Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Persondatapolitik for CEWE


Version 16. april 2024

1. Hvem er dataansvarlig
CEWE Danmark ApS, CVR.nr. 33808518 ("CEWE" eller "vi"/"os") er Europas førende producent af personlige fotoprodukter. CEWE er ansvarlig for hjemmesiden cewe.dk. Vi har fokus på høj kvalitet og kundetilfredshed, og arbejder aktivt på at tilpasse os en verden i konstant forandring. Det er vigtigt for os, at dine billeder altid er trykt på kvalitetsprodukter, uanset om du bruger billederne i en CEWE FOTOBOG, eller om de bliver til et CEWE Vægbillede.

CEWE tager dit privatliv alvorligt og er optaget af, at du ved, hvilke oplysninger vi behandler, uanset om du køber produkter eller tjenester hos os, er ansat eller tilknyttet hos os eller er en af vores kontaktpersoner i øvrigt. Denne privatlivspolitik giver dig information om, hvordan vi som dataansvarlig behandler dine personoplysninger, og hvilke rettigheder du har. CEWE er dataansvarlig for behandling af dine personoplysninger som beskrevet i denne privatlivspolitik.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores behandling eller ønsker at udøve andre rettigheder som registreret i henhold til den databeskyttelsesforordningen ("GDPR"), kan du kontakte os via telefonnummer +45 78797803, e-mail databeskyttelse@cewe.dk, eller post til CEWE Danmark Aps, Søren Frichs Vej 38K, 2., 8230 Åbyhøj. Du kan også kontakte os i kundeservice i chatten på hjemmesiden.

CEWE tager dit privatliv alvorligt og er optaget af, at du ved, hvilke oplysninger vi behandler, uanset om du køber produkter eller tjenester hos os, er ansat eller tilknyttet hos os eller er en af vores kontaktpersoner i øvrigt. Denne privatlivspolitik giver dig information om, hvordan vi som dataansvarlig behandler dine personoplysninger, og hvilke rettigheder du har. CEWE er dataansvarlig for behandling af dine personoplysninger som beskrevet i denne privatlivspolitik.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores behandling eller ønsker at udøve andre rettigheder som registreret i henhold til den databeskyttelsesforordningen ("GDPR"), kan du kontakte os via telefonnummer +45 78797803, e-mail databeskyttelse@cewe.dk, eller post til CEWE Danmark Aps, Søren Frichs Vej 38K, 2., 8230 Åbyhøj. Du kan også kontakte os i kundeservice i chatten på hjemmesiden.

2. Hvorfor behandler vi dine personoplysninger - behandlingsgrundlag

2.1 Generelle oplysninger om behandlingsgrundlag
CEWE behandler personoplysninger om dig, for at du kan bruge vores tjenester på cewe.dk. Vi behandler dine personoplysninger for at vi kan sælge fotoprodukter, hvilket omfatter at tilbyde tjenester såsom verificering og behandling af køb og ordrer, forsendelse af varer, returnering, kundeservice, markedsføring efter samtykke, registrering af brugerkonto og konkurrencer, og er aftalen med dig, der udgør behandlingsgrundlaget, og som giver os tilladelse til at behandle dine personoplysninger.

• Alle der bruger tjenester fra CEWE via cewe.dk har accepteret aftalen kaldet "Brugeraftalen" med CEWE. Ved at bruge CEWE’s billedfremkaldelsestjenester accepterer du som kunde den gældende Brugeraftale med de yderligere betingelser, der fremgår af vores Købsvilkår. Det samme gælder, hvis du opretter en brugerkonto eller køber andre tjenester eller produkter på cewe.dk. Gennemført betaling betragtes som en bekræftelse på, at brugerkontoen og vores Købsbetingelser gælder for købet. Fælles for disse sager er, at du som kunde ved at bruge CEWE’s tjenester på CEWE’s hjemmesider bekræfter, at du har læst og accepteret Brugeraftalen og evt. yderligere vilkår, som vi har gjort dig opmærksom på, er relevante dele af aftalen mellem dig som kunde og os.

