af Elektronikkbransjen i Norge.

Komputer for Alle testede i 2017 forskellige fotobøger. Deres holdning var klar: "Fotobogen gør det godt på alle parametre: Farverne er rene og klare, omslaget er pænt og programmet er nemt at bruge."

”Udvalget fra CEWE er overraskende bredt. Næsten alle ting, som man i teorien kan trykke sit eget motiv på, kan man designe og bestille hos CEWE.”

"Testvinder CEWE - bedste papirkvalitet og billedkvalitet"

Fotokalender på fotopapir blev kåret “Bedst i test” i fotokalendertesten udført af nettstedet tek.no i november 2014.

Test af fotobøger i 2017

Flere fotobøger fra store, anerkendte fotovirksomheder har i løbet af 2017 fået testet deres fotobøger, og vi har vundet stort i flere af kategorierne.

Vores fotobøger vandt testene blandt andet inden for følgende kategorier:

  • Billedkvalitet. Kvaliteten af billederne i en CEWE FOTOBOG er uovertruffen, og farvegengivelsen og skarpheden i farverne er noget nær perfekt.
  • Gode detaljer i billederne, såsom lysstyrke, hudtoner og farvegraderinger
  • Vi leverer altid fotobøger i superflot kvalitet
  • Vores software er meget brugervenligt, har et væld af designskabeloner og vi får stor ros for vores billedredigeringsprogram
  • Flotte og robuste indbindinger
  • Dygtig og kompetent kundeservice, der taler dansk

Mere end 80 uafhængige internationale tests

CEWE er Europas førende producent af fotobøger

Vi er en del af CEWE, der er Europas førende fotoproducent med base i Oldenburg i Nordtyskland. Vi har mere end 50 års erfaring med at fremkalde dine billeder, og årligt fremkalder vi over 3 milliarder fotos. Så man må sige, at vi ved, hvad vi taler om.

Vores ønske om at du må have glæde af din CEWE FOTOBOG resten af livet gør, at vi kun benytter det ypperligste, højteknologiske fotoudstyr til at lave fotoprodukter til dig og vi gennemtester og kvalitetskontrollerer også selv vores fotobøger for at kunne levere det bedste af det bedste.

Som en lille bonusinformation kan vi også fortælle dig, at alle CEWE fotobøger produceres klimaneutralt, og at vi har en certificeret bæredygtig produktion. Dermed lider klimaet ikke under vores produktion.

Vi tester fotobogens kvalitet, farver o.a Vidste du, at din CEWE FOTOBOG bliver fremstillet på Europas førende fotolaboratorium? Vi har 11 højteknologiske produktionssites i Europa, og vi benytter kun det nyeste og bedste udstyr til fotofremkaldning.

Vi har løbende grundig kvalitetskontrol og test af fotobøgerne og vores andre fotoprodukter.

Vi tester fotobogens kvalitet, farver o.a

Vidste du, at din CEWE FOTOBOG bliver fremstillet på Europas førende fotolaboratorium? Vi har 11 højteknologiske produktionssites i Europa, og vi benytter kun det nyeste og bedste udstyr til fotofremkaldning.

Vi har løbende grundig kvalitetskontrol og test af fotobøgerne og vores andre fotoprodukter.

Prisvindende software gør din fotobog til en leg

For at lave din CEWE FOTOBOG bør du downloade vores software, som du installerer på din computer. Dermed er hele CEWE fotoverdenen med alle dens kreative designmuligheder åben for dig. Ud over at være testvinder i diverse fotobogs-tests, er også vores software blevet testet. Her har vi blandt andet vundet på følgende:

  • Vores bestillings-software er på dansk og er blandt andet med mange af de funktioner, du kender fra Word. Dermed er den nem at finde rundt i for mange
  • Softwaren indeholder hundredevis af flotte skabeloner, du frit kan bruge til at designe din fotobog
  • Desuden tilbyder den også mange forskellige, flotte omslag/ indbindinger, papirtyper og formater

Test din fotobog

Vidste du, at vi har en preview-funktion i vores software? Når du har designet din fotobog, kan du se den i preview for at tjekke, at alt er, som det skal være. Hvis der er noget, du ikke synes fungerer, eller er lavet forkert, går du bare tilbage og retter det.

Vi tilbyder dig 100 % tilfredshedsgaranti. Fordi CEWE vil være den bedste til at lave din fotobog!

Lav din egen testvindende fotobog

Har du fået mod på at lave din egen CEWE FOTOBOG? Der er med garanti også en, der passer til dig. Læs mere om formater her og til hvilke anledninger, du kan lave en fotobog.

CEWE har vundet en TIPA Award

Ud over diverse tests har vi også vundet den prestigefyldte, internationale TIPA Award for ét af vores flotte designprodukter, hvor man kan fremhæve elementer på sin fotobog på en ganske særlig måde.

TIPA står for Technical Image Press Association, som er en sammenslutning af chefredaktører fra internationale, førende fotomagasiner. Hvert år uddeles der priser i forskellige kategorier, og CEWE har vundet en inden for kategorien Best Photo Print Service.

Prisen er vundet for en af vores features i vores designprogram, hvor man kan dekorere udvalgte elementer på sin fotobog. Det kan for eksempel være titlen på fotobogen eller søde og sjove cliparts, som man kan fremhæve med guld eller sølvskrift samt en strukturlak, der ’løfter’ skriften lidt, så den er mærkbar fremhævet.

Det flotte design kan du bruge på CEWE FOTOBOG med hardcover omslag, og din fotobog får straks et eksklusivt og anderledes udseende. Dermed er der endnu et designelement, du kan bruge til at gøre din fotobog til et meget personligt og smukt fotoalbum.

Du kan også læse mere om TIPA fotoprisen.