Kundeservice
78 79 78 03

DATAPOLITIK

 

Indledning

 

Hos CEWE Danmark ApS bliver dit privatliv respekteret. Alt indsamlet data bliver brugt til at forbedre vores tjenester. Databeskyttelse og datasikkerhed for vores kunder og brugere har en høj prioritet for os. Beskyttelsen af dine personlige data er derfor et særligt anliggende under hele forretningsprocessen.

Denne databeskyttelsespolitik forklarer, hvilke informationer der bliver indsamlet i forbindelse med brug af denne webside og ved brug af CEWE Danmark ApS online fotoservices.

CEWE Danmark ApS respekterer beskyttelsen af dine personlige oplysninger. Vi prioriterer beskyttelse af og sikkerhed omkring vores kunders og brugeres personlige oplysninger meget højt. Denne databeskyttelsespolitik beskriver, hvilke oplysninger der gemmes, når du har besøgt vores webside, og hvordan disse oplysninger anvendes. Denne politik omfatter ikke tredjemandswebsider, som linker til vores webside eller som vi linker til fra vores webside.

Denne politik dækker alle digitale kanaler, som den dataansvarlige har med databehandleren herunder websiden, apps mv.

Behandling af personoplysninger sker i overensstemmelse med gældende lovgivning på området. Dette er for EU/EØS området ”Forordning 2016/679” / Persondataforordningen.

 

Hvad er personoplysninger

Personoplysninger defineres som værende en information, der kan bruges til at identificere en bestemt fysisk person. Dette kunne f.eks. være navn, telefonnummer, e-mail adresse, adresse, IP adresse osv. Behandling af personoplysninger er alle former for elektronisk interaktion, der er med disse oplysninger såsom deling, opbevaring, strukturering, behandling mv.

 

Indsamling og behandling af oplysninger

Når du besøger websiden, gemmer webserveren midlertidige data, dvs. din IP-adresse, information om hvilke af vores websider, du har besøgt, samt dato og klokkeslæt for dit besøg. Disse data slettes, når du forlader websiden.

Derudover gemmes personlige oplysninger kun i de tilfælde, hvor du frivilligt har angivet disse, f.eks. i forbindelse med registrering, køb og behandling af din ordre, markedsundersøgelser, konkurrencer eller online ansøgninger.

Serveren modtager og registrerer automatisk oplysninger fra din browser, herunder bl.a. cookies. For yderligere information omkring vores brug af cookies, henvises du til vores cookiepolitik her: www.cewe.dk

De indsamlede personoplysninger i forbindelse med ordreprocessen er dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse samt billeddata.

Hvis du kontakter kundeservice, vil dine personoplysninger omkring ordren blive behandlet.

Nærværende erklæring om databeskyttelse fastsætter i henhold til artikel 13 i EU's generelle databeskyttelsesforordning (EU-DSGVO), hvilke oplysninger vi må registrere i forbindelse med dit besøg på vores websted og anvendelsen af ​​CEWE Online Foto Services, samt hvordan disse oplysninger vil blive anvendt. Nærværende erklæring er dog ikke gældende for andre virksomheders websteder, der har et link til nærværende websted, eller som vores websted har links til.

 

Erfassung und Verarbeitung personenbezogener Daten

 

Wenn Sie unsere Webseiten besuchen, speichern unsere Webserver standardmäßig temporär Zugriffsdaten, d.h. die IP-Adresse Ihres Zugangs, die zum Zwecke der Bestellung genutzte Upload Software (ActiveX, Flash, Java, etc.), die Session_ID zur Identifikation Ihrer Verbindungssitzung, sowie das Datum und die Uhrzeit des Besuches.Disse data bliver slettet i overensstemmelse med lovbestemmelserne efter endt brug.

 

Meddelelse om dataoverførsel til tredjelande

For at sikre adgangen til vores kundeservice understøttes vi lejlighedsvis aff tjenesteudbydere uden for området hvor EU-DSGVO er gældende. Baseret på EU's standardkontraktbestemmelser har vi indgået kontrakter med tjenesteudbyderne, og regelmæssigt sikrer vi, at vores meget høje databeskyttelseskrav er fuldt ud opfyldt.

