Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG og vægbilleder!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Fotobøger i den bedste kvalitet

Hos CEWE laver du en fotobog i den allerbedste kvalitet

CEWE FOTOBOG er bedst i test

CEWE bliver jævnligt kåret som testvinder, når vores produkter og tjenester bliver testet af uafhængige institutioner og magasiner. Det betyder, at du får den bedste fotobog i fremragende billedkvalitet.

Testvinder i Politiken 2020

Selvom vi aldrig selv har været i tvivl om, at CEWE FOTOBOG er den bedste af sin slags, og at vores fotoprogram tilbyder en masse fine features, så er det altid dejligt at blive bekræftet i det! Og netop dét gjorde dagbladet Politiken i december 2020, hvor de kårede CEWE FOTOBOG som testvinder med 6 ud af 6 mulige.

Politikens to fagdommere testede seks forskellige fotobøger og layoutprogrammer på det danske marked. Konklusion var, at CEWE FOTOBOG og vores fotoprogram var deres favorit.

Læs selv hele testen her

CEWE er Europas førende producent af fotobøger

CEWE er Europas førende fotoproducent med base i Oldenburg i Nordtyskland. Vi har mere end 50 års erfaring med at fremkalde dine billeder, og årligt fremkalder vi over 3 milliarder fotos. Så man må sige, at vi ved, hvad vi taler om. Vi har 11 produktionssteder i Europa med topmoderne udstyr, som vi bruger til fotofremkaldelse.

Vores ønske om at du må have glæde af din CEWE FOTOBOG resten af livet gør, at vi kun benytter det ypperligste, højteknologiske fotoudstyr til at lave fotoprodukter til dig. Vi gennemtester og kvalitetskontrollerer også selv vores fotobøger for at kunne levere det bedste af det bedste.

Lav den bedste fotobog

Lav Europas mest populære fotobog

Her kan du starte på din fotobog

Fotobog test – Vi vinder gang på gang!

CEWE er nr. 1 i Europa! År efter år vinder vi tests for vores fotoservices og fotobøger. Det er vi meget glade for, for det gør, at vi kan tilbyde dig den bedste oplevelse med at lave fotobøger.

CEWE har igen vundet TIPA-prisen! I 2022 vinder vi for det personlige etui til CEWE FOTOBOG i kategorien Best Photo Service Worldwide.

I 2021 har vi vundet priserne ”Best Photo Service Worldwide” for Vægkalender A2 med guldtryk og ”Best Retail Finishing System Worldwide” for vores CEWE Fotocenter.

CEWE-appen har vundet prisen ”EISA Photo Service 2021-2022”. EISA fremhæver den nemme proces, hvor appen hurtigt omdanner dine billeder til en CEWE FOTOBOG.

Også i 2020 sejrede CEWE i kategorien "Bedste fotoprintservice". CEWE PHOTOBOG med læder- og lærredindbinding.

"Med CEWE Verden-app'en får du adgang til det største sortiment i branchen.

30 forlag fra kendte fotomagasiner fra hele verden har valgt vinderen af ​​TIPA World Awards 2019. CEWE hexxas sejrede i kategorien “Bedste fotoservice i hele verden”

Denne app giver en brugervenlig fotoservice til folk, der ønsker at vise deres billeder. Vælg blot 22 billeder, og lad den designe en fotobog, der kan let tilpasses yderligere.

”Plakat og fotobog er i absolut topklasse.” Så kort opsummerer Digital Foto de fotoprodukter, de modtog fra CEWE i forbindelse med deres store undersøgelse af fotoproducenter i Danmark.

CEWE var igen bedst i en test i en test udført af Digital FOTO (14/2018). "Dine bedste billeder fortjener at blive vist på papir."

I kategorien "Bedste fotoservice i hele verden" kom CEWE på toppen med CEWE FOTOBOOK indbinding med effektlak.

CEWE FOTOBOG med layflat indbinding blev kåret til Årets billedprodukt 2017/2018 af Elektronikkbransjen i Norge.

Komputer for Alle testede i 2017 forskellige fotobøger. Deres holdning var klar: "Fotobogen gør det godt på alle parametre: Farverne er rene og klare, omslaget er pænt og programmet er nemt at bruge."

”Udvalget fra CEWE er overraskende bredt. Næsten alle ting, som man i teorien kan trykke sit eget motiv på, kan man designe og bestille hos CEWE.”

"Testvinder CEWE - bedste papirkvalitet og billedkvalitet"

CEWE vinder TIPA Awards

Ud over diverse tests har vi også vundet den prestigefyldte, internationale TIPA World Award hele fire gange:

Hvert år uddeler TIPA (Technical Image Press Association) priser i forskellige kategorier, og CEWE har vundet flere gange blandt andet indenfor kategorien Best Photo Service Worldwide.

