Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Fotobøger i den bedste kvalitet

Hos CEWE laver du en fotobog i den allerbedste kvalitet

Begynd på din fotobog

CEWE FOTOBOG er bedst i test

CEWE bliver jævnligt kåret som testvinder, når vores produkter og tjenester bliver testet af uafhængige institutioner og magasiner. Det betyder, at du får den bedste fotobog i fremragende billedkvalitet.

Testvinder i Politiken 2020

Selvom vi aldrig selv har været i tvivl om, at CEWE FOTOBOG er den bedste af sin slags, og at vores fotoprogram tilbyder en masse fine features, så er det altid dejligt at blive bekræftet i det! Og netop dét gjorde dagbladet Politiken i december 2020, hvor de kårede CEWE FOTOBOG som testvinder med 6 ud af 6 mulige.

Politikens to fagdommere testede seks forskellige fotobøger og layoutprogrammer på det danske marked. Konklusion var, at CEWE FOTOBOG og vores fotoprogram var deres favorit.

Læs selv hele testen her

CEWE er Europas førende producent af fotobøger

CEWE er Europas førende fotoproducent med base i Oldenburg i Nordtyskland. Vi har mere end 50 års erfaring med at fremkalde dine billeder, og årligt fremkalder vi over 3 milliarder fotos. Så man må sige, at vi ved, hvad vi taler om. Vi har 11 produktionssteder i Europa med topmoderne udstyr, som vi bruger til fotofremkaldelse.

Vores ønske om at du må have glæde af din CEWE FOTOBOG resten af livet gør, at vi kun benytter det ypperligste, højteknologiske fotoudstyr til at lave fotoprodukter til dig. Vi gennemtester og kvalitetskontrollerer også selv vores fotobøger for at kunne levere det bedste af det bedste.

Lav den bedste fotobog

Lav Europas mest populære fotobog

Her kan du starte på din fotobog

Fotobog test – Vi vinder gang på gang!

CEWE er nr. 1 i Europa! År efter år vinder vi tests for vores fotoservices og fotobøger. Det er vi meget glade for, for det gør, at vi kan tilbyde dig den bedste oplevelse med at lave fotobøger.

I 2023 vinder vi TIPA-prisen «Bedste Fotoservice» for 6. år i træk, og denne gang vandt vi for vores nye produkt CEWE FOTOBOG Digitaltryk standard på 100% genanvendt papir.

CEWE har igen vundet TIPA World Award-prisen! I 2022 vinder vi for det personlige etui til CEWE FOTOBOG i kategorien Best Photo Service.

I 2021 har vi vundet priserne ”Best Photo Service” for Vægkalender med effektlak i guld A2 og ”Best Retail Finishing System” for vores CEWE Fotocenter.

CEWE-appen har vundet prisen ”EISA Photo Service 2021-2022”. EISA fremhæver den nemme proces, hvor appen hurtigt omdanner dine billeder til en CEWE FOTOBOG.

Også i 2020 sejrede CEWE i kategorien "Bedste fotoprintservice". CEWE PHOTOBOG med skind- og lærredindbinding.

"Med CEWE Verden-app'en får du adgang til det største sortiment i branchen.

30 forlag fra kendte fotomagasiner fra hele verden har valgt vinderen af ​​TIPA World Awards 2019. CEWE hexxas sejrede i kategorien “Bedste fotoservice”

Denne app giver en brugervenlig fotoservice til folk, der ønsker at vise deres billeder. Vælg blot 22 billeder, og lad den designe en fotobog, der kan let tilpasses yderligere.

”Plakat og fotobog er i absolut topklasse.” Så kort opsummerer Digital Foto de fotoprodukter, de modtog fra CEWE i forbindelse med deres store undersøgelse af fotoproducenter i Danmark.

CEWE var igen bedst i en test i en test udført af Digital FOTO (14/2018). "Dine bedste billeder fortjener at blive vist på papir."

I kategorien "Bedste fotoservice i hele verden" kom CEWE på toppen med CEWE FOTOBOOK indbinding med effektlak.

CEWE FOTOBOG med layflat indbinding blev kåret til Årets billedprodukt 2017/2018 af Elektronikkbransjen i Norge.

Komputer for Alle testede i 2017 forskellige fotobøger. Deres holdning var klar: "Fotobogen gør det godt på alle parametre: Farverne er rene og klare, omslaget er pænt og programmet er nemt at bruge."

”Udvalget fra CEWE er overraskende bredt. Næsten alle ting, som man i teorien kan trykke sit eget motiv på, kan man designe og bestille hos CEWE.”

"Testvinder CEWE - bedste papirkvalitet og billedkvalitet"

CEWE vinder TIPA Awards

Ud over diverse tests har vi også vundet den prestigefyldte, internationale TIPA World Award hele syv gange:

Hvert år uddeler TIPA (Technical Image Press Association) priser i forskellige kategorier, og CEWE har vundet flere gange blandt andet indenfor kategorien Best Photo Service.

Prisvindende software gør din fotobog til en leg

For at lave din egen fotobog bør du downloade vores fotoprogram, som du installerer på din computer. Dermed er hele CEWEs fotoverden med alle dens mange kreative designmuligheder åben for dig. Ud over at være testvinder i diverse fotobog tests, er også vores software blevet testet. Her har vi blandt andet vundet på følgende:

 • Vores fotoprogram er på dansk og er blandt andet med mange af de funktioner, du kender fra Word. Dermed er den nem at finde rundt i for mange.
 • Softwaren indeholder hundredvis af flotte skabeloner, du frit kan bruge til at designe din fotobog.
 • Programmet tilbyder også mange forskellige, flotte indbindinger, papirtyper og formater.

Verdens bedste fotobog

Uafhængige internationale tests beviser igen og igen, at CEWEs fotoprodukter er i topklasse. Ved blandt andet at bruge vores gratis software kan du nemt lave den bedste fotobog lige efter dine ønsker.

Hvorfor er CEWE FOTOBOG verdens bedste fotobog?

Den bedste fotobog er et fotoalbum med minder fra gode stunder, som du nyder at kigge i. Billederne kan være uerstattelige minder fra nogle af de bedste begivenheder i dit liv. Derfor er kun den bedste fotobog god nok til at danne rammen om dem. Du skal vælge en CEWE FOTOBOG, fordi:

 • Du vælger design og udformning af din fotobog samt indbinding og papirkvalitet.
 • Vi leverer altid fotobøger i superflot kvalitet.
 • Hos os får du 100% tilfredshedsgaranti.
 • Vores gratis fotoprogram er noget af det bedste, der findes på markedet.
 • Sidst men ikke mindst er vi testvinder år efter år!

Vores gratis software hjælper dig med at lave den bedste fotobog

Med vores fotoprogram kan du lave den bedste fotobog ved at bruge forskellige grafiske virkemidler i din bog. Her er blot nogle af designmulighederne:

 • Smuk og udtryksfuld indbinding af din fotobog med skrift med effektlak i guld eller sølv
 • Sjove og dekorative illustrationer til enhver lejlighed
 • Hundredvis af stilarter, baggrunde, rammer, kanter og skygger
 • Mulighed for at skrive direkte i bogen, indsætte talebobler eller tekstfelter

Få flere designtips til din fotobog her. Se også hvilken stil fotograf og content creator, Leonora Grigat, foretrækker i sine fotobøger.