• Hvis vi skal behandle dine personoplysninger for at kunne tilbyde dig det, du ønsker at købe, vores fotoprodukter, håndtere returnering, garanti, kundeservice eller administrere din brugerkonto eller kundeforhold hos os, behandler vi personoplysninger om dig på baggrund af aftalen mellem dig og os. CEWE er også underlagt en række juridiske forpligtelser og rettigheder. I et vist omfang skal vi behandle dine personoplysninger på grundlag af lovgivningen. Det kan være regnskabslovgivningen, arbejdsmiljøloven, databeskyttelsesloven, immaterialretten, skattelovgivningen, bogføringsloven eller andre relevante love, regler, myndighedsafgørelser eller juridisk bindende afgørelser. Det tredje grundlag for vores behandling af dine personoplysninger er samtykke. Hvis vi ønsker at behandle personoplysninger om dig ud over aftalen eller loven, kan vi behandle personoplysninger om dig, hvis du giver samtykke hertil. Det kan for eksempel være, at du har samtykket til at modtage vores nyhedsbreve på e-mail. Et andet eksempel kan være, at du har givet samtykke til, at vi sender dig tilpasset markedsføring. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

2.2 Legitime interesser
CEWE behandler også visse personoplysninger på baggrund af legitime interesser som retsgrundlag for behandlingen, jf. Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f.

• CEWE har vurderet, at vi har en legitim interesse i at behandle personoplysninger af sikkerhedsmæssige årsager. Dette er nødvendig behandling for at sikre, at identitetstyveri ikke finder sted ved brug af tjenester, der tilbydes via vores hjemmesider, samt for at kvalitetssikre, at fakturaer og ordrer stemmer overens med det foretagne køb.

• Når vi modtager din adresse i forbindelse med salg af varer eller tjenesteydelser, har CEWE en legitim interesse i at behandle personoplysninger for at sende dig tilbud med adresseret post. Det gør vi, fordi vi som en del af kundeforholdet ønsker at sende dig tilbud og eksklusive tjenester til din postkasse. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod adresseret reklame i Robinsonlisten.

• CEWE har en legitim interesse i at behandle personoplysninger til afsendelse e-mails til kunder, der har købt produkter hos os. Vi sender dig en e-mail, hvor du bliver bedt om at udfylde en produktanmeldelse på Trustpilot, om du vil udfylde en intern brugerundersøgelse kaldet Net Promoter Score og en påmindelse om at genkøbe bestemte produkter. Hvis du har indvendinger mod vores brug af personoplysninger til afsendelse af sådanne e-mails, kan du til enhver tid afmelde dig ved at klikke på afmeldingslinket i disse e-mailen fra Trustpilot.

• CEWE har en legitim interesse i at behandle personoplysninger til segmentering af nyhedsbreve. Vi segmenterer vores nyhedsbreve, så de, der takker ja til at modtage nyhedsbreve, modtager et nyhedsbrev, der er tilpasset til de typer produkter, de er interesserede i. Vi bruger også segmentering til at tilpasse nyhedsbrevet til den del af landet, du bor i. Vi segmenterer også nyhedsbrevet baseret på om du har åbnet nyhedsbrevet for nylig. Hvis du ikke ønsker, at vi skal behandle personoplysninger om dig til segmentering, kan du til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på afmeldingslinket, som du kan finde i hvert nyhedsbrev.

Hvis du har indvendinger mod vores brug af personoplysninger af hensyn til sikkerhedsformål, bedes du sende en e-mail til databeskyttelse@cewe.dk. For at afmelde e-mails om genkøb af produkter og brugerundersøgelser NPS, kan du klikke på afmeldingslinket i e-mailen eller modsætte dig dette ved at ændre dine indstillinger på ”Min side”, eller sende os en e-mail til databeskyttelse@cewe.dk. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet og brugeranmeldelser på Trustpilot ved at klikke på afmeldingslinket i nyhedsbrevet og e-mails fra Trustpilot.