Verwendung und Weitergabe personenbezogener Daten und Zweckbbindungg

 

Wir verwenden die von Ihnen mitgeteilten Daten zur Erfüllung und Abwicklung Ihrer Bestellung. Ihre Daten werden entsprechend den jeweils geltenden datenschutzrechtlichen Vorschriften allein zu dem mit der jeweiligen Erhebung verbundenen Zweck und zur Wahrung berechtigter eigener Geschäftsinteressen, insbesondere der technischen Administration der Webseiten verwendet. Nur dann, wenn Sie uns zuvor Ihre Einwilligung erteilt haben, nutzen wir diese Daten auch für produktbezogene Umfragen und Marketingzwecke. Eine ggf. erteilte Einwilligung können Sie jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen.

 

CEWE beauftragt andere Unternehmen und Einzelpersonen mit der Erfüllung von Aufgaben, wie zum Beispiel Verpackung, Versand und Zustellung von Artikeln. Diese Dienstleister haben Zugang zu persönlichen Informationen, die zur Erfüllung Ihrer Aufgaben erforderlich sind. Sie dürfen diese Informationen jedoch ausschließlich für diese Zwecke verwenden. Wir haben unsere Dienstleister verpflichtet, die Informationen gemäß den einschlägigen Datenschutzgesetzen und unseren Datenschutzerklärungen zu behandeln.

 

Zur Abwicklung von Zahlungen geben wir die hierfür erforderlichen Zahlungsdaten an das mit der Zahlung beauftragte Kreditinstitut und ggf. von uns beauftragte Zahlungsdienstleister weiter bzw. an den von Ihnen im Bestellprozess ausgewählten Zahlungsdienst.

 

Eine Übermittlung persönlicher Daten an staatliche Stellen erfolgt nur im Rahmen zwingender Rechtsvorschriften. Gegenüber privaten Dritten werden Ihre Daten ohne Ihre ausdrückliche Einwilligung nicht offengelegt.

 

Unsere Mitarbeiter werden von uns zur Wahrung der Vertraulichkeit und zur Einhaltung der maßgeblichen datenschutzrechtlichen Vorschriften verpflichtet.

 

Bei Anmeldung zum Newsletter wird Ihre E-Mail-Adresse für eigene Werbezwecke genutzt, bis Sie sich vom Newsletter abmelden. Die Abmeldung ist jederzeit möglich. Wenn Sie sich zu unserem Newsletter anmelden, verwenden wir die hierfür erforderlichen oder gesondert von Ihnen mitgeteilten Daten, um Ihnen regelmäßig unseren E-Mail Newsletter zuzusenden. Die Abmeldung vom Newsletter ist jederzeit möglich und kann über einen dafür vorgesehenen Link im Newsletter erfolgen. I henhold til gældende databeskyttelsesbestemmelser har du ret til gratis at modtage nøjagtig information om dine gemte data og, hvis det er relevant, retten til berigtigelse, sletning eller blokering disse data.

 

Bewertungserinnerung durch Trusted Shops

 

Sofern Sie uns hierzu während oder nach Ihrer Bestellung Ihre ausdrückliche Einwilligung erteilt haben, indem Sie eine entsprechende Checkbox aktiviert oder einen hierfür vorgesehenen Button („Später bewerten“) geklickt haben, übermitteln wir Ihre E-Mail- Adresse für die Erinnerung zur Abgabe einer Bewertung Ihrer Bestellung an die Trusted Shops GmbH, Subbelrather Str. 15c, 50823 Köln (www.trustedshops.de), damit diese Sie per E-Mail an die Möglichkeit zur Abgabe einer Bewertung erinnert. Diese Einwilligung kann jederzeit gegenüber Trusted Shops widerrufen werden.

