Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Vil du samarbejde med CEWE.dk?

Hos CEWE tilbyder vi flere forskellige former for samarbejde.

Overblik over samarbejdsmuligheder

Influencer-samarbejde, b2b-samarbejde, forskellige typer af partnerskaber, fotokonkurrencer, fotofestivaller, fotodage, fotoklubber, sponsorater, velgørende formål

Influencer-samarbejde med CEWE på Instagram

  • Mindst 500-1000 følgere på IG
  • Høj interaktion på dine posts
  • I vores målgruppe
  • Følger @cewe.dk

Kan du sige ja til disse punkter? Hvis du har en Instagramprofil med minimum 500 engagerede følgere, og er dine følgere inden for vores målgruppe – typisk mødre med små eller større børn? Så har du det rette udgangspunkt for, at vi eventuelt kan aftale et samarbejde.

Hvad kan vi tilbyde dig som influencer?

Aftalen kan variere afhængig af forudsætningerne, men det kunne fx være, at du tester et af vores populære fotoprodukter såsom vores CEWE FOTOBOG, fotokalender eller vores vægbilleder med dine personlige fotos på. Samarbejdet kan gå på tværs af flere SoMe-kanaler, så du også poster på Facebook.

Vi elsker at se alle de unikke produkter, som influencere kan lave hos CEWE. Aldrig to fotoprodukter er ens!

Husk!

Du skal naturligvis altid huske at angive i dine posts, at samarbejdet er sponsoreret. Det skal du gøre ved at markere det i starten af din post med ordet ”reklame”.

Er du influencer og vil du kontakte os?

Er du vores næste influencer? Send os en personlig besked på instagram via vores konto @Cewe.dk og vi vil vurdere om din profil egner sig som brandambassadør for os.

Influencer-samarbejde med bloggere

Samme type influencer-samarbejde kan vi også aftale, hvis du har en blog. Her kan du skrive en artikel om din oplevelse med at lave et af vores fotoprodukter. Dette kan kombineres med posts på Instagram og Facebook.

Vi finder en aftale, som passer til antallet af besøgende på din side, autoritet, kvalitet og stabilitet på bloggen såvel som interaktion fra dine læsere og følgere.

Samarbejde med fotografer, fotoklubber og lign.

Kunne du være en relevant samarbejdspartner for CEWE.dk?

Send en mail til os via kundeservice, så kommer din henvendelse videre til de rette medarbejdere.

Mange typer af partnerskaber

Vi samarbejder med forskellige virksomheder og relevante fagpersoner, såsom fotografer, fotohandlere og kunstnere. Her definerer vi i samarbejde en aftale baseret på ønsker og behov.

Desuden samarbejder vi fx med forskellige fordelsprogrammer.

Har du en virksomhed, som kunne være et godt match for os i forhold til rabataftaler eller lignende, hører vi gerne fra dig.

Relevante brancher

Vi har tidligere haft samarbejde med rejsebranchen, foreninger, kundeklubber, medlemsfordele samt forretninger, som henvender sig til børnefamilier. Alle har det været partnerskaber, som har skabt en positiv effekt for begge parter.

Fotokonkurrencer – både internt og som samarbejde

Hos CEWE har vi en stor tradition for at afholde fotokonkurrencer. Både internationale konkurrencer i CEWE-organisationen på tværs af Europa og udelukkende i Danmark, samt fotokonkurrencer i fællesskab med samarbejdspartnere.

Blandt konkurrencer er det værd at fremhæve:

  • Den store internationale CEWE Photo Award
  • Den store lokale i Ree Park, som løber over hver sæson i parken med kåringer ved årets udgang

Sponsorater til sportsklubber

I Danmark står CEWE også bag sponsorater af lokale fodboldklubber og foreningsjubilæum.

Velgørende formål

CEWE har både i Danmark og i de øvrige lande en lang tradition for at støtte velgørende formål. Her i Danmark har vi bl.a. støttet Børns Vilkår, Kræftens Bekæmpelse, Team Rynkeby., Skleroseforeningen, Danske Hospitals Klovne, Dansk Flygtningehjælp og Dyrenes Beskyttelse.

Kontakt os

Send en mail via kundeservice, så sender de din forespørgsel videre til de rette personer.

Andre samarbejdsmuligheder