3. Personoplysninger, vi behandler om dig

3.1 Generel information om, hvilke personoplysninger vi behandler
CEWE indsamler og behandler kun personoplysninger om dig, der er nødvendige for at kunne tilbyde dig vores tjenester. Det vil sige for at varetage salg af fotoprodukter og administration af brugerkonti og kundeforhold. Når du opretter en brugerkonto på vores hjemmeside, behandler vi oplysninger om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. I forbindelse med en ordre behandler vi oplysninger, der er nødvendige for at opfylde din købsaftale, typisk dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og billeddata. Når du besøger vores hjemmesider, indsamler vi anonymiseret information om din brug af vores hjemmesider. Når du besøger vores hjemmesider, gemmer webserveren midlertidige data, det vil sige din IP-adresse, information om hvilke af vores hjemmesider du har besøgt, samt dato og tidspunkt for dit besøg. Disse data slettes normalt kort efter, at du forlader hjemmesiden, hvis de udgør personoplysninger. Vi bruger anonymiseret information til at indsamle statistik, der kan give information om, hvordan vi kan tilrettelægge og forbedre hjemmesiden.

3.2 Brugerkonto
Hvis du opretter en brugerkonto hos CEWE, indgår du en brugerkontoaftale med CEWE. For at kunne oprette en brugerkonto hos CEWE, skal vi behandle følgende personoplysninger om dig: Dit navn, adresse og e-mailadresse, og din egen adgangskode, som du holder fortrolig. For at bestille billedprodukter hos os skal du have en brugerkonto hos os. Du kan til enhver tid slette din brugerkonto ved at gå til "Min konto" på cewe.dk. Vi sletter derefter din brugerkonto og tilhørende personoplysninger, medmindre vi har en anden grund til at behandle dine personoplysninger yderligere. Serveren til brugerkontoen er placeret i Tyskland og drives af CEWE Stiftung & Co. KGaA (den tyske del af CEWE-koncernen).

3.3 Billedordre
Når du bestiller billedprodukter hos os, behandler vi dine uploadede billeder og dine personoplysninger, som er nødvendige for at administrere din billedordre. Ved bestilling af fotoprodukter opbevarer og behandler vi dine uploadede billeder og fotografier. Billeddata overføres til det relevante produktionsselskab i CEWE-koncernen, som så står for produktionen af din ordre. Vi bruger adressen til at sende dig det produkt, du har bestilt til den aftalte leveringsadresse, og vi eller vores underleverandør kan bruge e-mail og/eller telefonnummer (SMS) til at informere dig om, at en ordre er på vej, eller om den er klar i butikken til afhentning. Uploadede billeddata opbevares elektronisk i et online galleri til bestilling af fotoprodukter i 30 dage, eller indtil du selv sletter dataene. Efter at en ordre er gennemført og leveret til den aftalte leveringsadresse, opbevares billeddataene i produktion i op til 6 uger. Dette gør vi for at behandle eventuelle klager eller reklamationer fra kunden. Fysiske fotoordrer i butikken opbevares i 3 måneder, før de makuleres. Vores billedprodukter er produceret af CEWE-koncernens produktionsselskaber, som behandler personoplysninger om dig for at sikre, at din ordre bliver produceret.

3.4 Nyhedsbrev
Hvis du ønsker at tilmelde dig vores nyhedsbrev, kan du give samtykke til, at vi behandler oplysninger om din e-mailadresse, så vi kan sende dig aktuelle nyheder på e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig direkte i nyhedsbrevet eller på ”Min konto” på cewe.dk, og vi sender dig så ikke sådanne nyhedsbreve. Vi segmenterer vores nyhedsbreve, så de, der takker ja til at modtage nyhedsbreve, modtager et nyhedsbrev, der er tilpasset til de typer produkter, de er interesserede i. Vi bruger også segmentering til at tilpasse nyhedsbrevet til den del af landet, du bor i. Vi segmenterer også nyhedsbrevet baseret på, om du har åbnet nyhedsbrevet for nylig. Til dette formål bruger vi produkter fra Salesforce.com Germany GmbH og overfører data til dem. Hvis du ikke ønsker, at vi skal behandle personoplysninger om dig til segmentering, kan du til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på afmeldingslinket, som kan findes i hvert nyhedsbrev.