 

 

Einsatz von Cookies

 

Um den Besuch unserer Website attraktiv zu gestalten und die Nutzung bestimmter Funktionen zu ermöglichen, verwenden wir auf verschiedenen Seiten sogenannte Cookies. Hierbei handelt es sich um kleine Textdateien, die auf Ihrem Endgerät abgelegt werden. Einige der von uns verwendeten Cookies werden nach dem Ende der Browser-Sitzung, also nach dem Schließen Ihres Browsers, wieder gelöscht (sog. Sitzungs-Cookies). Andere Cookies verbleiben auf Ihrem Endgerät und ermöglichen uns oder unseren Partnerunternehmen, Ihren Browser beim nächsten Besuch wiederzuerkennen (persistente Cookies). Behandlingen er baseret på artikel 6 stk.1 litra f) EU-DSGVO. Sie können Ihren Browser so einstellen, dass Sie über das Setzen von Cookies informiert werden und einzeln über deren Annahme von Cookies für bestimmte Fälle oder generell ausschließen. Bei der Nichtannahme von Cookies kann die Funktionalität eingeschränkt sein.

 

 

 

Formål og brug af oplysninger

Dine oplysninger og data anvendes i henhold til persondatalovgivningen kun til det formål, som de er indsamlet til herunder behandling af din ordre. Kun i de tilfælde, hvor du forinden har indvilliget heri, anvender vi også disse oplysninger til produktundersøgelser og marketingformål.

Dine personoplysninger indsamles til følgende formål:

·         For at kunne producere og levere din ordre

·         For at kunne kommunikere med dig i forbindelse med din eventuelle bestilling

·         For at administrere kundetilfredshedsundersøgelser og konkurrencer

·         For at anonymt analysere brugen af websiden og andre tjenester.

Videregivelse af personlige oplysninger til statslige myndigheder sker kun i tilfælde, hvor lovgivningen kræver dette. Videregivelse til anden tredjepart vil ikke ske uden dit udtrykkelige samtykke.

CEWE tilstræber til enhver tid at beskytte dine persondata og behandle disse i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Såfremt indsamling og behandling er baseret på dit samtykke, kan du til enhver tid trække dette tilbage. Dette berører ikke lovligheden af den behandling, der er sket inden en eventuel tilbagetrækning af dit samtykke.

 

Retsgrundlaget for behandlingen

Når dine personoplysninger behandles i forbindelse med en ordre, sker dette som i at opfylde en aftale, du har indgået.

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, sker behandlingen på baggrund af dit samtykke.

Dine personoplysninger kan desuden behandles, hvis der er en legitim interesse til dette. Dette er f.eks. til forbedring af websiden og købsprocessen.

 

Videregivelse af dine personlige oplysninger herunder brug af underdatabehandlere.

For at kunne levere de aftalte ydelser bliver dine personoplysninger videregivet af den dataansvarlige til følgende samarbejdspartner:

 

CEWE Danmark ApS

Søren Frichs Vej 38 K

8230 Åbyhøj

Danmark

CVR nr.: 33808518

 

CEWE Stiftung & Co. KGaA

Meerweg 30 - 32

D - 26133 Oldenburg

Deutschland

CVR HRB3519 Oldenburg

De personoplysninger, som er påkrævet for at din ordre kan produceres, vil derudover blive videregivet til det relevante produktionsselskab i CEWE koncernen.

Dine personoplysninger vil desuden blive videregivet til relevante samarbejdspartnere, som forestår fragten af din ordre.

Dette er nødvendigt for at opfylde aftalen. Der kan desuden gøres brug af andre underdatabehandlere i forbindelse med produktionen af din ordre og efterfølgende opfølgning herunder brugertilfredsundersøgelser.

 

Vidregivelse af data via internettet

Personfølsomdata data som navn, telefonnummer, login, passwords, e-mail, kreditkortoplysninger og adresse bliver udelukkende sendt krypteret (HTTPS/SSL) og gemt på sikkerhedsservere. Den elektroniske betaling bliver afviklet gennem Computop.