Prisvindende software gør din fotobog til en leg

For at lave din egen fotobog bør du downloade vores fotoprogram, som du installerer på din computer. Dermed er hele CEWEs fotoverden med alle dens mange kreative designmuligheder åben for dig. Ud over at være testvinder i diverse fotobog tests, er også vores software blevet testet. Her har vi blandt andet vundet på følgende:

 • Vores fotoprogram er på dansk og er blandt andet med mange af de funktioner, du kender fra Word. Dermed er den nem at finde rundt i for mange.
 • Softwaren indeholder hundredvis af flotte skabeloner, du frit kan bruge til at designe din fotobog.
 • Programmet tilbyder også mange forskellige, flotte indbindinger, papirtyper og formater.

Verdens bedste fotobog

Uafhængige internationale tests beviser igen og igen, at CEWEs fotoprodukter er i topklasse. Ved blandt andet at bruge vores gratis software kan du nemt lave den bedste fotobog lige efter dine ønsker.

Hvorfor er CEWE FOTOBOG verdens bedste fotobog?

Den bedste fotobog er et fotoalbum med minder fra gode stunder, som du nyder at kigge i. Billederne kan være uerstattelige minder fra nogle af de bedste begivenheder i dit liv. Derfor er kun den bedste fotobog god nok til at danne rammen om dem. Du skal vælge en CEWE FOTOBOG, fordi:

 • Du vælger design og udformning af din fotobog samt indbinding og papirkvalitet.
 • Vi leverer altid fotobøger i superflot kvalitet.
 • Hos os får du 100% tilfredshedsgaranti.
 • Vores gratis fotoprogram er noget af det bedste, der findes på markedet.
 • Sidst men ikke mindst er vi testvinder år efter år!

Vores gratis software hjælper dig med at lave den bedste fotobog

Med vores fotoprogram kan du lave den bedste fotobog ved at bruge forskellige grafiske virkemidler i din bog. Her er blot nogle af designmulighederne:

 • Smuk og udtryksfuld indbinding af din fotobog med skrift i guld eller sølvtryk
 • Sjove og dekorative illustrationer til enhver lejlighed
 • Hundredvis af stilarter, baggrunde, rammer, kanter og skygger
 • Mulighed for at skrive direkte i bogen, indsætte talebobler eller tekstfelter

Få flere designtips til din fotobog her. Se også hvilken stil fotograf og content creator, Leonora Grigat, foretrækker i sine fotobøger.

Lav din egen testvindende fotobog

Har du fået mod på at lave din egen fotobog? Der er med garanti også en, der passer til dig! Du laver den bedste fotobog enten online på vores hjemmeside, via vores fotoprogram eller i vores foto app. Så trykker og leverer vi den. Læs mere om formater  og få ideer til din fotobog her.

Vores app, CEWE-appen, har vundet prisen EISA Photo Service 2021-2022. Hvert år tildeler The Expert Imaging and Sound Association (EISA) den eftertragtede EISA Award til de bedste produkter indenfor forskellige kategorier. Vores app vandt en pris i kategorien Fotografi, blandt andet fordi appen hurtigt omdanner billeder til en CEWE FOTOBOG i en nem proces. Læs mere om de tre bestillingsmuligheder og se hvilken bestillingsmetode, vi anbefaler.

Den bedste fotobog er den, der passer til dig

Har du en rigtig god fotobog, der samler de gode billeder fra de allerbedste stunder, du har nydt med venner og bekendte? Hvis ikke du allerede har en bog eller et par fotobøger, så skal du da i hvert fald have det! CEWE hjælper dig med at lave lige netop den bedste fotobog for dig.

Mange af vores kunder sværger til vores populære fotobog i formatet Stor. Den digitale fotobog har et klassisk A4-format, der gør, at den kan bruges til rigtig mange lejligheder. Andre kunder er vilde med vores store og flotte fotobøger i XXL-format, som også fås i panoramaudgaven XXL Panorama. Dette store format er helt perfekt til et bryllupsalbum. Andre igen er mere til at lave flere, små fotobøger i formaterne Kvadratisk eller Mini og Lille eksempelvis.

Tip: Fotobøger er rigtig gode gaveidéer!

Samarbejde med influencere

Ofte laver vi også samarbejde med influencere, som tester vores fotobøger eller andre fotoprodukter. Du kan se mange posts på vores Instagram-profil, samt se nogle eksempler herunder:

Måske er du også interesseret i dette?

Her er lidt mere inspiration og god viden for dig, der skal i gang med at lave din bedste fotobog.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få 20% på CEWE FOTOBOG og vægbilleder*
 • Unik velkomstfordel
 • Kreative tips og idéer
 • Få endnu mere inspiration
 • Benyt muligheden til at lave flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og fotokalender. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.
Din tilmelding…
mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager
Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.