3.5 Påmindelse om genbestilling
Vi behandler dine personoplysninger til at sende dig e-mails med information og påmindelser om genbestilling af CEWE billedprodukter baseret på dine tidligere køb. Du kan til enhver tid framelde dig at modtage sådanne genbestillings-e-mails ved at afvise dette via afmeldingslinket i en e-mail, du har modtaget herom, eller du kan trække dit samtykke tilbage i ”Min konto” på cewe.dk. Vi behandler din købshistorik for at kunne minde dig om, hvornår det kan være tid til at genkøbe.

3.6 Reklamation
Hvis du reklamere over et produkt, du har købt hos os, behandler vi de samme personoplysninger om dig, som da du bestilte produktet, det vil sige: navn, e-mail, telefonnummer og købsoplysninger. Derudover behandler vi dine øvrige personoplysninger, som er nødvendige for at håndtere din reklamation.

3.7 Betaling

3.7.1 Visa/mastercard
Hvis du ønsker at betale med kort , vil du blive videresendt til betalingsportalen, Computop. Betalingsoplysninger og kortoplysninger, som du oplyser, behandles af kortindløseren Computop. Oplysningerne bruges kun til betaling. Såfremt du vælger at betale ved øvrige betalingsløsninger som MobilePay eller Apple Pay, vil du ligeledes blive videresendt de respektive betalingsløsninger. Dine betalingsoplysninger og kortoplysninger, behandles af disse betalingsløsninger, hvis du vælger en af dem.

3.8 Forsendelse
Vi bruger fragtførere til fragt af varer mellem os og dig. Hvis du bestiller varer hos os, forpligter du dig til en sådan fragtførers leveringsbetingelser og CEWEs købsvilkår. CEWE’s vilkår vil blive præsenteret for dig, før du bekræfter dit køb. Vi deler personligoplysninger med vores fragtførere, så de kan transportere din ordre til dig.

3.9 Erhvervskunder
For erhvervskunder behandler vi følgende personoplysninger med kontaktpersoner for den relevante erhvervskunde: Navn, leveringsadresse/fakturaadresse, telefonnummer, e-mail og arbejdsgiver (virksomhedsnavn og CVR-nr.).

3.10 Webinar
Vi tilbyder webinarløsninger, hvor kunder kan registrere sig og lære at bruge CEWE’s tjenester og CEWE-produkter. Til webinarerne bruger vi leverandørerne LogMeIn og GoToWebinar. I forbindelse med webinaret behandler vi og vores leverandører følgende personoplysninger om dig: navn og e-mailadresse.

3.11 Kundetilfredshed
Vi udsender e-mails med spørgsmål om kundetilfredshed til kunder, der har købt produkter hos os. Vi bruger Trustpilot og QuestionPro til dette. Trustpilot er vores databehandler og modtager navn, e-mail og ordreoplysninger. Trustpilot kan overføre oplysninger uden for EU/EØS, hvor de bruger det godkendte overførselsgrundlag Standard Contractual Clauses.

QuestionPro er vores databehandler og modtager personoplysninger, hvis du samtykker til, at kundeservice kan kontakte dig. I denne sammenhæng vil QuestionPro modtage navn, ordrenummer, telefonnummer, e-mailadresse, unikt ID-nummer, IP-adresse, landekode, regionskode og tidsstempel. Du kan også give samtykke til, at dine svar offentliggøres på CEWE’s hjemmeside. I den sammenhæng vil QuestionPro modtage navn, alder, sted, erhverv, billede, unikt ID-nummer, IP-adresse, landekode, regionskode og tidsstempel. QuestionPro behandler og opbevarer alle data i Holland. Oplysningerne opbevares så længe det er nødvendigt. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte vores kundeservice: databeskyttelse@cewe.dk.