Anmeldelser via Trustpilot

CEWE Danmark ApS bruger Trustpilot (Trustpilot A/S, Pilestræde 58, 5. sal, 1112 København, CVR-nr.: 30276582.)  til at udsende kundetilfredshedsundersøgelse efter en kunde har købt et produkt. Dette sker et stykke tid efter, hvor kunden bliver spurgt om vedkommende ønsker at anmelde CEWE Danmark ApS produkter. Udsendelsen sker af Trustpilot på vegne af CEWE Danmark. Via Trustpilot kan man afmelde deltagelse i kundetilfredshedsundersøgelse.

 

 

Anonymiserede brugerdata

På denne webside benyttes webanalyse-teknologi. Adobe Systems Inc. (http://adobe.com), Google Inc. (webanalyse teknologi: Google Remarketing), samt Refined Laps GmbH ( https://www.refinedlabs.com). Det er data til brug i marketing og for optimering, som opsamles og gemmes til at lave pseudo brugerprofiles. Brugerprofilerne bruges til at analysere brugeradfærd og til at forbedre og optimere

brugeroplevelsen. Til dette formål kan cookies indsættes: Cookies er testdata, som gemmes på brugeres computer, og som gør genkendelse af et nyt besøg på websiden muligt. Disse data bliver opsamlet uden samtykke, da de ikke er personfølsomme data. Cookiedata anvendes til at forbedre vores produkter, til viden om kundepræferencer, forbedre konverteringen på vores webside og foretage målrettet markedsføring. De specifikke cookies er listet og beskrevet på vores webside.

Du kan finde yderligere information her:

 

Google Inc.:

http://www.google.com/intl/dk/policies/privacy/partners

Refined Labs GmbH.:

https://www.refinedlabs.com/datenschutz-fta

Du kan deaktivere opsamling og lagring af cookie-information til webanalyse med fremtidig virkning ved at klikke på dette link http://cewecolor.d3.sc.omtrdc.net/optout.html?locale=da_DK

Deaktivering Adobe Analytics https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Deaktivere Google Remarketing  https://support.google.com/ads/answer/7395996?hl=da

Deaktivering Refined ads – under cookies kan du vælge knappen ”Cookie Opt-Out aktivering”  for at stoppe opsamling.

Facebook Pixel

Vi anvender Facebook trackingpixel (Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (i det følgende: Facebook)), til statistiske formål. Ved hjælp af en cookie kan vi bedre forstå din brugeradfærd, efter at du er blevet omdirigeret til vores hjemmeside ved at klikke på en Facebook-annonce.

De indsamlede data er anonyme og vi kan dermed ikke drager konklusioner om din person. Dataene gemmes af Facebook og behandles således, at en forbindelse til din brugerprofil på Facebook er mulig og Facebook dataene anvendes i henhold til Facebooks privatlivspolitk (https: www.facebook.com/about/privacy).

Hvis du ønsker at gøre indsigelse mod brugen af ​​ Facebook trackingpixel, kan du gøre det på:

https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen

 

 

Modsigelse: Facebook opt-out / deaktivering: http://www.aboutads.info/choices

 

 

Ændring, sletning eller indsigt i dine personoplysninger

Du kan til enhver tid anmode CEWE Danmark ApS om at oplyse, hvilke specifikke oplysninger, vi har registreret om dig, og til hvilket formål oplysningerne er blevet anvendt. Du har ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og behandlingen af dine personlige oplysninger eller at få disse slettet eller berigtiget, såfremt dette måtte være nødvendigt.

Henvendelser bedes rettet til databeskyttelsesrådgiveren.

Personoplysninger, som ikke kan relateres til en ordre - herunder din e-mail adresse, hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev - bliver først slettet eller ændret, når du anmoder CEWE Danmark ApS om at gøre dette.

I henhold til bogføringsloven er CEWE forpligtet til at opbevare visse af dine personoplysninger, herunder fakturaer, i minimum 5 år fra din seneste ordre.