3.1 Kundeservice
3.12.1 Henvendelser til kundeservice
Har du spørgsmål til en ordre, levering eller andre henvendelser, kan du benytte vores kundeservice. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med en ordre, levering eller andre forespørgsler, kan du frivilligt bruge vores kundeservicetjenester. Kundeservice har ret til at kontakte dig direkte vedrørende en ordre eller generelle kundeforhold. Vores medarbejdere har adgang til at behandler følgende oplysninger om dig: Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, ordreoplysninger/købshistorik. Henvendelser til kundeservice behandles via telefon, e-mail og chat. Vi opbevarer telefonlogfiler i 90 dage af sikkerhedsmæssige årsager. Kun CEWE og udbyderne af de relevante telefontjenester har adgang til dine personoplysninger fra din kontakt til vores kundeservice. E-mails opbevares, indtil de ikke længere er nødvendige i henhold til aftale eller lovgivning. Alle e-mails opbevares og behandles internt i CEWE-koncernen.

3.12.2 Chat og fjernbetjening Vi bruger en ekstern chatportal, ISL-Pronto leveret af Xlab, til alle henvendelser via chat. Det er frivilligt at give personlige oplysninger, men i nogle tilfælde vil vores kundemedarbejdere bede om ordreoplysninger for at identificere en ordre. Vi opbevarer din IP-adresse sammen med chatloggen af sikkerhedsmæssige årsager. Vores chattjeneste har en funktion til fjernstyring af din pc. Fjernbetjeningsfunktionen er ISL Light, leveret af vores leverandør Xlab. Således kan vores kundeservicemedarbejder fjernstyre din pc for at hjælpe dig. Vi bruger kun fjernstyringsfunktionen med dit samtykke. Fjernstyring sker ved at du samtykker til det. Vores kundeservicemedarbejder vil derefter gøre det nødvendige for at hjælpe dig. Vi afslutter fjernstyringen, så snart vi har hjulpet dig med det pågældende problem. Du kan til enhver tid afslutte fjernstyringen af dine data. Chatlogs opbevares indtil de ikke længere er nødvendige efter aftale.

3.13 Skytjenester og lagringstjenester

3.13.1 Adgang til skytjenesten CEWE myPhotos
Når du designer fotoprodukter hos CEWE, kan du gemme billeder og projekter i skytjenesten CEWE myPhotos. CEWE myPhotos er et uafhængigt tilbud fra vores moderselskab CEWE Stiftung & Co. KGaA og kræver en separat brugerkonto. Oplysninger om vilkår for brug og privatlivets fred finder du på CEWE-myPhotos.com.

3.13.2 Adgang til eksterne online-lagringstjenester, Google Photos
For at kunne bruge eksterne online lagertjenester skal du have en konto hos den aktuelle leverandør. Vi bruger en grænseflade, Google API, til at overføre billeddata fra din Google Photos-konto. Tjenesten, herunder kravene til begrænset brug, er underlagt Googles API-retningslinjer for brugerdata. Hvis du ønsker mere information om privatlivets fred for tjenesten, bør du kontakte den ansvarlige udbyder.

4. Hvordan vi tager os af dine personoplysninger
Vi er optaget af, at behandlingen af dine personoplysninger foregår i trygge rammer og vi har stort fokus på sikkerhed, så personoplysninger er sikret mod uautoriseret adgang og brug. Kun medarbejdere, der skal behandle personoplysninger i CEWE, har adgang til de personoplysninger, vi behandler om dig i forbindelse med ordrer. Vi bruger for eksempel kryptering af overførsler og adgangskoder, logning af adgang, multi-faktor autentificering, IP-begrænsninger og nøglekort og koder til fysiske rum. Personoplysninger, vi behandler, vil kun blive delt med andre aktører og samarbejdspartnere på baggrund af en aftale, en lovbestemt forpligtelse eller at du har givet samtykke hertil. I det omfang vi benytter leverandører, der behandler personoplysninger på vores vegne, er der indgået en databehandleraftale med en sådan leverandør, som begrænser leverandørens behandling til at opfylde sine forpligtelser over for os. For at kunne producere din ordre videregiver vi de nødvendige personoplysninger vedrørende din ordre til det relevante produktionsselskab i CEWE-koncernen. Når din ordre er produceret og skal afsendes, deler vi dine personoplysninger med den relevante samarbejdspartner, som står for forsendelsen af din ordre. For oplysninger om navn og e-mailadresse, som vi behandler i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve, bruger vi produkter fra Salesforce.com Germany GmbH og overfører data til dem. Du kan til enhver tid opsige dit abonnement enten via linket i nyhedsbrevet eller ved at kontakte os på databeskyttelse@cewe.dk.

5. Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger
Vi opbevarer personoplysninger så længe, det er nødvendigt, og kun til det formål, som personoplysningerne er indsamlet til. Vi gennemgår løbende vores kunderegistre og sletter personoplysninger om kunder, der ikke har været aktive i de seneste 3 år. Hvis du har givet samtykke til, at vi sender dig nyhedsbreve, beholder vi dit navn og din e-mailadresse, så længe du har givet samtykke til, at vi opbevarer dem, og vi sletter dine personoplysninger, når tiden udløber (maksimalt op til 3 år efter, at samtykket blev givet, hvis du er inaktiv). Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at sende os en e-mail til databeskyttelse@cewe.dk, eller ved at klikke på afmeldingslinket i nyhedsbrevet. Vi sletter også personoplysninger om dig, hvis du beder os om det, medmindre vi har en lovbestemt pligt eller andet grundlag for at opbevare personoplysningerne yderligere.

6. Dine rettigheder
Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på de kontaktoplysninger, som fremgår af punkt 8. Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.

Du har ret til at vide, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan anmode om adgang til og indsigt i de personoplysninger, vi har om dig. Hvis du opdager, at de personoplysninger, vi har indsamlet om dig, er forkerte, kan du bede om at få dine personoplysninger rettet. Du har også ret til at kræve, at vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har brug for dem, og vi ikke har andet grundlag for at opbevare disse oplysninger. Du har endvidere i visse tilfælde ret til at få behandlingen er dine personoplysninger begrænset, ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger. Endelig har du i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik, dine personoplysninger eller mener, at vi behandler dine personoplysninger ulovligt, kan du kontakte os ved at sende en e-mail til databeskyttelse@cewe.dk. Hvis du mener, at de oplysninger og den bistand, du får fra os, ikke er lovlig, har du ret til at klage til Datatilsynet. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

7. Cookies
CEWE bruger nødvendige cookies for at forskellige tjenester på vores hjemmeside kan fungere. Cookies er små tekstfiler, der gemmes i din browser på den enhed, du bruger, når du besøger vores hjemmeside. Brug af cookies er normalt baseret på samtykke, medmindre en cookie er nødvendig for at du skal kunne bruge funktionalitet på vores hjemmeside. I sådanne tilfælde vil samtykke ikke være en betingelse for brug af cookies. For andre cookies end nødvendige cookies vil vi bruge hjemmesidens funktionalitet til at bede om dit samtykke. I det omfang cookies behandler personoplysninger, gælder denne privatlivspolitik. Vi bruger Adobe, Google Analytics, Hotjar og MouseFlow til at indsamle statistik og brugeradfærd på vores hjemmesider ved at spore trafik. Al statistik og brugeradfærd, vi indsamler, er anonymt. Vi bruger Google Ads, Google Doubleclick, Bing Ads, Pinterest, Snap Pixel, Xandr, YouTube Video, TikTok, Trade Tracker og Facebook Pixel til at vise målrettede annoncer. Oplysninger om, hvilke cookies CEWE bruger på vores hjemmesider, og muligheden for at trække dit samtykke tilbage, kan findes i Indstillinger for cookies.

8. Kontaktoplysninger
CEWE Danmark ApS har en databeskyttelsrådgiver (Data Protection Officer), som håndterer alle henvendelser om databeskyttelse. Ønsker du, at vi flytter, sletter eller sender dig de personoplysninger, vi opbevarer om dig, kan du kontakte vores databeskyttelsesrådgiver på e-mail til databeskyttelse@cewe.dk, telefonnummer 78 79 78 03, eller ved brev til Cewe Danmark ApS, Søren Frichs Vej 38K, 2., 8230 Åbyhøj.

Du kan også kontakte os i kundeservice i chatten på hjemmesiden.
Ved brev:
Cewe Danmark ApS
Søren Frichs Vej 38K, 2.
8230 Åbyhøj.
På telefon: + 45 78 79 78 03