De billeddata, som du uploader i forbindelse med dit køb hos sælger, bliver gemt af sælger i 30 dage. Du har til enhver tid mulighed for at logge ind og slette disse selv.

 

Såfremt du har bestilt og fået produceret et produkt af sælger, vil dine billeddata blive gemt i produktionen i 6 uger og derefter slettet.

 

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, vil din e-mail adresse blive slettet fra systemet, når du afmelder dig dette.

Du har altid mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet. 

Klagen kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller på telefon +45 33 19 32 00.

 

Ændring af Persondatapolitikken

Såfremt vi foretager ændringer i persondatapolitikken, vil den nye version af persondatapolitikken altid være tilgængelig på websiden.

 

Dataportabilitet

Du har ret til at få dine persondata udleveret i et læsbart format eller at få disse overført til en anden dataansvarlig. Henvendelser angående udlevering eller overførsel af dine persondata bedes rettet til databeskyttelsesrådgiveren.

 

Indsigtsret

Ved behandlingen af dine personoplysninger, sikrer EU's generelle databeskyttelsesforordning (EU-DSGVO) dig visse rettigheder:

1. Ret til information (Artikel 15 EU-DSGVO):

Du har ret til at kræve en bekræftelse af, om der finder en behandling af dine personoplysninger sted. Hvis dette er tilfældet, så har du ret til adgang til disse personoplysninger og til de oplysninger, der er anført i artikel 15 EU-DSGVO.

2. Retten til berigtigelse og annullering (artikel 16 og 17 EU-DSGVO):

Du har ret til straks at kræve rettelse af dine ukorrekte personoplysninger og om nødvendigt kompletteret ufuldstændige personoplysninger.

Du har også ret til at kræve, at personoplysninger vedrørende dig selv straks bliver slettet, forudsat at en af årsagerne anført i artikel 17 EU-DSGVO, f.eks. hvis dataene ikke længere er nødvendige for de tilstræbte formål.

3. Retten til begrænsning af bearbejdning af data (artikel 18 EU-DSGVO):

Du har ret til at anmode om begrænsning af bearbejdning af data, hvis en af betingelserne i artikel 18 EU-DSGVO er opfyldt, f.eks. hvis du har protesteret mod bearbejdning imens at der foregår en undersøgelse.

4. Retten til overførsel af data (artikel 20 EU-DSGVO):

I visse tilfælde, som er angivet i detaljer i artikel 20 EU-DSGVO, har du ret til at få udleveret dine personlige oplysninger i et organiseret, standardiseret og maskinprocesserbart format f.eks ved at kræve overførsel af disse data til en tredjepart.

5. Indsigelsesret (Artikel 21 EU-DSGVO):

Er data baseret på artikel 6 stk.1) litra f) EU-DSGVO (databehandling til beskyttelse af legitime interesser), har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod bearbejdningen af årsager, der skyldes din særlige situation. I disse tilfælde afstår vi fra fortsat at bearbejde personoplysningerne, medmindre der beviseligt er klare og legitime grunde dertil, som overstiger den konkrete persons interesser, rettigheder og friheder, eller at bearbejdningen er med til at håndhæve, forfølge eller forsvare juridiske krav.

6. Klageret hos en tilsynsmyndighed (Artikel 77 EU-DSGVO):

Du har i overensstemmelse med artikel 77 EU-DSGVO ret til at klage til en tilsynsmyndighed, hvis du mener, at bearbejdningen af dine data overtræder databeskyttelsesbestemmelserne. Klageretten kan især gøres gældende overfor en tilsynsmyndighed i den medlemsstat, hvori du er bosat, har din arbejdsplads eller er stedet for den formodede overtrædelse.

 

 

Databekyttelsesrådgiver

Såfremt du har spørgsmål om hvordan dine data behandles, bedes du kontakte databeskyttelsesrådgiveren på: databeskyttelse@cewe.dk

 

CEWE Danmark ApS
Søren Frichs Vej 38K
DK-8230 Åbyhøj

Aarhus, den 30.5.2018